Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ο άνθρωπος και οι συχνότητες που τον περιβάλλουν

Γράφει ο Ντένης Μαλαπέτσας*
Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από πολλαπλά λειτουργικά κομμάτια, άλλα γνωστά όπως λόγου χάρη το καρδιαγγειακό σύστημα και άλλα ολιγότερα γνώριμα όπως το λειτουργικό κομμάτι των συχνοτήτων που εκπέμπουμε και λαμβάνουμε. Οτιδήποτε παράγει ενέργεια από οργανισμούς μέχρι φυσικά και τεχνητά φαινόμενα εκπέμπει συχνότητες. Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε περιβάλλεται από συχνότητες οι οποίες αλληλεπιδρούν επηρεάζουν και επηρεάζονται με ότι υπάρχει και έχει ενέργεια. Επομένως ο άνθρωπος ζεί σε ένα που περιστοιχίζεται από συχνότητες.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα(ΗΜΚ) σε διάφορες συχνότητες ανάλογα με την λειτουργία του. Από αποτελέσματα πειραμάτων εξακριβώθηκε ότι σε ΗΜΚ ΒΗΤΑ παράγονται σε εγρήγορση η ένταση 13 εως 60 ΗΖ, σε ΗΜΚ ΑΛΦΑ παράγονται σε φυσική νοητική χαλάρωση 7 εως 13ΗΖ, σε ΗΜΚ ΘΗΤΑ παράγονται σε κατάσταση υπνηλίας 4 εως 7 ΗΖ και σε ΗΜΚ ΔΕΛΤΑ παράγονται όταν βρισκόμαστε σε βαθύ ύπνο 1 έως 4 ΗΖ. Την λειτουργία του οργανισμού μας θα μπορούσαμε να την παρομοιάζαμε με πομπό και δέκτη μαζί. 


Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως δηλαδή η συχνότητα των σεισμικών κυμάτων συντονίζεται με τις κατασκευές και δημιουργεί ρωγμές έτσι και η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.


Όπως ο άνθρωπος συντονίζεται με τις συχνότητες που μας περιβάλλουν στο φυσικό πεδίο (περιβάλλον) έτσι αντιστοίχως συντονίζεται και στα τεχνητά πεδία που έχει δημιουργήσει η τεχνολογία μας. Αυτή η πλευρά των συχνοτήτων είναι και η πιο ενδιαφέρουσα καθώς η πρώτη δεν μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργικότητα του οργανισμού παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις.


Σε διάλεξη που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης είχα τονίσει σε παρέμβασή μου ότι «η ηλεκτρονική εποχή κρύβει πολλούς κινδύνους για την ανθρώπινη εξέλιξη. Σε πειράματα ελενχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο κύματα σε συχνότητες στα 523ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού.


Ηλεκτρονικά ναρκωτικά, επηρεασμός του εγκεφάλου, είδη μουσικής όπου περιέχουν μηνύματα σε συχνότητες που δεν τις αντιλαμβάνεται η αίσθηση της ακοής και όμως επηρεάζουν την λειτουργία του εγκεφάλου μπορεί να μας κάνουν ακόμα και υποχείρια. 

Χαρακτηριστηκό παράδειγμα ένα πείραμα που έλαβε χώρα στη Γερμανία στις 10-4-2002 από ένα ραδιοφωνικό σταθμό όπου στάθηκε η αφορμή να αποτελέσει το μεγαλύτερο σεξουαλικό πείραμα όλων των εποχών καθώς εξέπεμτε ένα βόμβο χαμηλής συχνότητας που βρισκόταν πίσω από την μουσική, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παραγωγή προλακτίνης στον εγκέφαλο. 

Σύμφωνα με τον Dr Karl-Heinz Bauer και με αρκετούς ιατρούς να ενημερώνουν πως το πείραμα με την συγκεκριμένη συχνότητα μπορούσε να προκαλέσει καρδιακές αρρυθμίες και πόνους κάτι το οποίο διαπιστώθηκε από τις εισαγωγές ασθενών σε κλινικές». Η ανάλυσή μου πάνω στην παραπάνω τοποθέτηση έβρισκε σύμφωνους τους πανεπιστημιακούς καθηγητές που δόθηκε αφορμή να γίνει πολύ λεπτομερή συζήτηση πάνω στο θέμα.<< Σε επιστηνονικές έρευνες ελενχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κύματα σε συχνότητες στα 523ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού>>.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως ακόμα και το ΔΝΑ(μορφή ΔΝΑ διπλή έλικα) παράγει συχνότητες, συνεπώς η έκθεση σε μη φυσιολογικές συχνότητες(δηλαδή τεχνητές) έχουν την δυνατότητα να σπάσουν και να δημιουργήσουν δυσλειτουργίες στο ΔΝΑ. Ο Ρώσος επιστήμονας στο τομέα της κυματογενετικής Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το ΔΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος. 


Άξιο αναφοράς είναι πως η έλικα ξετυλιγμένη έχει μήκος 2 μέτρα που μεταφράζεται πως η ιδιοσυχνότητα του ΔΝΑ ισούται με 150 ΜΗΖ. Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων. Η αποθηκευτική δυνατότητα του ΔΝΑ υπολογίζεται σε 3GIGABIT. Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές) προκαλούν βλάβες, έτσι δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα για την προστασία μας από το σπάσιμο των γονιδίων μας και από την μή προστασία μας.

Οι συχνότητες όμως μπορούν και να ευεργετήσουν ένα οργανισμό. Έχει διαπιστωθεί πως όταν πετύχουμε συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου πετυχαίνουμε αυτοβελτίωση, ενώ όταν βομβαρδίζουμε με συχνότητες «θετικές» για τον οργανισμό μπορούν να γιατρέψουν παθήσεις, αφού κάθε κύτταρο από τα εκατομμύρια του εγκεφάλου αποφορτίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.


 Ένα αμφιλεγόμενο παράδειγμα αποτελεί ο Αυστριακός Βίλχελμ Ράιχ όπου είχε κατασκευάσει ένα ενεργειακό θάλαμο από κρυστάλλους εκπέποντας τέτοιες συχνότητες μέσω της οργόνης σε ασθενείς. Λέγεται δέ ότι θεράπευσε ανίατες ασθένειες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η τύχη του Ράιχ ήταν να καταλήξει στη φυλακή των ΗΠΑ ως τσαρλατάνος ενώ η ταυτόχρονη παραδοχή του επιτεύγματός του θα έκανε οριστική παύση στη χρήση φαρμάκων. Πέθανε στη φυλακή ενώ μεγάλο μέρος των βίβλίων του κάηκε.

Εκτός από όλα τα παραπάνω ο συντονισμός μέσω συχνοτήτων μας δίνει ένα αποτελεσματικό όπλο. Ας θυμηθούμε τον Γεώργιο Γκιόλβα που μέσω των συχνοτήτων δημιούργησε την λεγόμενη σάλπιγγα του θανάτου. Ένα όπλο που για κάποιους μελετητές αναφέρεται στη Βίβλο ως οι περίεργες σάλπιγγες που έριξαν τα τείχη της Ιεριχού. Ο Νίκολα Τέσλα που με τις έρευνές του πάνω στις Ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες στάθηκε αφορμή να κατασκευαστούν οπλικά συστήματα πάνω στην πρόκληση φυσικών καταστροφών. Ο Νίκολα Τέσλα γνώριζε ότι «ο Θεός έφτιαξε τη Γή» για να δονείται στη συχνότητα των 7-8 Hertz, που αποτελεί και τη βάση για τον έλεγχο του καιρού.


Τα πάντα λειτουργούν πάνω σε συχνότητες, η άποψή μου είναι ότι η εποχή που ζούμε θα σημαδευτεί με την χρήση τεχνητών συχνοτήτων πάνω στον πλανήτη με άγνωστο που θα οδηγηθεί η ανθρωπότητα.ο επηρεασμός του εγκεφάλου, το σπάσιμο του ΔΝΑ, και η δημιουργία φυσικών καταστροφών μάλλον ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και είναι άγνωστο τι θα επακολουθήσει. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει κάτι πολύ σημαντικό, να χρησιμοποιούμε την γνώση για την ασφαλή εξέλιξη της διαβίωσής μας και την θετική της πλευρά, αντ΄ αυτού κάποιοι επιμένουν να ακολουθούν τα σκοτεινά μονοπάτια της γνώσης.
*ο κ. Ντένης Μαλαπέτσας
είναι Μηχανικός Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα