Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Δάσκαλε φοβάμαι….



penγράφει η Χρύσα Ευαγγέλου

Μαθητής: Δάσκαλε φοβάμαι!
Δάσκαλος: Δες το φόβο σου κατάματα μέχρι να ξεθωριάσει και εκεί από κάτω θα ανακαλύψεις το δυναμικό σου.
Μαθητής: Θέλω να φύγει αυτός ο φόβος, θέλω να απελευθερωθώ από αυτόν.
Δ: Θα απελευθερωθείς μόνο αν τον δεις, αν τον αναγνωρίσεις, αν τον αφήσεις να σου δείξει τα δόντια του. Μετά θα ξεθωριάσει και δεν θα τον φοβάσαι πια. Θα είναι εκεί, αλλά για να σου δείξει πόσο άξιος είσαι και να σου αποκαλύψει τις δυνατότητες σου.
Μ: Αυτό κάνει ο φόβος δηλαδή;

Δ: Ο φόβος είναι εκεί για να σε προστατεύει. Όταν όμως εσύ αποφασίσεις ότι δεν θες άλλο την προστασία του, μπορείς να τον αντικρύσεις με θάρρος και τότε θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι τόσο τρομακτικός, δεν είναι τόσο απειλητικός. Όλος ο φόβος σε εμπόδιζε να προχωρήσεις σε κάτι που δεν ήσουν έτοιμος, όταν όμως θα είσαι, τίποτα δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει πια. Ο φόβος σε προετοίμαζε για να τον αναγνωρίσεις, σε ενδυνάμωνε, σε δίδασκε το τρό να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.
Μ: Και αν δεν είμαι έτοιμος ακόμα να τον δω;
Δ: Τότε μην του πας κόντρα. Κάνε τον σύμμαχο σου και πορεύσου μαζί σου. Αλλά να θυμάσαι οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να τον αντικρύσεις με γυμνά μάτια, μπορείς να το κάνεις.
Μ: Να τον ανέχομαι δηλαδή;
Δ: Ναι, αναγνωρίζοντας τον σταδιακά και αποδεχόμενος αυτό το κομμάτι μέσα σου, δυναμώνεις και κάποια μέρα θα δεις ότι δεν μπορεί να σε περιορίζει, δεν μπορεί να επιδρά κατασταλτικά πάνω σου. Τότε θα χρειαστεί να τον ευχαριστείς και να προχωρήσεις, σαν έτοιμος από καιρό. Γιατί τότε θα καταλάβεις ότι τον έχεις μετασχηματίσει. Και τότε θα δεις το θησαυρό που φύλαγε για εσένα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα