Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα

Ενυδάτωση μαλλιών και σόδα. Κακοσμία σώματος και σόδα. Απολέπιση προσώπου και σώματος. Πόσες χρήσεις δεν φαντάζεστε που μπορείτε να έχετε με τη σόδα, πέρα από τη μαγειρική!
Αρχικά, γνωρίζατε ότι βοηθάει στην κακοσμία του στόματος; Λοιπόν, βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού σε μισό ποτήρι νερό και κάντε πλύσεις. Στη συνέχεια ξεπλύνετε και οι οσμές θα εξουδετερωθούν.
Κατάλληλη και για την κακοσμία του σώματος. Η χρήση μαγειρικής σόδας ως αποσμητικό είναι ένας απλός τρόπος για την καταπολέμηση της οσμής του σώματος χωρίς να υποβληθείτε σε μια ποικιλία χημικών ουσιών. Αναμίξτε μαγειρική σόδα με λίγο νερό χωρίς να διαλυθεί και τρίψτε το μείγμα στις μασχάλες σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και κορνφλάουρ για την καταπολέμηση των οσμών και την πρόληψη της υγρασίας.
Φτιάξε ένα scrub σώματος ή προσώπου. Πιο ειδικά, κάντε ένα μείγμα από τρία μέρη μαγειρικής σόδας και ένα μέρος νερό. Έπειτα, τρίψτε με απαλές κινήσεις και ξεπλύνετε. Παράλληλα, κάντε ένα αναζωογονητικό μασάζ στα πόδια σας, καθώς βοηθάει από την κούραση, και θα σας τονώσει. Πώς; Διαλύοντας 3 κουταλιές της σούπας σε μια λεκάνη με ζεστό νερό.
Ιδανικό scrub προσώπου για λιπαρά δέρματα. Το λιπαρό δέρμα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με αυτό το scrub προσώπου δύο φορές την εβδομάδα. Προσθέστε μια πρέζα μαγειρικής σόδας, αλεύρι ρυζιού και λίγες σταγόνες μέλι. Κάντε μια πάστα και εφαρμόστε στο πρόσωπό σας. Τρίψτε το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για 1 λεπτό και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό στυπτικό που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Ενυδατώστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά σας. Πάρτε λίγη μαγειρική σόδα και ανακατέψτε μαζί με το σαμπουάν σας. Λουστείτε και ξεπλύνετε και θα δείτε τα μαλλιά σας υγιή και καθαρά χωρίς υπολείμματα styling.
Καθαρίστε τις βούρτσες μαλλιών αποτελεσματικά. Βάλτε σε μια λεκάνη ζεστό νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και καθαρίστε τις χτένες σας για να μην προκύπτουν προβλήματα ξηροδερμίας.
Φτιάξτε ένα οικολογικό προϊόν καθαρισμού. Η σόδα μπορεί να κερδίσει με διαφορά τις παραδοσιακές σκόνες καθαρισμού. Ψεκάστε σκληρές επιφάνειες στο μπάνιο και την κουζίνα με μαγειρική σόδα και τρίψτε με ένα βρεγμένο πανί, στη συνέχεια ξεπλύνετε και σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.
Καθαρίστε το φούρνο σας. Για να αφαιρέσετε λεκέδες ή να καθαρίσετε το εσωτερικό ενός βρώμικου φούρνου, αφήστε την πάστα (ανάμιξη σόδας με λίγο νερό) να δράσει για μερικά λεπτά προτού ξεπλύνετε. Παράλληλα, για να ενισχύσετε τη δράση της σε σκληρότερες επιφάνειες, προσθέστε χοντρό αλάτι στην πάστα. Τέλος, μπορείτε να ψεκάσετε τα χαλιά σας με μαγειρική σόδα για να φρεσκάρετε τις ίνες και να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα