Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ


     
   Κάθε γεωγραφική περιοχή, μικρή ή μεγάλη, λόγω  των κοσμικών ηλεκτρομαγνητισμών που δέχεται, εκπέμπει το δικό της γήινο μαγνητισμό, βάσει του οποίου διαμορφώνεται το κλίμα και το περιβάλλον, στο οποίο συναντάμε αγρούς, χωριά, πόλεις.  

Αυτά δημιουργούνται από το ανθρώπινο  πνεύμα  σε σχέση με τα τηλεπαθητικά μηνύματα, κοσμικά ή ανθρώπινα που λαμβάνει.  

Δηλαδή συμβάλει  και η κοσμική ακτινοβολία  στη  δημιουργία μιας πόλης. Αν δεν ήταν έτσι, πόλεις ή τμήματα πόλεων δεν  θα χτίζονταν  σε τελείως ακατάλληλα σημεία. Παράδειγμα  η  Θήρα (Σαντορίνη)  που οι κάτοικοι  γνωρίζουν που χτίζουν, αλλά χτίζουν. Ακόμη το Λουτράκι   και   άλλες περιοχές. Κάθε περιοχή, κάθε  χώρα έχει και σχέση με το ζωδιακό κύκλο, και ανάλογα  αναπτύσσεται ή καταστρέφεται.

     Τα άτομα  που κατοικούν σε μια πόλη, μια χώρα, μια ήπειρο, δημιουργούν πνευματικά κυκλώματα, που έλκουν ανάλογα με τον πληθυσμό της. Έτσι μια μεγάλη πόλη έχει ισχυρό πνευματικό κύκλωμα  και έλκει τους κατοίκους των μικρών.  Έτσι δημιουργείται η αστυφιλία. Με την ίδια αιτία επιλέγουμε και τον τόπο  του  σπιτιού μας. 


   Στις πόλεις, πάλι, μικρές ή μεγάλες, δημιουργούνται  άλλες, μικρότερες πνευματικές εστίες, που έλκουν  τα άτομα. Π.χ. εκκλησίες, κέντρα, άλλοι κοινόχρηστοι χώροι, που κι αυτά έχουν σχέση με το ζωδιακό κύκλο. Γι αυτό άλλοτε θέλουμε να συχνάζουμε εδώ ή εκεί. Ανάλογα δε με το «κύκλωμα» έχουμε και διαφορετικά πρόσωπα κοντά μας, ή στρεφόμαστε προς αυτά, ή αντίστροφα απωθούμεθα.

    Γι αυτό  συνιστάται  αλλαγή περιβάλλοντος  στον άτυχο ερωτευμένο, για να ξεχάσει, να  βγει δηλαδή από το κύκλωμα που του δημιούργησε  την έλξη.

    Η αλλαγή τόπου, υπό τύπον εκδρομής είναι απαραίτητη για τη διαφυγή από ένα κουραστικό  «πνευματικό κύκλωμα». Με τον ίδιο τρόπο εμποδίζεται η απόδραση.

     Κάθε «πνευματικό κύκλωμα» ευνοεί  και διαφορετικού είδους έργα. Το τηλεπαθητικό κύκλωμα  κάθε περιοχής, συν τι βλέπουν τα μάτια μας, δημιουργεί τάση υλιστική ή ρομαντική. Π.χ. η ζωή της πόλης είναι υποχρεωτικά  υλιστική, ενώ της εξοχής ρομαντική, διότι δέχεται  μόνο φυσικές αστρικές επιρροές. Έτσι εκεί ο άνθρωπος είναι περισσότερο κοντά στο Θεό.

   Όσο πιο μεγάλη είναι μια πόλη, τόσο περισσότεροι είναι οι ρόλοι της ζωής, σε λεπτομέρειες, και οι καλές και οι κακές πλευρές.

    Όταν ξαφνικά  χαθεί πληθυσμός, πχ κατακλυσμός, τότε «σβήνουν» πολλά πνευματικά στοιχεία.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα