Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Δείτε τα τέσσερα φάρμακα που κρατούν τη σημαία ψηλά

στυτική

Δημιουργήθηκαν πριν από έντεκα χρόνια για να βοηθήσουν τους άνδρες ώστε να κρατούν τη σημαία ψηλά.
Ο λόγος για τα χαπάκια του έρωτα τα οποία πραγματικά έφεραν την επανάσταση αφού βοήθησαν εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίσουν τη στυτική δυσλειτουργία.
Και αυτό γιατί στην περίπτωση που το πρόβλημα αυτό δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα , μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ψυχολογικές επιπτώσεις στον άνδρα.
Η στυτική δυσλειτουργία υπολογίζεται ότι αφορά το 52% των ανδρών της ηλικιακής ομάδας 40-70 ετών. Η συχνότητα αυξάνει με την ηλικία και μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων, φάρμακα (αντιϋπερτασικά, ανταγωνιστές του υποδοχέα ισταμίνης), ο τρόπος ζωής (κάπνισμα, αλκοόλ), παθήσεις (διαβήτης, καρδιαγγειακά, καρκίνος του προστάτη) και τραύματα της σπονδυλικής στήλης
Στα ράφια των φαρμακείων βρίσκονται αυτή τη στιγμή τέσσερα φαρμακευτικά σκευάσματα εκ των οποίων το τελευταίο προστέθηκε πρόσφατα.
Πρόκειται για μια νέα δραστική ουσία την αβαναφίλη η οποία πλεονεκτεί έναντι των άλλων σκευασμάτων της κατηγορίας της, ως προς την ταχύτητα δράσης και τις ελάχιστες παρενέργειες της ειδικά για την καρδιά.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την αβαναφίλη (avanafil), η οποία πήρε έγκριση τόσο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA), όσο και από τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό (ΕΜΑ).
Πρόκειται για έναν ακόμη αναστολέα της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5), που δρα αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου φωσφοδιεστεράσης, το οποίο συνήθως διασπά την κυκλική µονοφωσφορική γουανοσίνη (cGMP).
Το νέο αυτό χάπι του έρωτα χορηγείται κατόπιν συνταγής γιατρού και είναι διαθέσιμο σε δοσολογίες των 50, 100 και 200 mg. Οι  θεράποντες ιατροί συστήνουν τη λήψη των χαπιών αυτών 30 λεπτών πριν την σεξουαλική δραστηριότητα.
Πάντως τα αποτελέσματα από τρεις ελεγχόμενες, τυχαιοποιημένες, διπλές-τυφλές πολυκεντρικές μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 άνδρες, παρατηρήθηκε επιτυχημένη σεξουαλική επαφή σε ασθενείς που είχαν πάρει αβαναφίλη, εντός 15 λεπτών από τη λήψη της δόσης.
Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν (σε ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο του 2%) περιλάμβαναν: πονοκέφαλο, ρινική συμφόρηση, ρινοφαρυγγίτιδα, εξάψεις και πόνο στη μέση. Δεν καταγράφηκαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που να σχετίζονται με το σκεύασμα.
Δείτε πόσο διαρκούν τα χάπια του έρωτα!
Δραστική ουσία
Αβαναφίλη 6-12 ώρες
Σιλδεναφίλη 4-5 ώρες
Τανταλαφίλη 24-36 ώρες
Τανταλαφίλη (καθημερινής λήψης) διαρκώς
Βαλδεναφίλη 4-5 ώρες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα