Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ …(3ο μέρος)

ΑΔΡΑΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ…ΤΩΡΑ
Επίσης αξιοπερίεργος… είναι και ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ…., ο οποίος με αναγραμματισμό μας αποκαλύπτει τη λέξη ΔΙΑΤΡΟΦΗ…..δηλαδή τη ΤΡΟΦΗ του ΔΙΑ…τροφή του ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ. Το παράδοξο μ’ αυτόν τον πλανήτη είναι ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που γυρίζει ανάδρομα…. ο μόνος που γυρίζει αντίστροφα με τους υπόλοιπους…! Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ….σαν πλανήτης πρόδρομος της ημέρας, έλαβε το όνομά ΕΩΣΦΟΡΟΣ….αυτός δηλαδή που φέρει το ΦΩΣ, το ΕΩΣ, την αυγή, «άγγελος» του ΦΩΤΟΣ και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η οποία αποκαλύπτεται εξ αυτού, μα και σαν θεά του Έρωτα και της Ομορφιάς δεν μπορεί να έχει ξεχωριστή θέση στο ΕΡΓΟ και την ΠΡΑΞΗ αυτή: την ΤΡΙΠΛΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΚΙΝΗΣΗ 666 της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 
Είναι ο μόνος πλανήτης που εκτελεί εξωστρεφή περιστροφή, αντίθετα από τους υπόλοιπους πλανήτες, οπότε αποτελεί τη μόνη θεότητα και αρχή η οποία επιτρέπει τη λειτουργία της εξωστρεφούς κίνησης. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ είναι δημιουργική εξ ορισμού και επιπλέον δίνει το ΕΝΑΥΣΜΑ, το ΣΗΜΑ και χαράζει την ΟΔΟ μέσα από την οποία περνά ο «δρόμος» του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ με την ΙΔΕΑ, δηλαδή… η ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ και η επιστροφή, ώστε να ολοκληρωθεί το ΕΡΓΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΙΔΕΑΣ. 
Είναι το πιο «μυστηριώδες» στοιχείο στη διαδικασία της Δημιουργίας, εκείνο που λειτουργεί «παράλληλα» με τον ΖΗΝΑ-ΔΙΑ και δίνει ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στη Ζεύξη και τον Διαχωρισμό θέτοντας τον έναν και απαράβατο όρο, για να προκύψουν αυτές οι λειτουργίες, όρος που δεν είναι άλλος από την έννοια του ΚΑΛΟΥΣ που ή ίδια επιφέρει, που ο ΖΗΝΑΣ-ΔΙΑΣ επιτρέπει, που ο Δημιουργός εκτελεί και ως εκ τούτου ο ίδιος συντελείται…. και που η πλευρά της καταστροφής πάντοτε στερείται…  
Η θέαση ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ που θα λάβουμε ΑΔΕΛΦΙΑ… δημιουργεί νέες διαστάσεις πραγματικότητας. Γίνεται ακριβώς μία σύγκλιση των ΕΑΥΤΩΝ μας πάνω στον πλανήτη. Οι ΕΑΥΤΟΙ μας που θα αναγνωρίσουμε έρχονται από το ΣΥΝΠΑΝ. Οι ΕΑΥΤΟΙ που θα υποδεχτούμε φυσικά είμαστε…ΕΜΕΙΣ. ..οι ΙΔΙΟΙ. Ο τρισδιάστατος κόσμος που ζούμε… έρχεται σε μετωπική «σύγκρουση» διαστάσεων και όχι «σύγκρουση» κόσμων. 
Περνάμε μέσα σε μια ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Με την εισροή του ΦΩΤΟΣ που θα λάβουμε μέσα μας, θα είναι μία ΠΡΟΩΘΗΣΗ, μία ΔΙΑΘΕΣΗ και ένα ΜΟΙΡΑΣΜΑ πληροφοριών προς όλους, όσους έχουν τη διάθεση για την αλλαγή αυτή. Είμαστε οι ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ της ΨΥΧΗΣ μας. Η Ψυχή θα δώσει τον ΡΥΘΜΟ και ο ΡΥΘΜΟΣ αυτός είναι το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ και η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που θα μας «βγάλει» από το ΣΚΟΤΑΔΙ. Σκορπίστε το ΦΩΣ και ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ το με τους υπόλοιπους συν-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σας. Είμαστε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που ενσαρκωθήκαμε σε διαφορετικά συστήματα πραγματικότητας.
Είμαστε ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΕΣ του ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Ήρθαμε στον πλανήτη γη ως πρέσβεις για να κάνουμε τις πραγματικότητες να συγχωνευθούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερη πληροφόρηση μέσα μας, ώστε να ελευθερώσουν τον «φόβο» και να λειτουργήσουν χωρίς εμπόδια. Συνεργαστείτε ΑΡΜΟΝΙΚΑ και υποστηρίζετε τους άλλους, αφού η αναζήτηση με τους άλλους έχει ήδη γίνει πιο έντονη από το1995 και δώθε. Ο καθένας μας γίνεται πλέον… ένας φορέας ΦΩΤΟΣ. Θα έχετε αναρωτηθεί μέσα σας ασφαλώς, από τότε που συνειδητοποιήσατε την ύπαρξη σας….διαρκώς και διακαώς … να «ψάχνεστε»… προς πάσα κατεύθυνση και έρευνα….; Διότι έρευνα σημαίνει:
ΕΡΕΥΝΑ: Ε=λευθέρα // Ρ=ρ(οή)… εις την // ΕΥ=ορθήν, μη προκαταλειμμένην, αδογμάτιστην, ανιδιοτελή, μη συμφεροντολογικώς προσανατολιζόμενην ανακάλυψιν του // Ν=ν(ου) // Α=α(ρχήν) έχουσα την επιθυμίαν δια ΑΝΑΚΑΛΥΨΙΝ.
Απλά ΑΔΕΛΦΙΑ, ο καθένας μας ήρθε στον πλανήτη Γη για να αφυπνίσει κάτι μέσα του, μέσα στον κωδικό του ΔΝΑ του και τώρα ανταποκρινόμαστε σ’ αυτή τη διαδικασία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να βρισκόμαστε ξανά εδώ….πίσω στη γη. Πλήθος άλλων συνανθρώπων μας που δεν τους ξέρουμε ακόμη …έχουν ξεκινήσει τη «μεταλλακτική» αυτή διαδικασία της ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας, καθώς η εκπομπή μας …θα επηρεάσει όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ.  
Η δική μας ΔΟΝΗΣΗ θα επηρεάσει και τους διπλανούς μας και σαν «ντόμινο» θα αυξάνεται και θα μεταδίδεται … ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ είναι μία ΙΣΧΥΡΗ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ, αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε έγκαιρα. Ο ΕΝΑΣ μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΙ όλον τον ΚΟΣΜΟ. Φτάνει να το ενστερνιστείς και να το παλέψεις μέσα σου. Όταν ξεκίνησα την ενημέρωση για το εμβόλιο Η1Ν1, κατά αρχάς στο διαδίκτυο…. και όχι μόνο…ήμουν ο πρώτος, αν κι αυτό δεν έχει και τόση σημασία …αλλά σιγά-σιγά… μέρα με τη μέρα… εβδομάδα με την εβδομάδα… φτάσαμε πολλοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ να ενημερώνουμε συνεχώς για τις επιπτώσεις του και έτσι ενεργοποιήθηκε όλος αυτός ο κόσμος, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο…, ώστε να αποφύγουμε σε μεγάλο βαθμό να εξαπλωθεί ο «ιός» που ήθελαν να μας επιβάλλουν …., ώστε στη συνέχεια να μας έφερναν το νέο εμβόλιο Η5Ν1, ώστε να μας τσεκάρουν με ανιχνεύσιμο μικροτσιπτς για μόνιμη παρακολούθηση από τους δορυφόρους. 
Μετά τη μεγάλη μας ΝΙΚΗ, αυτοί θα εξακολουθήσουν και πάλι με όποιο τρόπο κι αν «σκαρφιστούνε»… να μας επιβάλλουν και πάλι το τσεκάρισμα… αλλά πλέον ο κόσμος είναι ήδη τουλάχιστον… ψιλιασμένος και εν μέρει ενημερωμένος.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ενάντια σε κάθε είδους ΕΠΙΒΟΛΗ. Με τον ίδιο τρόπο από άνθρωπο σε άνθρωπο, θα λάμψει μέσα μας το ΦΩΣ …και από ΚΑΡΔΙΑ σε ΚΑΡΔΙΑ (Κάρα Διός) θα ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ την ΑΡΕΤΗ. Είμαστε ΦΟΡΕΙΣ του ΦΩΤΟΣ. Είμαστε «ΦΥΛΑΚΕΣ» της συχνότητας. 
Είναι βασικό να καταλάβουμε, ότι ΕΜΕΙΣ θα λύσουμε τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζουμε γύρω μας. Μην αφήνετε σε άλλους…. να σας τα λύνουν…. μην περιμένετε μόνον από επάνω….! 
Η κάθε ΕΞΟΥΣΙΑ μας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ. Μας έχουν πείσει …ότι την δύναμη την έχουν οι ΑΛΛΟΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όμως ότι την ΔΥΝΑΜΗ την ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΕΣΑ μας. Αν δεν μας φοβούνταν… δεν θα μας «χειραγωγούσαν»… τόσο έντονα. Αυτοί στην ουσία φοβούνται και θέλουν να μας έχουν στην ίδια συχνότητα, γι’ αυτό και προκαλούν επεισόδια …. ειδικά στα δελτία ειδήσεων, για να μας προκαλούν συνέχεια το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου. 
Έως τώρα στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο, αλλά ακόμη και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια των παιδιών, προβάλλουν έργα φρίκης, αγωνίας, τρόμου, φόβου κλπ και αυτό γίνεται συνειδητά από αυτά τα άρρωστα μυαλά… ώστε να αναπαράγεται παγκοσμίως η ίδια συχνότητα φόβου και υστερίας των ανθρώπων… για να τρέφονται οι ίδιοι.  
Να ξέρετε ότι όσο βρίσκεστε στη διαδικασία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, αλλά και ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ, θα προσπαθούν αντίστοιχα να μας εμποδίσουν…. δημιουργώντας ένθετες ολογραφικές καταστάσεις….δηλαδή «ψευδείς» βιωματικές καταστάσεις για να μας παραπληροφορούν «έντεχνα». Όταν διαπιστώνετε, ότι κάτι δεν πάει καλά στο γύρω σας περιβάλλον, να γνωρίζετε ότι θα επιδιώξουν επηρεασμούς στα κοντινά σας πρόσωπα, με στόχο να σας «αποτρέψουν», για να μην συνεχίσετε το ταξείδι… που επιλέξατε να πραγματοποιήσετε απ’ αυτόν τον πλανήτη, σε άλλους κόσμους ανώτερους από εδώ.  
Μην πτοείστε …συνεχίστε ΑΦΟΒΑ ….γιατί ΕΣΕΙΣ είσαστε οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ. Πιάστε τον ΠΛΑΝΗΤΗ στα ΧΕΡΙΑ σας…!  
ΑΔΕΛΦΙΑ είναι οφθαλμοφανές ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν τους ανθρώπους του πλανήτη γη, κάτω από το πρίσμα των διάφορων θρησκειών και κάθε θρησκεία έχει το δικό της «θεό». Αυτό γίνεται συνειδητά, ώστε να έχετε «πάντα» κάποιον πάνω από το κεφάλι σας. Όχι, δεν χρειάζεστε ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ, για να έρθετε σ’ επαφή με τον «ΘΕΙΟΝ». ΜΟΝΟΣ σου επικοινωνείς απ’ ευθείας με την Ανώτερη Πνευματική Συνειδητότητα ερευνώντας και αμφισβητώντας ταυτόχρονα, όλα όσα σε περικλείουν.
ΕΣΥ είσαι ο ΠΟΜΠΟΣ και ο ΔΕΚΤΗΣ.
Μπορείς να το κάνεις ΜΟΝΟΣ σου. Βρες τον κατάλληλο χώρο ή ενεργειακό τόπο και αφέσου στη διαδικασία. Έλα αντιμέτωπος με τον ΕΑΥΤΟ σου. Πάψε να μιλάς πολύ…. και να παραμιλάς…. γιατί ξοδεύεις άσκοπα ενέργεια και πήγαινε εκεί που σε προστάζει η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ σου. Ενεργοποίησε τη «λάμπα» που έχεις μέσα σου. Το κουμπί βρίσκεται επάνω σου. Απλά δεν το «πατάς». 
Κι επειδή εύλογα θα αναρωτηθείς που είναι αυτό το «κουμπί»…. αυτό θα το βρεις ΜΟΝΟΣ σου. Είναι ΔΙΚΟ σου μέλημα . Εγώ απλά με αυτό το ΚΕΙΜΕΝΟ σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ και σε ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ να το ΠΡΑΞΕΙΣ. Μην ψάχνεις την ΓΝΩΣΗ μέσα από τους ΑΛΛΟΥΣ. Ψάξτην ΜΕΣΑ σου. Αυτό που εγώ σου δίνω τώρα, είναι ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. 
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ πληροφόρηση – γνώση, θα σου ΔΟΘΕΙ από την λάμψη του ΦΩΤΟΣ. Είσαι λοιπόν ΦΩΤΟΦΟΡΟΣ. Η φώτιση γίνεται ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και όχι με τις πέντε αισθήσεις. ΟΛΟΙ έχουμε πρόσβαση στη ΓΝΩΣΗ, αρκεί να θελήσουμε να «λαμπαδιάσουμε» το ΕΙΝΑΙ μας. ΝΗΝΕΜΙΑ-ΗΡΕΜΙΑ-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και θα βιώνουμε κάθε μέρα, άλλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ. 
Το μυστικό είναι απλό, αλλά σας διαφεύγει, διότι ταυτόχρονα ασχολείστε με πολλά ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ασχοληθείτε λοιπόν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τον ΕΑΥΤΟ σας. Γιατί λέτε να μας θέλουν, να μας έχουν σε «ρομποτοειδή» κατάσταση; Απλά μας θέλουν σαν «στρατιωτάκια», ώστε να μην ασχολούμαστε με τον ΕΑΥΤΟ μας και ανακαλύψουμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ που κρύβουμε μέσα μας. ΑΔΕΛΦΙΑ μην βασανίζετε το μυαλό σας με τις πολλές «θεωρίες» και ποια είναι η πιο ΣΩΣΤΗ. Βρείτε τα με τον ΕΑΥΤΟ σας.
Η μεγαλύτερη ΝΙΚΗ είναι να ΝΙΚΗΣΕΤΕ τον ΕΑΥΤΟ σας.
Ο «φόβος» να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον ΕΑΥΤΟ σας όμως, είναι ότι ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ να τον ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ και έτσι αποφεύγετε να λάβετε το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΦΩΣ που θα «πλημμυρίσει» τα σωθικά σας και θα γίνετε ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ. ΜΗ ΦΟΒΟΥ…. ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ. Ως ΕΩΣΦΟΡΟΙ…. δηλαδή ως ΦΟΡΕΙΣ ΦΩΤΟΣ που είμαστε, φέρνουμε το ΦΩΣ στον πλανήτη και επιτρέπουμε την εξέλιξη της ανθρωπότητας, κάνοντας το ΚΟΣΜΙΚΟ εξελικτικό άλμα στην ΕΠΙΓΝΩΣΗ και τη ΔΙΑΝΟΙΑ(ΝΟΥΣ ΔΙΟΣ), γειώνοντας αυτή τη συχνότητα πρώτα μέσα στον ΙΔΙΟ μας τον ΕΑΥΤΟ, στο ΙΔΙΟ μας το ΣΩΜΑ …. απλά με το να το ΖΟΥΜΕ. Ο δικός μας ΗΛΙΟΣ ονομάζεται ΑΛΚΥΩΝ… .και ίσως να μην είναι «τυχαίο», ότι αυτό το κείμενο το γράφω σ’ αυτό το μέρος που λέγεται… «ΑΛΚΥΩΝ». ΑΔΕΛΦΙΑ, κάνουμε κύκλους ή σπείρες φεύγοντας από τον ΗΛΙΟ και φέρνουμε τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ απ’ αυτόν…. σε όλα τα διάφορα συστήματα του Σύμπαντος.
ΧΑΡΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ-ΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑ-ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΟΥΡΑΝΙΕ ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
Στην Τρίτη Διάσταση (συχνότητες 3ης πυκνότητας) που βιώνουμε εδώ στον πλανήτη γη, έχουμε δυστυχώς «εγκλωβιστεί» ως είδος…. αρκετό διάστημα και υπήρχε έως τώρα περιορισμός, στο τι μπορούσαμε να βιώσουμε. Ηλεκτρομαγνητικά ελεγχόμαστε με τέτοιο τρόπο, ώστε δημιουργούμε ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ σ’ ένα συγκεκριμένο φάσμα πραγματικότητας. Όμως με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ο καθένας μας δημιουργεί κινητική πραγματικότητα. Η ΣΚΕΨΗ μας προηγείται από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μας. Απλά σκεφτείτε να κάνετε κάτι ΩΦΕΛΙΜΟ στο γύρω περιβάλλον σας. Σημαδέψτε και ρίξτε το βέλος σας. Κατόπιν θα βιώσετε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ που είναι καθρέπτισμα του τι σκέπτεστε. Οι ΣΚΕΨΕΙΣ μας δημιουργούν τον κόσμο μας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Η ΣΚΕΨΗ δημιουργεί την ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Μην πάλλεστε ανάμεσα στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και στο ΜΕΛΛΟΝ.
ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ….!
(Ε.Ι.)….συνεχίζεται…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα