Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Αρχέγονη γνώση ... η αλήθεια είναι δικαίωμά σου



Όσο πιο κοντά πηγαίνεις προς τη γνώση του εαυτού σου, τόσο ανοίγεται διάπλατα η αλήθεια. Η αλήθεια του τι ακριβώς είμαστε, στο τι εννοούσε ο Ιησούς με το «Θεοί Εστέ».

Αυτή η αρχέγονη γνώση που βρίσκεται μέσα μας, αποκαλύπτεται. Τότε αρχίζει να μεγαλώνει η αγκαλιά, η αποδοχή, η κατανόηση από και προς εσάς, από εσάς προς όλους τους άλλους, αλλά κυρίως από τον Πατέρα σε σας.
Η Αγάπη, η στοργή, η ταπείνωση είναι οδηγοί της ψυχής με αποτέλεσμα να γίνουν οδηγοί της καρδιάς αλλά κυρίως θεραπευτές κάθε πόνου.

Μόλις αρχίσεις να εξιχνιάζεις το κομμάτι του εγώ και αντιληφθείς ότι δημιουργήθηκε από την κοινωνία για να αμύνεσαι και στη θέση του αρχίσεις να βάζεις τα αυθεντικά κομμάτια του ΕΙΜΑΙ, τότε το τοπίο της ζωής σου αναδημιουργείται. Ένας γίνεται ο στόχος σου … το «Θεοί Εστέ» ! Γνωρίζεις πια ότι έχει την Πνοή Του και ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό το κομμάτι σου ανήκει, είναι μία ανεκτίμητη περιουσία μόνιμη και το σπουδαιότερο ? Δεν θα τη στερήσεις από κανέναν, γιατί πολύ απλά η ίδια περιουσία ανήκει σε όλους, αρκεί να την αναζητήσουν.
Δοκίμασε και τόλμησε αυτό το Άλμα στη ζωή σου !!!

Να θυμάσαι πως η βοήθεια που θα εισπράξεις θα είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτό που εσύ θα δώσεις. Ένα βήμα θα κάνεις εσύ, 10 θα σου επιστέφει ο Πατέρας. Γιατί πολύ απλά κατανοεί απόλυτα τη δική σου συμβολή και σε θέλει πίσω στην αγκαλιά Του. Αρκεί να το επιλέξεις !!!
Να θυμάσαι, αφού έστω και ένας μπόρεσε, άρα όλοι μπορούμε …. Βγάλε από τη ζωή σου το δεν μπορώ και μετάτρεψε το σε 
«Θέλω και έχω τη δύναμη»

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα