Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πρόσω ολοταχώς για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση – Πως το 11/9 έγινε 13/11



Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βιάστηκαν να συγκρίνουν το χθεσινό μακελειό στο Παρίσι με εκείνο της 11ης Σεπτέμβρη στη Νέα Υόρκη και καλά έκαναν και τα δυο κρύβουν σημαδιακές ημερομηνίες!

Είναι γνωστό ότι το 9, το 11 και το 13 είναι από τους λατρεμένους αριθμούς των “πεφωτισμένων” για να τελούν με επιτυχία τις επιχειρήσεις τους. Γενικά η αριθμολογία είναι από τα αγαπημένα τους σπορ – ρωτήστε και τηνμαντάμ Λαγκάρντ η οποία έχει φανερώσει το ενδιαφέρον της στις αναλύσεις της.
Κι εκεί που περιμέναμε να δούμε τι θα μας φέρει φέτος η 11/11 του 2015 -κανένα ισχυρό σεισμό; κανένα θανατικό δημοφιλούς καλλιτέχνη; κανένας κομήτης που θα πέσει σε κάποιο κεφάλι;- η μέρα κύλησε περιέργως ομαλά και παγκοσμίως σχετικά ήρεμα.
CTuN032WsAEjTgz
Όμως δυο μέρες μετά ήταν η Παρασκευή και 13. Το 11 έγινε 13 και το 9 έγινε 11. Και τότε έγινε το κακό, για μια ακόμα φορά στην Πόλη του Φωτός, στην πόλη των “πεφωτισμένων” που γέννησαν τη Γαλλική Επανάσταση κι έγραψαν τη Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, στην πόλη που μάλλον έχει επιφορτιστεί το “πεφωτισμένο” έργο να είναι η πύλη απ’ όπου θα παρελάσει ο στρατός της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο πρόεδρος Ολάντ, στο τελευταίο διάγγελμά του αναρωτήθηκε «ποιοι είναι αυτοί οι τρομοκράτες», έχοντας προφανώς ξεχάσει την κοτσάνα που πέταξε στο διάγγελμα της προηγούμενης επίθεσης, τον περασμένο Ιανουάριο, όπου δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι “πεφωτισμένοι” επιτέθηκαν στην Γαλλία!
imerisia_LARGE_t_1061_44348002_type12128
Τρόμος και … “προστασία” επειδή… εσείς θα το ζητήσετε…
Αλλά αν η 11/9 της Ν.Υ. έφερε στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο μέτρα κι έλεγχο για την δήθεν ασφάλεια κατά της τρομοκρατίας, η 13/11 του Παρισιού σκοπεύει να σημάνει παγκόσμιο συναγερμό, παγκόσμια στρατοκρατία, παγκόσμια μέτρα και περισσότερες απώλειες ελευθεριών (μη δε εξαιρουμένου και του ίντερνετ). Και το χειρότερο; Ο τρομοκρατημένος κοσμάκης θα τα καλωσορίσει όλα αυτά, θα τα αποδεχτεί, θα βάλει και μερικές ΜΚΟ να τα ζητήσουν – ο πρώτος κανόνας της Κοινωνικής Μηχανικής σε όλο του το μεγαλείο:
1. Πρόβλημα 2. Αντίδραση 3. Λύση!
Και δεν πάει να ξέρουμε όλοι ότι οι “τρομοκράτες” είναι γέννημα – θρέμμα της σιωνιστικής Δύσης, των ΗΠΑ και του Παρισιού με μπόλικο άρωμα από το Κράτος του Ισραήλ; Και λοιπόν; Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα και «Όταν οι άνθρωποι μηχανορραφούν για να κυβερνήσουν τον κόσμο, το κάνουν στα φανερά», γράφει ο Λάρυ Μπέινχαρτ στο πολιτικό θρίλερ «Ο Βιβλιοθηκάριος».
Και όλα αυτά χτες έγιναν μόλις λίγες μέρες πριν τη συνάντηση των G20, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ήδη ακύρωσε τη συμμετοχή του, αλλά και 15 μέρες πριν την πολυσυζητημένη συνάντηση του ΟΗΕ στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή, το άλλο παραμύθι της ζωής μας.
τσιπραςΚαι καθόλου τυχαίο ότι ο Αλέξης Τσίπρας το συνδέει με το προσφυγικό, αφού και τα δυο αποτελούν γερά εργαλεία της Ατζέντας 21.
Τελικά μας έχει προκύψει πιο “ατζεντάκιας” απ’ όλους – από τις κατασχέσεις κατοικιών, το διωγμό των Ι.Χ. μέχρι και το άνοιγμα της μεγάλης αγκαλιάς των φτωχών Ελλήνων στους πρόσφυγες που τόσο ξεδιάντροπα και πανεύκολα δημιούργησαν οι γκλομπαλιστές για να ξεριζώσουν τον κακό Άσαντ (τώρα τελευταία είναι κακός, παλιά τους άρεσε) για να βάλουν χέρι στα πετρέλαια και να επεκταθεί κι άλλο το κράτος του Ισραήλ.
«Χρέος όλων μας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας για όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Η Ευρώπη ήταν είναι και θα παραμείνει έδαφος ελευθερίας και δημοκρατίας. Και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να ενισχύσουμε τις αξίες του ουμανισμού και της ελευθερίας που ανέδειξε η Γαλλική επανάσταση», δήλωσε ο Τσίπρας.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι έρχονται περισσότερες απώλειες ελευθεριών, “για το καλό μας”, για να διασφαλιστούν οι αξίες που ανέδειξε η Γαλλική επανάσταση και ασπάστηκε ο ΟΗΕ, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζ. Μπρεζίνσκι «είναι το όργανο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, δεν χρειαζόμαστε προς το παρόν άλλο»!
Τη δεκαετία του ’70, όταν άρχιση ήδη η πολιτική και οικονομική ελίτ να μιλά για Παγκόσμια Διακυβέρνηση, οι ηγέτες των ΗΠΑ και ΕΣΣΔ -τότε σε δήθεν ψυχρό πόλεμο- αλλά και ο δικός μας ο Αβέρωφ, είχαν δηλώσει ότι ένας κοινός κίνδυνος θα ενώσει όλα τα έθνη. Ως τέτοιος, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια εισβολή εξωγήινων (ιδέα που ακόμα μαγειρεύεται), κάτι πολύ σοβαρό και επικίνδυνο για όλον τον πλανήτη, όπως είναι η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή με την κρυφή της Ατζέντα 21, αλλά και όπως φαίνεται η «τρομοκρατία» του Ισλαμικού Κράτους.
Τρέχουν και τα τρία παράλληλα και με επιτάχυνση, καθώς φαίνεται κάποιοι βιάζονται. Είναι αυτοί που κοντεύουν να τα εκατοστήσουν, αφού η ιατρική δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να φτάσουν τα 200, με πρώτο και καλύτερο τον Ρόκφελερ.
Βιάζονται φαίνεται κι έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά ακόμα…
Γιατί όλα τα “τρομοκρατικά” τώρα γίνονται στην Ευρώπη και όχι πλέον στις ΗΠΑ; Στο παρακάτω βίντεο, ο Μπρεζίνσκι ομολογεί (για μια ακόμα φορά) ότι οι ΗΠΑ “εγκαταλείπουν” τη φιλοδοξία τους να είναι παγκόσμιοι ηγεμόνες και ότι αυτή η ηγεμονία θα πετύχει μόνο με τη συνεργασία άλλων χωρών:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα