Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο Θεός είναι ομορφιά



Ο Θεός είναι ομορφιά. Όταν προσπαθείτε να είστε όμορφοι, η παρουσία Του αυξάνει μέσα σας. Ο Θεός κατοικεί στην ομορφιά. Κάντε το περιβάλλον σας όμορφο. Ακόμη και οι φυλακές μας πρέπει να είναι όμορφες, γιατί οι εγκληματίες είναι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ την ομορφιά. Δείξτε τους σπουδαία μπαλέτα, συμφωνίες, δράματα, όπερες, ταινίες, και θα αλλάξουν. Ο μεγαλύτερος μετασχηματιστής είναι η ομορφιά.

Ο Θεός είναι ομορφιά. Δεν υπάρχει ασχήμια σ 'Αυτόν. Η ασχήμια είναι τεχνητή. Είναι το αποτέλεσμα λανθασμένης σκέψης, λανθασμένων συναισθημάτων, λανθασμένων πράξεων. Είναι μια ασθένεια. Είναι μια παραμόρφωση. Αυτή δημιουργείται από τον άνθρωπο. Η ουσία της ζωής είναι η ομορφιά. Η ομορφιά είναι φως, αγάπη και δύναμη. Όλα αυτά τα τρία ενώνονται στην ομορφιά.

Η ασχήμια δεν είναι μια αρχή για αυτό δεν έχει καμία ρίζα. Υπάρχει τώρα, αλλά θα εξαφανιστεί καθώς ο άνθρωπος βαδίζει στο μονοπάτι της τελειότητας. Τα πράγματα είναι όμορφα όταν σας οδηγούν στην σύνεση, την υγεία, στην ευημερία και τη δικαιοσύνη και σας βάζουν στο δρόμο της βελτίωσης και της τελειότητας.



Η ομορφιά μεταμορφώνει, εξευγενίζει και διευρύνει τη συνειδητότητά σας. Υπάρχει ρυθμός, γεωμετρία, αριθμητική, ισομετρία, ισορροπία, περιεκτικότητα, αρμονία, μηχανική κι  ελευθερία στην ομορφιά.

Πρόκειται να είστε όμορφοι στο σπίτι σας, στο σώμα σας, στα λόγια σας, στο ντύσιμό σας, στις εκφράσεις σας, στις σκέψεις σας... Προσπαθήστε να κάνετε όλα αυτά όλο και πιο όμορφα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα