Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Δεν σε θέλει; Ξύπνησε του το ενδιαφέρον ξανά


Πόσες φορές έχει συμβεί να απορείς και να αναλύεις με τις φίλες σου τι έχει συμβεί και γιατί άλλαξε συμπεριφορά.

Υπάρχουν τεχνικές αρκετά ριψοκίνδυνες που όμως είναι το τελευταίο σου χαρτί για να του φουντώσουν το ενδιαφέρον πρόσεχε όμως γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς τα πάντα με μέτρο, διαφορετικά ίσως έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

1. Γίνε εντυπωσιακή
Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή να νιώθεις σέξι, περιποιημένη και σίγουρη για τον εαυτό σου είναι σίγουρο ότι θα μετανιώσει που σε αγνόησε και στην τελική θα έχεις τόσο ενδιαφέρον από άντρες που δεν είμαι και πολύ σίγουρη στη περίπτωση που θα γυρίσει με την ουρά στα σκέλια αν θα επιστρέψεις εσύ.

2. Δεν σε νοιάζει λέμε
Αν τα μηνύματα και τα τηλέφωνα έχουν την τιμητική τους προσπάθησε να τα ελαττώσεις. Η αδιαφορία έχει καλύτερα αποτελέσματα. Συμπεριφέρσου σαν να μην υπάρχει και φυσικά δεν χρειάζεται να του πεις όλα τα νέα σου με μιας. Αρκέσου σε μια τυπική επικοινωνία με χαμόγελο μέχρι να δεις που ακριβώς το πάει.

3. Εκτός προγράμματος
Η τεχνική είναι απλή και πιάνει τόπο. Όταν σου ζητήσει να βγείτε προσποιήσου την απασχολημένη καθώς δεν έχεις εύκαιρο χρόνο για εκείνον επειδή απλά έχεις κανονίσει κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να πεις τι και αυτό είναι το καλύτερο, σενάρια ότι θα βγεις με άλλον θα οργιάζουν και έτσι θα γίνει αρνάκι.

4. Κοφτές απαντήσεις
Όπου και αν μιλάτε καλό είναι να αποφύγεις να του δίνεις αρκετές πληροφορίες και να απαντάς με μεγάλες προτάσεις. Περιορίσου στα βασικά και κράτησε ένα μυστήριο. Το καλύτερο; Φρόντισε να μην απαντήσεις στο τελευταίο του μήνυμα για να τον βάλεις σε περισσότερες σκέψεις.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα