Η νευρωνική παρακολούθηση εξ αποστάσεως είναι μια μορφή λειτουργικής νευροαπεικόνισης, που έχει αναπτυχθεί από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), η οποία είναι ικανή να εξάγει ΗΕΓ (Ηλεκτροεγκεφαλικά) δεδομένα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο από απόσταση, χωρίς επαφή ή ηλεκτρόδια

tvdrinkingbrain2Πριν από μερικά χρόνια, δημοσιεύτηκε ένας μεγάλος αριθμός άρθρων με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά τους κινδύνους που αφορούν κάθε ατόμο, μικρές κοινότητες, ακόμη και την κοινωνία στο σύνολό της, από τις νευροεπιστήμες.
Και τότε δεν έγινε τίποτα. Καμία συνέχει δημοσιεύσεων, τίποτα. Λες και δεν αφορούσε κανέναν, αντί να βγουν οι άνθρωποι και να διαμαρτυρηθούν στους δρόμους.
Έγινε σχετική ανακοίνωση ότι η διαβόητη Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί μια «επιστημονική» μέθοδο που ονομάζεται Νευρωνική παρακολούθηση εξ αποστάσεως, δήθεν για να ενισχύσει την ικανότητα επιβολής του νόμου των υπηρεσιών για την καταπολέμηση του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Οι συνέπειες αυτής της μεθόδου είναι τρομακτικές από κάθε ορισμό.
Και τότε δεν έγινε τίποτα. Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πια, αντί να επιδιώκει με κάθε νόμιμο μέσο την οριστική παύση οποιασδήποτε τέτοιας έννοιας.
Για τους αμύητους, η νευροεπιστήμη είναι η μελέτη του τρόπου ανάπτυξης του νευρικού συστήματος, της δομής του, ό, τι κάνει, και ειδικά επικεντρώνεται στις επιπτώσεις της συμπεριφοράς και των γνωστικών λειτουργιών. Είναι μια διεπιστημονική επιστήμη που συνδέει τα μαθηματικά, τη γλωσσολογία, τη μηχανική, επιστήμη των υπολογιστών , τη χημεία, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία, τη γενετική και την ιατρική. Δηλαδή τα πάντα.
Υποτίθεται ότι η επιστήμη έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους με νευρολογικές, ψυχιατρικές και νευρολογικές διαταραχές. Όλα ακουγόταν αρκετά ασήμαντα, μέχρι τη στιγμή που κάποια από τα πειράματα είδαν το φως της ημέρας και το κοινό συνειδητοποίησε (ή όχι όσο θα έπρεπε) τους κινδύνους από την μέθοδο αυτή.

Ένα από τα (ελαφρύτερα σε αποτελέσματα) πειράματα αποκάλυψε, ήταν αυτός που πειραματιστές εφάρμοζαν ηλεκτρόδια σε έναν αριθμό γυναικών για να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας κατά της κατάθλιψης.
Το πείραμα χαρακτηρίστηκε ως επιτυχές, καθώς τα άτομα δεν είχαν υποστεί καμία φυσική βλάβη, ενώ εισήχθησαν σε ευχάριστα συναισθήματα που οδήγησαν στην εξάλειψη της διαταραχής τους.
Οι ζητωκραυγές διήρκεσαν μέχρι που ανακάλυψαν ότι όλες οι γυναίκες είχαν ερωτευτεί τους πειραματιστές τους σε σημείο παραλογισμού. Η υπόθεση έφθασε στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν “προβλέψιμο” και διέταξε όλα τα αρχεία (ταυτότητες ερευνητών και γυναικών, τοποθεσίες, χρονοδιαγράμματα, κλπ …), να σφραγιστούν και να διαγραφούν.
Ποτέ δεν υπήρχε καμία λέξη για το πώς τα άτομα που υποβλήθηκαν σε θεραπεία μετά από αυτό το πείραμα και άλλα πειράματα αποκάλυψαν πολύ χειρότερα αποτελέσματα.
The Statue of SurveillanceΕπίσης, για όσους δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί, η Νευρωνική παρακολούθηση εξ αποστάσεως λειτουργεί εξ αποστάσεως και προσπαθεί να ελέγξει τον εγκέφαλο με τον σκοπό της ανίχνευση τυχόν ποινικών σκέψεων που συμβαίνουν μέσα στο μυαλό ενός πιθανού ενόχου. Η επιστήμη βασίζεται στις αρχές ότι:
  1. ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πολύ αργός και, επομένως, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους υπερυπολογιστές και
  2. ότι κάθε εγκέφαλος έχει μια χαρακτηριστική σειρά του βιομετρικού συστήματος συντονισμού και ως εκ τούτου είναι απομονώσιμος και μπορεί να επηρεαστεί.
Το όλο πρόγραμμα έχει χρηματοδοτηθεί από τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας. Υπήρξαν υπόνοιες και ενός παρόμοιου προγράμματος που αναπτύχθηκε για τη Ρωσία, αλλά και πάλι χωρίς καμία απόδειξη. Οι συνέπειες είναι τρομακτικές και ακόμη κανείς δεν φαίνεται να ανησυχεί γι ‘αυτό!
Όχι μια, αλλά δύο φερόμενες ως επιστήμες στοχεύουν άμεσα στο μυαλό και το νευρικό έλεγχο της ανθρώπινης ύπαρξης. Τεράστια χρηματικά ποσά έχουν δαπανηθεί (κρυφά φυσικά) για να πληρωθούν οι επιστήμονες ώστε να παράγουν αποτελεσματικούς τρόπους για να χειραγωγήσουν το ανθρώπινο μυαλό. Και οι άνθρωποι λιμοκτονούν ή είναι βουτηγμένοι στη φτώχεια και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι ‘αυτό.
Αν μια μεγάλη εταιρεία μπορεί να σας υποχρεώσει να αγοράσετε το προϊόν τους, ένας επιστήμονας να προκαλέσει συναισθήματα και μοτίβα συμπεριφοράς σας κατά βούληση, μια μυστική υπηρεσία να γνωρίζει ακριβώς τι σκέφτεστε, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, αυτό αποκαλείται ελευθερία;

Έλεγχος αλλά και παρενόχληση

51h1akq5OHLΣιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο η εξ αποστάσεως τεχνική ελέγχου του νου και η σωματική, ψυχική και πνευματική παρενόχληση με μικροκύματα
Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα, με έναν υπολογιστή, μια τηλεόραση ή ένα κινητό αντί για ένα όπλο.
Το χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής.
Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.
Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.
Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ” αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει.
Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου.
Επιτίθεται στην ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες.

452321-óéùðçëÜ3Μερικά αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά, για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές, μέσω ραδιοεπικοινωνιών:

«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά την συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του» (Telemetry is coming of age)
«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς – Science).
«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφοριών από και προς τον εγκέφαλο … Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση …. συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών … Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες».
«Ο Robert C. Gunn, PhD, είναι ένας κλινικός ψυχολόγος της NSA που εμπλέκεται στον τομέα των ανθρωπίνων και συνταγματικών δικαιωμάτων παραβιάσεις του ελέγχου του νου. Έχει διαπράξει αγριότητες αδιανόητο, σε όλο τον κόσμο.
Ο Gunn εμπλέκεται σε μυστικό ψυχολογικό πόλεμο εναντίον αθώων Αμερικανών και άλλων παγκόσμιων πολιτών. Είναι ένας από τους προγραμματιστές των ψυχοτρονικών (Psychotronic) επιθέσεων -μια πολύ προηγμένη, σουρεαλιστική μορφή ελέγχου του νου που μπορεί να προκαλέσει αυτοκτονία ανάμεσα στους χιλιάδες στόχους τους.
Η τεχνολογία Νευρωνικής παρακολούθησης εξ αποστάσεως χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ELF) Χαμηλών Συχνοτήτων που παρέχονται από δορυφόρους για τις μεταδόσεις. Τα ραδιοσήματα ELF χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με τα υποβρύχια. Αυτές οι συχνότητες μπορούν να εντοπίσουν ένα στόχο οπουδήποτε στη Γη και να διαπεράσουν το νερό, βράχους, σκυρόδεμα και οποιαδήποτε πυκνή ύλη». (greatdreams.com/RNM.htm)
Στόχος επίθεσης είναι o κάθε πολίτης. Την επόμενη φορά που θα ακούσετε ότι ανέβασαν έναν νέο δορυφόρο για να παρακολουθούν πως πάει π.χ. το πότισμα στον πλανήτη και που υπάρχουν υπόγεια νερά, απλά να… γελάσετε! Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος, καλύτερα αναρωτηθείτε πόσο σας κοστίζει η όλη τεχνολογία στης οποίας την αγκαλιά έχετε αφεθεί αμαχητί – κινητά, δορυφορική, wifi, ασύρματα κλπ
Ο βαθμός παρενόχλησης του πολίτη είναι σε άμεση εξάρτηση και αναλογία με το βαθμό “ενόχλησης” του ίδιου του πολίτη. Όσο πιο ενοχλητικός, τόσο και περισσότερο παρενοχλείται. Ακτιβιστές και μπλόγκερς σε όλον τον κόσμο -πραγματικοί και όχι συντεταγμένοι με το ελεγχόμενο κίνημα- δέχονται συνέχεια παρενοχλήσεις. Είναι πλέον μέρος του παιγνιδιού. Είναι ο τρόπος τους να τους σταματήσουν. Κάποιοι κάνουν πίσω, άλλοι πάλι συνεχίζουν, ηρωικά σε μια σιωπηλή μάχη. Είναι και άνιση; Αυτό θα φανεί στο πέρας του πολέμου, είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε. Κάποια στιγμή θα γράψουμε και για τα “συμπτώματα” αυτής της παρενόχλησης.
Πως τα γνωρίζουμε όλα αυτά; Όχι… δεν “υπονοούμε” κάτι, απλά… το λέμε πολύ πολύ καθαρά και χωρίς περιστροφές! Όπως και όλα τ’ άλλα, που γράφουμε για να αφυπνίσουμε τον κόσμο. Όχι μόνο αφιλοκερδώς, αλλά πληρώνοντας και το τίμημα του να συμμετέχεις ενεργά, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, ίσως στον δυσκολότερο αλλά και ιερότερο πόλεμο που κήρυξαν ποτέ οι σκοτεινές δυνάμεις ενάντια στην Ανθρωπότητα.
Συνεχίστε καθάρματα, εμείς δεν σταματάμε κι ούτε θα κωλώσουμε να μιλήσουμε για όλα αυτά που κάνετε!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ