Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

"Τα γεγονότα της Κόκκινης Σελήνης κατέληξαν να είναι μια θεατρική παράσταση του Βατικανού και των Rothschild"


B. Fulford 29. Sept. 2015
Αν και η μεγάλη γιορτή ‘’Αγάπης’’ -Βατικανό / Rothschild- των Ηνωμένων Εθνών συνεχίζεται ακόμα καθώς και αυτή η εβδομαδιαία φεύγει, είναι ήδη σαφές ότι οι ελπίδες για ριζικές αλλαγές στον τρόπο που κυβερνιέται αυτός ο πλανήτης δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Αντί αυτού είδαμε θεατρικές παραστάσεις, άνοιγμα παλιών πληγών και αόριστες υποσχέσεις ότι θα κάνουν ωραία πράγματα έως το 2030. 
Η μεγαλύτερη προσβολή για την νοημοσύνη των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη ήταν η υπόσχεσή του Κινέζου Προέδρου Xi Jinping ότι θα δαπανά $ 1 δις το χρόνο μέχρι τότε για την καταπολέμηση της φτώχειας . Σε παγκόσμια κλίμακα αυτή είναι μια κοροϊδία και ανέρχεται σε περίπου 0,0003 σεντ ανά ημέρα για τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου.
Και μετά ήταν η συμφωνία που ανακοινώθηκε από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, να αναλάβουν δράση κατά της «υπερθέρμανσης του πλανήτη». Αυτό κατέστησε σαφές πως η φράξια Rothschild της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» σημείωσε άνοδο και ο διαρκής πόλεμος κατά της τρομοκρατίας Μπους / Νετανιάχου/νεοσυντηρητικών έχανε την πάλη για την εξουσία.
Ένα άλλο σημάδι ότι η φατρία των νεοσυντηρητικών / Νετανιάχου Σιωναζί / Μπους χάνει, ήταν το γεγονός ότι οι σύμμαχοι των Μπους / Νετανιάχου όπως ο John Boehner και " τσάρος του ISIS " στρατηγός John Allen, και οι δύο αναγκάστηκαν να παραιτηθούν την περασμένη εβδομάδα. Του Boehner του είπε ο Πάπας Francis να παραιτηθεί γιατί ήταν ο χορηγός του ταξιδιού του εγκληματία πολέμου Μπέντζαμιν Νετανιάχου που μίλησε στο Κογκρέσο τον περασμένο Μάρτιο, σύμφωνα με πηγές της CIA. Γενικά ο Allen αναγκάστηκε να εγκαταλείψει επειδή «μαγείρευε κατασκοπεία και σαμποτάζ» αλλά και την υποστήριξη του ISIS με ρίψεις των εφοδίων, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Η φατρία White Dragon υποστηρίζει την απομάκρυνση των ατόμων αυτών, αλλά πιστεύει ότι το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα θα πρέπει να λάβει πολύ μεγαλύτερη και πιο τολμηρή δράση για λογαριασμό των ανθρώπων του πλανήτη. Ο Στρατηγός των Πεζοναυτών Joseph Dunford ορκίστηκε την περασμένη εβδομάδα ως ανώτατο στρατιωτικό αφεντικό και αναμένεται να δώσει στην WDS μια μεγάλη ώθηση στις προσπάθειές της για να πάρει τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, και επομένως το μέλλον του κόσμου από τις αμιγείς οικογένειες και να το επιστρέψει στους ανθρώπους.
Εάν η νέα ηγεσία στο Πεντάγωνο αναλάβει δράση κατά των εγκληματιών του Federal Reserve Board, μπορούν να επιστραφούν 300.000$ από κλεμμένα κεφάλαια, σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στις ΗΠΑ και θα μείνει και άφθονο χρήμα για τον υπόλοιπο κόσμο. Η WDS θα χαρεί να σας εξηγήσει πως ακριβώς αυτό μπορεί να γίνει.
Προς το παρόν όμως, οι πιο ορατές και δραματικές αλλαγές συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στην Μέση Ανατολή, όπου το Ισραήλ απελευθερώνεται από τον Σιωναζί φασιστικό έλεγχο.
Την περασμένη εβδομάδα ο εγκληματίας πολέμου Ισραηλινός ηγέτης Βενιαμίν Νετανιάχου και αντιπροσωπεία στρατηγών πήγαν στη Ρωσία για να ζητήσουν προστασία και διαβεβαιώσεις. 
Οι Ισραηλινοί "αντιμετωπίστηκαν σαν κακοποιοί που είναι, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. 
Στους Ισραηλινούς ειπώθηκε ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Ισραήλ ήταν ρωσικής καταγωγής και ότι δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες του Ισραήλ, σε περίπτωση ανατροπής των Σιωναζί. Ωστόσο, όταν ο Πούτιν είπε στον Bibi (Νετανιάχου) ότι η Συρία δεν μπορεί να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο εναντίον του Ισραήλ, εννοούσε ότι η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και η Χεζμπολάχ θα το κάνουν, είπαν πηγές του Πενταγώνου που γνωρίζουν τα της συναντήσεως.
Υπάρχουν πολλαπλά σημάδια πως είναι τέλος παιχνιδιού για το εφιαλτικό καθεστώς των Σιωναζί στην εν λόγω χώρα. Η Κίνα, για παράδειγμα, έχει πλέον πλήρη επίγνωση ότι ήταν πράκτορες του καθεστώτος Νετανιάχου, οι οποίοι ανατίναξαν με ένα μικρό πυρηνικό όπλο την Tianjin, τον Αύγουστο. Για το λόγο αυτό ένας κινεζικός στόλος και κινεζικά στρατεύματα είναι τώρα καθ’ οδόν προς τη Συρία. Η Χεζμπολάχ έχει ήδη εφοδιαστεί με 75 άρματα για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του Σατανικού καθεστώτος του Ισραήλ.
Υπάρχει επίσης μια συντονισμένη διεθνής προσπάθεια, σε εξέλιξη για να κυνηγηθεί και να καταστραφεί ο στόλος των εξοπλισμένων με πυρηνικά υποβρυχίων του Ισραήλ. Τα γαλλικά ελικοπτεροφόρα Mistral που επρόκειτο να σταλούν στη Ρωσία πρόκειται τώρα να τα πάρει η Αίγυπτος, όπου θα τα εξοπλίσουν οι Ρώσοι και θα ενταχθούν στο ρωσικό στόλο σε επιχειρήσεις εναντίον των Ισραηλινών υποβρυχίων, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Επιπλέον, τελικά, οι Αιγύπτιοι θα μπορούσαν να πουλήσουν τα πλοία αυτά με μια έκπτωση στους Ρώσους ούτως ή άλλως.
Υπάρχει επίσης μεγάλη πίεση που ασκείται στην Γερμανία για να σταματήσει να παρέχει πλέον υποβρύχια στο Σιωναζί καθεστώς, όπως λένε οι πηγές. Για παράδειγμα, όταν ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Σίσι συναντήθηκε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στις 25 Σεπτεμβρίου, πρόσθεσε τη φωνή του στις ΗΠΑ και τα Ρωσικά αιτήματα να σταματήσει την προμήθεια υποβρυχίων στο Ισραήλ. Την ενημέρωσε επίσης ότι η Αίγυπτος και η Συρία σκέφτονται να ενταχθούν στην Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης.
Οι Γερμανοί εξετάζουν επίσης σοβαρά να εγκαταλείψουν το ΝΑΤΟ και να ενταχθούν στην SCO, σύμφωνα με πηγές του Γερμανικού Δεύτερου Ράιχ. Η Γερμανία έχει τεθεί υπό μεγάλη πίεση πρόσφατα επειδή έχει μπλοκάρει τα σύνορά της στους νοικιασμένους ‘’Σύρους πρόσφυγες’’ που αποστέλλονται στη χώρα τους. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Volkswagen δέχεται ξαφνικά επίθεση για «πλαστά δεδομένα εκπομπών CO2», σύμφωνα με τις γερμανικές πηγές. Άλλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, επίσης, αναμένεται τώρα να χτυπηθούν με παρόμοιες αξιώσεις, λένε. Το αποτέλεσμα θα είναι να αποξενωθούν οι Γερμανοί βιομήχανοι και να ενισχυθεί η αποφασιστικότητά τους να επιτύχουν και πάλι την πραγματική ανεξαρτησία.
Οι Γερμανοί, στην πραγματικότητα, προετοιμάζονται να εθνικοποιήσουν τις τράπεζες τους και να επαναφέρουν το μάρκο ως αντίδραση στην αναμενόμενη και επικείμενη κατάρρευση της Deutschebank, δήλωσαν οι πηγές. Αυτό φυσικά θα βάλει ένα γρήγορο τέλος στο ευρώ.
Το τέλος του Ευρώ, φυσικά, θα φέρει και πάλι υπό αμφισβήτηση τη βιωσιμότητα του δολαρίου των ΗΠΑ και της Federal Reserve Board. Υπήρξαν πολλές υποθέσεις όταν η πρόεδρος του Fed Janet Yellen έχανε συνεχώς την φωνή της κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας την περασμένη εβδομάδα και απαιτήθηκε ιατρική παρακολούθηση, αυτό συνέβη γιατί ήταν συναισθηματικά ταραγμένη λόγω ορισμένων επικείμενων ανακοινώσεων που θα σχετίζονταν με τη Fed. Σε αυτό το μέτωπο, πολλαπλές πηγές εξακολουθούν να επιβεβαιώνουν πως το δολάριο των ΗΠΑ και το Federal Reserve Board τίθενται υπό νέα διεύθυνση.
Δεν είναι σαφές τι ακριβώς πρόκειται να ανακοινωθεί, αλλά, στο τέλος του έτους της εταιρικής διακυβέρνησης των ΗΠΑ που έρχεται αυτή την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ‘μαγειρεύει’ τα βιβλία της, κρατώντας το χρέος παγωμένο ακριβώς στα $ 25 εκατομμύρια κάτω από το νόμιμο όριο από τις 15 του Μαρτίου. Αν, όπως αναμένεται, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν μπορέσει να πραγματοποιήσει τις πληρωμές που λήγουν στις 30 Σεπτεμβρίου, θα της δοθεί προθεσμία μέχρι τις 17 Οκτωβρίου για να πληρώσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε πολύ σοβαρή διαπραγμάτευση μπροστά μας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Οι δημόσιες δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα από τον Πάπα, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα και τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping ξεκαθαρίζουν κάποιες από τις προϋποθέσεις που οι ΗΠΑ πρέπει να πληρούν εάν θέλουν να αποφύγουν την πτώχευση. Όλοι συμφωνούν πως η Κίνα χρειάζεται μεγαλύτερη ψήφο στο ΔΝΤ και πρέπει να συνεχίσει να συνδέει το γουάν με το δολάριο ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι οι JP Morgan, η Citibank και η Goldman Sachs δεν κλήθηκαν στο επίσημο δείπνο που δόθηκε για τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping καθιστά επίσης φανερό πως η παράταξη των ΗΠΑ πίσω από το Federal Reserve Board, πρέπει να αφαιρεθεί ως προϋπόθεση για την περαιτέρω Κινεζική χρηματοδότηση.
Οι δημόσιες ανακοινώσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα από τις ΗΠΑ και την Κίνα κάνουν επίσης βέβαιο ότι υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια για τη συστηματική και άρρηκτη σύνδεση της οικονομίας των ΗΠΑ και της Κίνας, καθώς και των στρατιωτικών δυνάμεων και κυβερνήσεων σε πολλαπλά επίπεδα. Αυτό περιλαμβάνει μια υπόσχεση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πως θα διδάξουν την κινεζική γλώσσα σε 1 εκατομμύριο παιδιά στις ΗΠΑ έως το 2020. Οι Κινέζοι ζητούν επίσης μεγαλύτερη πρόσβαση στην αμερικανική υψηλή τεχνολογία, σε αντάλλαγμα της συνέχισης της χρηματοδότησης της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Οι συνομιλίες σχετικά με τη δυνατότητα περαιτέρω κινεζικών επενδύσεων στην πραγματική οικονομία των ΗΠΑ, όμως, δεν ολοκληρώθηκαν, και φαίνεται πως η πάλη για την εξουσία συνεχίζεται.
Υπήρξαν επίσης ενδείξεις, πως η πάλη για την εξουσία στο εσωτερικό της Ουάσιγκτον δεν έχει τελειώσει. Το Πεντάγωνο ασκεί πίεση στον υπουργό Άμυνας Άστον Κάρτερ να συναντηθεί και να συμφιλιωθεί με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού. Αυτό υποτίθεται ότι θα γινόταν κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του Πούτιν και του Ομπάμα στις 28. Κατά τη συνάντηση αυτή, και με την ομιλία του ΟΗΕ, ο Ομπάμα επανέλαβε τα Σιωναζί ψέματα για την Ουκρανία, τη Συρία, τη Λιβύη και το ISIS, καθιστώντας σαφές πως έδωσε περισσότερη προτεραιότητα στις εντολές που του δόθηκαν από τους Ρότσιλντ παρά στην πίεση του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μια Ρωσική στρατιωτική συνεργασία ενάντια στο Ισραήλ και την Κίνα.
Πηγαίνοντας πίσω στον ΟΗΕ, υπάρχει ακόμα ελπίδα πως δεν θα πρέπει να διαγραφεί ολόκληρη η συνεδρίαση. Όλοι οι κορυφαίοι ηγέτες του κόσμου μιλώντας εκεί συμφώνησαν στην ανάγκη για σημαντική δράση κατά της περιβαλλοντικής καταστροφής και της φτώχειας.
Πολλοί συμφώνησαν επίσης στην ανάγκη για την ανάπτυξη νέων ενεργειακών τεχνολογιών. Για παράδειγμα, ο Πούτιν, στην ομιλία του, είπε: "Θα πρέπει να εστιάσουμε στη θέσπιση θεμελιωδών και των νέων τεχνολογιών," ελπίζουμε να εννοούσε την Ρωσική εισαγωγή του Tesla και άλλων κατασταλμένων ενεργειακών τεχνολογιών. Ο πρωθυπουργός της Ινδίας κ Narendra Modi, από την πλευρά του, δήλωσε: «Τα εθνικά μας σχέδια είναι φιλόδοξα: Νέα δυναμικότητα 175 GW από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κατά τα επόμενα επτά χρόνια, ενεργειακή αυτάρκεια, φόρο στον άνθρακα, ένα τεράστιο πρόγραμμα αναδάσωσης, ανανέωση των μεταφορών μας και τον καθαρισμό των πόλεων και των ποταμών μας. "Υπάρχουν επίσης ανεπιβεβαίωτες αναφορές πως η Ινδία απελευθερώνει κατασταλμένη ενεργειακή τεχνολογία.
http://www.zengardner.com/india-wont-suppress-tewaris-free-energy-generator/ 
Τα σχέδια που ανακοινώθηκαν από τους διάφορους παγκόσμιους ηγέτες στον ΟΗΕ θα κοστίσουν περίπου $ 3τρις το χρόνο για να εφαρμοστούν, αν μιλούσαν σοβαρά για την αλλαγή αυτού του πλανήτη. Όπως λέει και η παροιμία "με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια". Το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα παραμένει: "Το νέο οικονομικό σύστημα, και η απελευθέρωση των τρισεκατομμυρίων και τρισεκατομμυρίων δολαρίων, θα ανακοινωθεί σύντομα; Αν αυτό δεν συμβεί, θα υπάρξει επανάσταση που θα ξεκινήσει από την κορυφή της πυραμίδας, σύμφωνα με τους γνωστικούς Illuminati.


Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2015-09-29


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα