Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (Μέρος Γ)


Για να Εμπνεύσετε Ειρήνη: Τρώτε Μπλε
Το μπλε ενθαρρύνει την εσωτερική γαλήνη και το να ζούμε τα ιδανικά μας. Το μπλε τονώνει την έμπνευση, την δημιουργικότητα, την πνευματική κατανόηση, την πίστη, και την αφοσίωση. Το μπλε επιτρέπει την ευγένεια, την ευχαρίστηση, την υπομονή και την ψυχραιμία. Σαν σύσταση, επειδή υπάρχουν πολύ λίγα φυσικά μπλε τρόφιμα, μπορείτε να πίνετε νερό από ένα μπλε ποτήρι ή μπουκάλι νερού. Το νερό θα απορροφήσει την ισχυρή ενέργεια του μπλε και θα σας γεμίσει με την ζωοδόχα ενέργεια του. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το φαγητό σας μέσα σε ένα μπλε γυάλινο μπολ να απορροφήσει την μπλε ενέργεια.
Για να Ανοίξετε σε Ψυχικές Ικανότητες: Τρώτε Μωβ

Καταναλώνετε επί τούτου μωβ τροφές, και θα τονώσετε την ψυχική ευαισθητοποίηση σας ακόμα πιο βαθιά. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην εσωτερική σας γνώση, τα όνειρα, την διορατικότητα, και την διόραση. Τα αντιοξυδοτικά που βρίσκονται στις κόκκινες τροφές που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από την βλάβη που δημιουργείται από τις ελεύθερες ρίζες βρίσκονται επίσης στις μωβ τροφές. Μερικά παραδείγματα μωβ τροφίμων είναι τα φρέσκα και ξηρά δαμάσκηνα, τα μούρα, τα σύκα, οι μελιτζάνες, τα σκούρα σταφύλια, οι βανίλιες, τα μωβ λάχανα, οι μπλε πατάτες, τα ρόδια, οι σταφίδες, όλα όσα μπορούν να τονώσουν την ενέργεια του μωβ.

Για να Προσκαλέσετε τον Δημιουργό: Τρώτε Λευκό
Το λευκό είναι το χρώμα που περικλείει όλα τα χρώματα. Οι λευκές δονήσεις είναι το ταχύτερο μήκος κύματος του φάσματος των χρωμάτων. Οι επιπτώσεις του στην ύπαρξή σας είναι θεϊκή συνειδητοποίηση, ταπεινότητα, και δημιουργική φαντασία. Τα λευκά τρόφιμα μπορεί να εξαγνίζουν, ειδικά εάν επιλέξετε τα τρόφιμα των οποίων το λευκό χρώμα είναι φυσικό, όπως στα κρεμμύδια, το κουνουπίδι, και τις μπανάνες. Για να συνδεθείτε βαθύτερα με τον Δημιουργό ή με τους αγγέλους, σκεφτείτε να διακοσμήσετε τραπεζαρία σας σε πολυτελείς αποχρώσεις του λευκού. Το λευκό είναι αγνότητα και την τελειότητα.
Τα λευκά φρούτα και λαχανικά θεωρούνται ότι κατεβάζουν την χοληστερίνη και την αρτηριακή πίεση και βοηθούν στην μείωση του στομαχικού καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων. Μερικά λευκά φρούτα και λαχανικά, όπως οι πατάτες και οι μπανάνες, είναι επίσης υψηλές σε ποτάσσιο. Άλλα παραδείγματα είναι τα κρεμμύδια, το κουνουπίδι, τα μανιτάρια, το τζίντζερ, και το σκόρδο.
(Από το βιβλίο των Denise Linn & Meadow Linn, “The Mystic Cookbook: the secret alchemy of food”)


Kate Minogianni

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα