Ανησυχία προκαλούν οι νέες δηλώσεις του Γάλλου πρωθυπουργού, Μανουέλ Βαλς, ο οποίος «προειδοποιεί» ότι υπάρχει κίνδυνος οι τρομοκράτες να χρησιμοποιήσουν χημικά αλλά και βιολογικά, όπως και θανατηφόρα βακτήρια

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει κίνδυνος οι τρομοκράτες να κάνουν χρήση χημικών όπλων.
Επιθέσεις με “χημικά ή βακτηριολογικά όπλα” είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν στη Γαλλία, τόνισε ο πρωθυπουργός ζητώντας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη γαλλική εθνοσυνέλευση, έξι ημέρες μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις, την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες.
“Μπορεί επίσης να υπάρχει ο κίνδυνος των χημικών ή βακτηριολογικών όπλων. Είναι η ώρα ‘περισσότερο από ποτέ’ να υιοθετηθεί ο ευρωπαϊκός φάκελος επιβατών αεροπορικών εταιριών”, τόνισε ο Βαλς. “Είμαστε σε πόλεμο, όχι σε έναν πόλεμο στον οποίο η Ιστορία μας έχει κατά τραγικό τρόπο συνηθίσει. Αλλά σε έναν νέο πόλεμο, εξωτερικό και εσωτερικό, όπου ο τρόμος είναι ο πρώτος στόχος και το πρώτο όπλο“, τόνισε.

Κι έτσι κατατρόμαξε ο ίδιος τους πάντες!!! Ποιος είναι τελικά ο “τρομοκράτης” στην όλη υπόθεση; Το «made in West and Israel» ISIS και οι ίδιες οι κυβερνήσεις που σπέρνουν τον τρόμο και προσφέρουν μετά προστασία με στρατονομία και μέτρα.
Με συγχωρείτε… αλλά κάπως έτσι δεν δουλεύουν και οι μαφιόζικες οργανώσεις που “προσφέρουν ασφάλεια”; Που ζητάν να τους δίνουν οι μαγαζάτορες από τα κέρδη τους για να τους προστατεύσουν… από τους ίδιους; Copy – paste οι τεχνικές τις παγκόσμιας μαφίας!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ