Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού αυτού του καρυκεύματος την ημέρα και μπορείτε να χάσετε μέχρι και 15 κιλά βάρος !

Αποτέλεσμα εικόνας για Μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού αυτού του καρυκεύματος την ημέρα και μπορείτε να χάσετε μέχρι και 15 κιλά βάρος !
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να χάσετε βάρος είναι να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας. 
Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλουν στη βελτίωση του μεταβολισμού, αλλά μπορείτε επίσης να βελτιώσετε το μεταβολισμό σας με την προσθήκη ορισμένων μπαχαρικών στο κανονικό φαγητό σας.
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών στο Ιράν πραγματοποίησαν μια έρευνα, προκειμένου να ελέγξουν κατά πόσον η προσθήκη ορισμένων καρυκευμάτων στα τρόφιμα συμβάλλει στη διαδικασία της απώλειας βάρους. 

Για το σκοπό αυτό συμπεριέλαβαν 88 γυναίκες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο χωριστές ομάδες. Όλες οι γυναίκες είχαν προβλήματα με υπερβολικό βάρος. Και στις δύο ομάδες δόθηκαν συμβουλές για υγιεινή διατροφή και κατανάλωσης 500 θερμίδων την ημέρα για διάστημα 3 μηνών.
Η διαφορά ήταν ότι η πρώτη ομάδα έτρωγε 3 γραμμάρια σκόνης κύμινου την ημέρα, αναμεμιγμένη με 140 g γιαουρτιού. Ταυτόχρονα η άλλη ομάδα κατανάλωνε την ίδια ποσότητα γιαουρτιού, χωρίς την προσθήκη σκόνης κυμίνου σε αυτό.
Μετά την περίοδο των 3 μηνών, τα μέλη της πρώτης ομάδας (αυτής που πρόσθεσαν κύμινο σε σκόνη) είχαν χάσει περίπου 14 κιλά περισσότερα σε σύγκριση με τις γυναίκες που έτρωγαν μόνο γιαούρτι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι ο λόγος για τον οποίο οι ερωτηθέντες είχαν χάσει βάρος. Προφανώς λόγω του κυμίνου σε σκόνη και της filosterole που περιέχει.
Σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε αυτό το μπαχαρικό και να δείτε πώς λειτουργεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το προσθέσετε μόνο στο γιαούρτι, μπορείτε να το προσθέσετε σε οποιοδήποτε τρόφιμο.
healthylifebase

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα