Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Sex toys που πρέπει μια γυναίκα να έχει στο συρτάρι της!

Ιρρόη Καρυπίδου
Όπως όλοι ξέρουμε, οι γυναίκες έχουν πολλούς τρόπους να διασκεδάζουν μόνες τους στο σπίτι. Ένας απ’αυτούς μάλιστα, τους επιτρέπει να μη σηκωθούν καν απ’το κρεβάτι τους. Και γι’αυτό ακριβώς θα μιλήσουμε σήμερα. Για το ένα συρτάρι του κομοδίνου, που δε χρειάζεται κανένας πατέρας να μάθει ποτέ, με τι το γέμισε η μοσχαναθρεμένη του κορούλα.
Για όποιον αναρωτιέται ακόμα, ναι, μιλάμε για sex toys. Τα γνωστότερα παιχνίδια ενηλίκων, που μπορεί να μην προκαλούν γέλια όπως τα επιτραπέζια, αλλά η χρήση τους είναι εξίσου διασκεδαστική.
Μια βόλτα σε ένα online κατάστημα θα σας διαφωτίσει πλήρως, αν και κινδυνεύετε να νιώσετε πολύ φλώροι, όπως εγώ την πρώτη φορά που βρέθηκα κατά λάθος σε ένα και συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο δεν ήξερα τι υπάρχει εκεί έξω αλλά κοιτάζοντας τις εικόνες δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται.
Τα κοίταξα από δω, τα μελέτησα από κει, στο τέλος τα κατάφερα. Ενημερώθηκα. Και σήμερα θα καταγράψω κάποιες από τις γνώσεις μου. Θα σας πω, τι μπορεί να περιέχει ένα σύγχρονο βοηθητικό συρτάρι.

Δονητές και δαχτυλίδια, κατέχουν την πρώτη θέση στις προτιμήσεις όλων, μιας και είναι τα πλέον διαδεδομένα. Βγαίνουν σε πολλά μεγέθη, σχέδια, χρώματα και υλικά, γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια εκεί έξω που να ονειρεύεται έναν ερωτικό παρτενέρ σε μπλε ελεκτρίκ με μία αίσθηση τσόχας και αντοχή στο νερό.
Σ’αυτό το σημείο, να τονίσω ότι τα παιχνιδάκια αυτά, δεν είναι προορισμένα για χρήση από συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Και πριν παρεξηγηθώ, να διευκρινίσω τι εννοώ. Τα sex toys, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από τη γυναίκα μόνη της, όσο και από ζευγάρια. Κι έτσι, καθένα απ’αυτά αποκτά άλλη διάσταση.
Βγαίνω από το θέμα μου όμως. Από απαραίτητη, έως εξαιρετικά συνηθισμένη, μπορεί να χαρακτηριστεί η κατοχή ενός ζευγαριού χειροπεδών. Μεταλλικές, με γουνάκι, ακόμα και πλαστικές, κυκλοφορούν και συναρπάζουν.  Χαριτωμένες μάσκες για κλείσιμο των ματιών και την χαρακτηριστική αίσθηση μυστηρίου που προσδίδουν.
Και από κει και πέρα, υπάρχουν αντικείμενα για πιο ιδιαίτερα γούστα. Αναφέρομαι ονομαστικά σε αβγά, μπίλιες, σφήνες, φίμωτρα, μαστίγια, εσώρουχα με δόνηση, ταινίες και σχοινιά δεσίματος και πραγματικά μπορείτε να βρείτε και πολλά πολλά ακόμα.
Περιέργως, στην κατηγορία των sex toys, κατατάσσονται και τα κεριά που λιώνουν και κάνουν τα βράδια του χειμώνα λίγο πιο ζεστά, τα λιπαντικά, τα αιθέρια έλαια και τα λάδια μασάζ.
Μη βιαστείτε λοιπόν, να κρίνετε τα κοριτσάκια που τους αρέσει να παίζουν. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να δεχτείς την σεξουαλικότητά σου. Ακόμα και να ανανεώσεις τη σχέση σου, ή να γεμίσεις τις ώρες σου ένα μοναχικό βράδυ που βαριέσαι πολύ να βγεις έξω.
Οι πρωταγωνίστριες του sex and the city έκαναν την αρχή και αυτή η ανεκδιήγητη γυναικεία τσόντα που έχει διαβάσει το μισό σύμπαν μας έφερε ακόμα πιο κοντά, καιρός λοιπόν να απενοχοποιήσουμε επίσημα τα κλειδαμπαρωμένα συρτάρια και να τ’αφήσουμε μισάνοιχτα.  Γι’αυτό κορίτσια, ανοίξτε τα κι εσείς και μην κρατάτε το περιεχόμενό τους μακριά απ’το φως του ήλιου. Και μην ντρέπεστε, βγείτε για ψώνια, εξοπλίστε τα συρτάρια σας και πείτε και στις φίλες, τους φίλους και τις μάνες σας να το κάνουν επίσης-οκ σ’αυτές μπορείτε και να μην το πείτε-.
Στα όπλα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα