Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

O πραγματικός πρίγκιπας θα σ' αφήσει να τελειώσεις πρώτη




«Με λένε Γιώργο, είμαι 34 ετών κι έχω πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια με όλες τις ερωτικές συντρόφους που έτυχε να έχω. Τα χρόνια αυτά λοιπόν, με απέλυσαν απ' τη δουλειά μου, τα οικονομικά μου κυριολεκτικά τεμαχίστηκαν κι η ζωή μου πήρε μία απίστευτα κατηφορική τροπή. Τότε εμφανίστηκε και το «πρόβλημα». Εδώ κι έξι μήνες ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, προκειμένου να αντιληφθώ την πηγή του. Άγχος, πίεση, στρες, βιασύνη, σχολαστικότητα σε όλα τα πλάνα της ζωής, αίσθημα ανικανότητας. Η γιατρέσα λέει πως όλα είναι αντιμετωπίσιμα. Την πιστεύω και θέλω να το αλλάξω, όχι μόνο αυτό, αλλά κι όλη μου τη ζωή. Όχι μόνο για τις γυναίκες που μπορεί να συναναστραφώ σεξουαλικά, αλλά για μένα».

Η περίπτωση του Γιώργου αγαπημένοι μου αντικατοπτρίζει σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες το 1/3 του ανδρικού πληθυσμού. Πρόωρη εκσπερμάτιση, η οποία βασίζεται σε ψυχολογικούς παράγοντες. Βεβαίως και δε θα ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και ειδικοί δεν είμεθα, αλλά ούτε και συμβουλάτορες πάσης φύσεως. Μη μας βγει και τ’ όνομα «πολλή μούρη, τζάμπα φράγκα», δε λέει.
Ας πάμε λοιπόν σε κάτι το οποίο είναι εξίσου συχνό και σίγουρα τραγικά λυπηρό για τις κυρίες της υπόθεσης. Ας μιλήσουμε για αυτήν τη γκάμα ανδρών, η οποία κυριολεκτικά δε δίνει δεκάρα για την ικανοποίηση της γυναίκας κι έχει ως απόλυτο σκοπό τη δική της και μόνο ικανοποίηση. Γρήγορα, αργά, έντονα, ρυθμικά, σημασία καμία δεν έχει. Ο στόχος είναι ένας: η προσωπική κορύφωση κι ύστερα,  «ύστερα, ύστερα, μα δεν υπάρχει ύστερα» που λέει και το τραγούδι.

Κι όμως υπάρχει αυτή η κάστα. Τη γνωρίζετε καλά. Μπορεί να είναι «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώστε» ή να τάζει μεγαλοπρεπή κρεβάτια και φαντασιώσεις, όμως εν τέλει μάπα το καρπούζι κι αυτό όχι για λόγους ορμονικούς  –ή ψυχολογικούς, όπως ανέφερα και παραπάνω, το τονίζω– αλλά για λόγους καθαρά εγωιστικούς κι ιδιοτελείς.
Δε θα ήθελα να διεισδύσω στη ψυχοσύνθεση τέτοιου τύπου ανδρών γιατί να σας πω την αλήθεια μου βαριέμαι κι έχω σημαντικότερα πράγματα απ’ αυτό να μοιραστώ μαζί σας. Αν εκείνοι είναι μονοφαγάδες και τη βρίσκουν με το να καλοπερνάνε με μια Χ, Ψ, Ελένη, Γιώτα, Χριστίνα μη χαρίζοντάς τους ένα δώρο θείο σαν τον οργασμό, κοιτώντας μόνο τον «τίγρη» τους, μπράβο τους. Ποια είμαι εγώ που θα τους κρίνει άλλωστε!
Ωστόσο δεν μπορώ καθόλου να τους καταλάβω, αλήθεια. Ένας άντρας μεγαλώνει από την παιδική του κιόλας ηλικία παίζοντας σε καθημερινή βάση παιχνίδια ισχυροποίησης κι αυτοκυριαρχίας. Θέλει να νιώθει ο ένας, ο απόλυτος, ο ισχυρότερος όλων. Ταυτόχρονα ο προστάτης, ο αποφασιστικός, ο σκληρός. Ακριβώς για αυτούς τους λόγους ο εγωισμός του ενδυναμώνεται, σωστά;
Και τώρα λοιπόν περνάμε σε μια απ’ τις –σίγουρα– πιο αγαπημένες μου έννοιες: εγωισμός. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε εγωιστές, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, θρησκείας κι άλλα χίλια-δυο. Κάνουμε πράγματα και λέμε κουβέντες για να πάρουμε μια όποια προσωπική ικανοποίηση. Από τη φύση μας αναζητάμε επιβεβαίωση και νιώθουμε ίσως Θεοί, πόσο μάλλον αν την προκαλούμε εμείς οι ίδιοι.
Αν λοιπόν υποθετικά πάντα οι άντρες είναι από τη φύση τους ένα κλικ παραπάνω εγωιστές για τους λόγους που αναφέρθηκαν, τότε πώς γίνεται να μην ενδιαφέρονται για την απόλυτα, ηδονική κορύφωση της γυναίκας μέσω της οποίας θα λάβουν τη νούμερο ένα επιβεβαίωση του ανδρισμού τους κι έπειτα θα απολαύσουν διπλά τη δική τους; Τον πιάνετε το συλλογισμό μου;
Φίλοι αναγνώστες κι απευθύνομαι κυρίως σε εσάς τους άντρες, νομίζετε πως πλέον οι γυναίκες ζητάνε «πρίγκιπες», ονειροπολούν κι ακροβατούν σε όνειρα πουπουλένια; Επικοινωνία αποζητούν, κατανόηση, ειλικρίνεια και δέσιμο. Όλα αυτά που κατά βάθος αναζητάτε και εσείς. Έννοιες οι οποίες σαφέστατα έχουν άμεσα αντίκτυπο στο σεξουαλικό κομμάτι.
Προσωπικά θεωρώ πως ο σκοπός οφείλει να είναι ένας. Η απόλαυση. Διπλή, αμοιβαία κι απόλυτη. Μη είστε στην κοσμάρα σας, μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας!
Συζητείστε μαζί τους χωρίς ντροπές, μάθετε το κορμί και τα μυστικά τους, ανακαλύψτε τα κουμπιά τους. Ξεκλειδώστε τες! Δείτε το όλο αυτό σαν το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, αφοσιωθείτε στη σύντροφό σας ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μόνο βράδυ, δώστε της την απόλυτη προσοχή και την μοναδική αίσθηση ηδονής μέσω ενός ανεξάντλητου οργασμού.
Ένας πραγματικός πρίγκιπας,  gentleman, «ο άντρας 100%» – ή όπως αλλιώς θέλετε, πείτε το­– ο οποίος ενδιαφέρεται στα αλήθεια για μια γυναίκα, το δείχνει σε όλες του τις εκφάνσεις. Τη στηρίζει σαν αδερφός, την προσέχει σαν πατέρας, συζητάει μαζί της σαν φίλος, τη συμβουλεύει σαν κολλητός και ναι, την αφήνει να τελειώσει πρώτη σαν εραστής· αφού έχει κάνει όλο της το κορμί να σπαρταράει, διότι μόνο έτσι θα πάρει την απόλυτη ικανοποίηση του, μέσω της δικής της κορύφωσης. Ύστερα η δική του ικανοποίηση θα είναι διπλή, ίσως ωραιότερη, μιας κι αυτό που χάρισε στη ντάμα του ήταν δώρο αξίας ανεκτίμητης, ίσως στιγμιαίας, αλλά ανεξίτηλης.
Ας μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν, τέτοιοι άντρες μπορούν να κρατήσουν μια γυναίκα και να τη δέσουν μαγικά. Εγωιστές πρίγκιπες που ξέρουν να δίνουν –σεξουαλικά κι όχι μόνο– και το γουστάρουν όσο δεν πάει και όχι παρτάκηδες της κακιάς ώρας. Τα «καλά κρεβάτια» θέλουν επικοινωνία και άντρες που κάνουν τα πάντα, ώστε να κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Και το αντίστροφο!

ΥΓ1. Η ιστορία του Γιώργου είναι καθαρά προϊόν μυθοπλασίας.
ΥΓ2. Σαν την αμοιβαία κορύφωση δεν έχει!
ΥΓ3. Πάντα με προφυλάξεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα