Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η συνειδητότητα εκδηλώνεται σαν ενέργεια που μετατρέπεται προσωρινά σαν ύλη





Oικουμενική συνειδητότητα 
Πέρα από χώρο και χρόνο.  Η συνειδητότητα αυτή εκδηλώνεται  σαν ένα κβαντικό πεδίο με υποατομικά σωματίδια  που είναι επίσης πέρα από χώρο και χρόνο.  
Όλα αλληλοσυνδέονται και δεν υπάρχει χωρισμός ή πράξη ή κίνηση.
   Το πεδίο περιέχει όλες τις πιθανότητες της εκδήλωσης και της έκφρασης.  Μπορεί να μορφοποιηθεί σαν οποιοδήποτε ον, αντικείμενο, γεγονός.  Μοιάζει με το λευκό, άμορφο φως σε μια άδεια οθόνη τηλεόρασης χωρίς καμιά εικόνα. 

   Το φως μπορεί να μορφοποιηθεί σε όλες τις πιθανές εικόνες, πράξεις, κινήσεις καθώς πάντα διατηρεί την φυσική, άμορφη κατάσταση του ουδέτερου άσπρου φωτός και γυρίζει σε αυτήν την κατάσταση όταν οι προσωρινές μορφές παύουν να προβάλλονται.
   Με τον ίδιο τρόπο το κβαντικό πεδίο μπορεί να γίνει οποιαδήποτε πιθανή εκδήλωση, καθώς διατηρεί την φυσική, αδιατάρακτη κατάσταση του.


   Η συνειδητότητα τότε αρχίζει να εκδηλώνεται και να μορφοποιείται, σαν προσωρινές μορφές, όντα και δραστηριότητες που στην συνέχεια διαλύονται πάλι και πάλι μέσα στην ουδέτερη κατάσταση του κβαντικού πεδίου.

   Η διαδικασία της εκδήλωσης γίνεται πρωταρχικά μέσα από ένα μορφογενετικό πεδίο με νοητικές, συναισθηματικές και φυσικές τάσεις

   Αυτό το εξελισσόμενο μορφογενετικό πεδίο ορίζει σε μεγάλο βαθμό την μορφή, τις τάσεις και τα πάντα που φαίνονται να είναι ξεχωριστά από το κβαντικό πεδίο (κρύσταλλα, μέταλλα, ζωντανοί οργανισμοί, κοινωνίες κλπ)
   Οι δημιουργημένες μορφές και τα όντα είναι αυτοεξελισσόμενα και προσθέτουν πληροφορίες στο μορφογενετικό πεδίο, οδηγώντας την μεταμόρφωση και εξέλιξη του.

   Η δημιουργία των φυσικών μορφών γίνεται με τον εξής τρόπο:
   Η συνειδητότητα εκδηλώνεται προσωρινά σαν ενέργεια που μετατρέπεται προσωρινά σαν ύλη. Δυνάμεις της έλξης κάνουν τα σωματίδια να έλκονται μαζί, να δημιουργούν πυρήνες με ηλεκτρόνια που κινούνται σε τροχιά γύρω από αυτόν δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της ύλης.
   Τα άτομα έλκονται μεταξύ τους και διαμορφώνουν τα μόρια. Μόρια δομούνται μεταξύ τους από δυνάμεις που τα οργανώνουν και που υπάρχουν στο συγκεκριμένο μορφογενετικό πεδίο της ύλης ή του όντος, δημιουργώντας DNA, κύτταρα, ιστούς, όργανα, συστήματα, οργανισμούς, κοινωνίες και σε μεγαλύτερη κλίμακα, πλανήτες, ηλιακά συστήματα, γαλαξίες και σύμπαντα.  Όλα αυτά από το ίδιο και μοναδικό κβαντικό πεδίο.

   Η συνειδητότητα αυτή ενεργεί μέσα από το μορφογενετικό πεδίο του νου και του σώματος του όντος και αρχίζει να εξελίσσει την ικανότητα να μορφοποιεί το απεριόριστο και άμορφο κβαντικό πεδίο με όλο και πιο αρμονικούς και ικανοποιητικούς τρόπους.
   Οι δυνάμεις που οδηγούν αυτή τη διαδικασία είναι οι αξίες και τα αρχέτυπα που προβάλλονται από την ίδια αυτή συνειδητότητα και που είναι ενσωματωμένα σε κάθε ήδη δημιουργημένο ον με μορφή αναγκών, επιθυμιών, αντίληψης και συνείδησης.
_____________________________________


Πώς να 'καταλαβαίνουμε'
στο φως της Κβαντικής Φυσικής.

Πώς να κατανοήσουμε "κάτι", να το πλησιάσουμε με έναν πιο θετικό τρόπο, λιγότερο φόβο, προσκόλληση ή ένταση. 


Άσκηση 1η

Επιλέξτε “κάτι” από την ζωή σας που θα θέλατε να αντιληφθείτε στο φως της κβαντικής φυσικής. 
Μπορεί να είναι αντικείμενο, άνθρωπος ή κατάσταση.  
'Η μπορεί να είναι ένα συναίσθημα, μια σκεπτομορφή, μια πεποίθηση, επιθυμία, ανάγκη, στόχος, ιδέα, φόβος ή σύγκρουση με τον εαυτό σας ή με άλλους. 
Μπορεί να είναι το δικό σας σώμα ή ο νους, ή ακόμα ο παρατηρητής του δικού σας σώματος ή νου.

1.  Επιλέξτε αυτό στο οποίο θα εστιαστείτε


2.  Δεχτείτε το όπως είναι


3.  Ενωθείτε με αυτό και βιώστε το όπως είναι με όλους τους περιορισμούς, συναισθήματα θετικά και αρνητικά και τυχόν αξιολογικές σας κρίσεις.


4.  Συνειδητοποιείστε ότι σαν παρατηρητής δημιουργείτε τώρα αυτό που παρατηρείτε.


5.  Αντιληφθείτε το σαν δική σας δημιουργία.


6.  Συνειδητοποιείστε ότι είναι στην πραγματικότητα μια προσωρινή εκδήλωση του απεριόριστου κβαντικού πεδίου που γίνεται μέσα από τη δική σας παρατήρηση και την συμμετοχή σ’ αυτό.


7.  Είναι μια κατασκευή του νου σας – κάτι με το οποίο συντονίζεστε – όπως συντονίζεστε με ένα σταθμό στην τηλεόραση.


8.  Τώρα, αντιληφθείτε το σαν μια προσωρινή εκδήλωση ενέργειας.


9.  Βιώστε το σαν ενέργεια χωρίς κρίση, δεχτείτε το όπως είναι – σαν ενέργεια


10. Μεταφέρετε την επίγνωση σας στον κενό χώρο μέσα στον οποίο υπάρχει. Τον κενό χώρο γύρω του, πίσω του και μέσα του. Τον κενό χώρο μέσα στον οποίο περιέχεται και που περιέχει


11.  Επιτρέψτε του να ενωθεί με το χώρο μέσα και γύρω του που είναι στην πραγματικότητα η πηγή της ύπαρξης του


12.  Συνειδητοποιείστε ότι αυτό και ο κενός χώρος είναι ένα και το αυτό.


13.  Βιώστε τον εαυτό σας σαν ενέργεια


14.  Βιώστε τον εαυτό σας σαν συνειδητότητα


15.  Βιώστε την ενοποίηση σας, σαν ενέργεια και σαν συνειδητότητα, με αυτό που παρατηρήσατε  και με όλα όσα υφίστανται


16.  Παρατηρήστε τον εαυτό σας κάνοντας όλα αυτά. Ποιος τα κάνει όλα αυτά;;;


17.  Κοιτάξτε προς το μέσα για να παρατηρήσετε τον παρατηρητή.


18.  Παρατηρήστε τον παρατηρητή του παρατηρητή.

______________________________________

Άσκηση 2η


Ακούγοντας την Καρδιά

Τώρα για να προσγειώνεστε και να βρίσκετε πρακτικές λύσεις μπορεί να θέλετε να κάνετε την άσκηση που λέγεται «ακούγοντας την καρδιά»,  μπορεί να γίνει και χωρίς την προηγούμενη άσκηση.

1.  Φέρτε στο νου τον άνθρωπο, το θέμα, το αντικείμενο, την κατάσταση ή το γεγονός που επιλέξατε και δείτε πως νιώθετε γι’ αυτό τώρα


2.  Τώρα θα αναπνέετε για τρία έως πέντε λεπτά με τον ακόλουθο τρόπο


Καθώς εισπνέετε φανταστείτε ότι δέχεστε ενέργεια στο κέντρο του στήθους, στο κέντρο της καρδιάς. Καθώς εκπνέετε φανταστείτε να ρέει έξω από το ηλιακό πλέγμα.


3.  Τώρα φέρτε στο νου σας κάποιον ή κάτι που σας δημιουργεί ή σας αφυπνίζει συναισθήματα αγάπης ή ευγνωμοσύνης


4.  Μείνετε με τα συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης για όσο νιώθετε άνετα.


5.  Τώρα με την προσοχή σας εστιασμένη στο κέντρο του στήθους και «σκεφτόμενοι» από εκεί, φέρτε τον άνθρωπο, το αντικείμενο, το θέμα ή την κατάσταση στο νου σας και σκεφθείτε εναλλακτικούς τρόπους ή δεχτείτε εναλλακτικούς τρόπους να αντιληφθείτε και να αντιμετωπίσετε αυτό. Μείνετε σ’ αυτήν την κατάσταση αφήνοντας την «καρδιά» να προτείνει άλλους τρόπους να νιώθετε, να σκέπτεστε και να συμπεριφέρεστε σε σχέση με αυτό


Μείνετε σ’ αυτή την κατάσταση για όσο νιώθετε άνετα.  Εφαρμόστε τηνεσωτερική σας καθοδήγηση.



Neo perasma

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα