Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Πώς φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικους φωτεινούς πίνακες με διάφορα σχέδια!

Μια πρωτότυπη κατασκευή, για ελαφρά πιο "μοντέρνες" γιορτινές διακοσμήσεις από το theboldabode.com και η οποία μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές ανάλογα τόσο με το σχήμα (χιονονιφάδα, έλατο, αστέρι, άγιος βασίλης κλπ) που θα επιλέξετε όσο και το υλικό από το οποίο θα το σχηματίσετε και που μπορεί να είναι κάθε μορφής χαρτί-χαρτόνι ή και ύφασμα στα οποίο μπορείτε και να προσθέσετε στοιχεία όπως γκλίτερ, συνθετικό χιόνι κλπ.






Στο internet θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη σχεδίων για να χρησιμοποιήσετε ως "πατρόν" για την δημιουργία γιορτινών σχημάτων, δείτε ενδεικτικά εδώ.



Θα χρειαστείτε επίσης καμβάδες-τελάρα ζωγραφικήςχριστουγεννιάτικα λαμπάκια, ατλακόλ και ένα περφορατέρ. 
Εκτός από τα καταστήματα με είδη σχεδίου-χόμπυ-κατασκευών, τέτοια τελάρα θα βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές και σε πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού. 


Αφού κόψετε το γιορτινό σχέδιο σημαδέψτε ανά ίσα διαστήματα στο περίγραμμα του τα σημεία που θα βρίσκονται τα λαμπάκια, κάντε τις τρύπες με το περφορατέρ και κολλήστε το στο κέντρο του τελάρου. Με ένα ψαλίδι ή οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο σας εξυπηρετεί ανοίξτε τις τρύπες  τρυπώντας και το τελάρο στο αντίστοιχο σημείο. Περάστε από ένα λαμπάκι σε κάθε τρύπα, στην πίσω όψη του τελάρου και ...έτοιμος. 



Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί, είτε επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν μεγάλου μεγέθους τέτοιο πίνακα ή 2-3 μικρότερους με διαφορετικά χριστουγεννιάτικα σχήματα και για τον στολισμό σημείων όπως είναι π.χ ο χώρος του τζακιού, στον τοίχο πάνω ακριβώς από κάποιο χαμηλό τραπέζι-μπουφέ κλπ.

Μια επίσης εναλλακτική μορφή της ίδιας κατασκευής ακόμη πιο ...μινιμάλ είναι να σχηματίσετε με μολύβι το σχήμα πάνω στον καμβά και στην συνέχεια να το δημιουργήσετε ...μόνο με φωτάκια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα