Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΛΥΚΑΩΝΕΣ... “Kee-shes-wa – Κεει – σχις – γα, ένας Αρχηγός Αλεπού”

 Όπως έχω ξαναπεί η ιστορία του λυκάνθρωπου – Λυκάωνα  έχει τις ρίζες σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, που χρονολογείται από την αρχαιότητα όπου και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα μέχρι σήμερα με τα άρθρα που ανεβάζω!!!! Εκτός από τον Ελληνικό θρύλο του Βασιλιά Λυκάωνα οπού και ξεκίνησε η ύπαρξη των Λυκάωνων να γίνεται γνωστή υπάρχει ακόμα ένας θρύλος οπού ειδικότερα αναφέρεται σε μια πρόωρη αμερικανική φυλή ιθαγενών στην περιοχή που σήμερα είναι γνωστή ως Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!!!!  Ήταν εδώ ότι τα μέλη αυτής της φυλής ( πιθανότατα ήταν εκείνοι που έγιναν η φυλή << Meskwaki >> ( Μεσκ-γ-εκι –  Αλεπούδων –https://en.wikipedia.org/wiki/Meskwaki  ) μπορεί να ήταν οι πρώτοι που έλαβαν την γνώση ύπαρξης των Λυκάωνων!!!!
Σε αυτό το μύθο ( !;! ), υπάρχει ένα πνεύμα-θεός που ονομάζεται Wisakachek ( Γουαησακετσέκ  στην αμερικανική ινδιάνικη μυθολογία )!!!! Η ονομασια Wisakachek προφέρεται ως «Wee-ΖΑ-Kah-Chek» – << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>, οπού ήταν ένα ταχύτατο δίποδο ον τύπου λύκου που ζούσε στο δάσος!!!! Ήταν φίλος με τον άνθρωπο του οποίου η προεπιλεγμένη φυσική μορφή ήταν εκείνη ενός λύκου!!!! Μια μέρα << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> ήταν περιαγωγής στο δάσος, με τη μορφή ανθρώπου, όταν είδε δύο αδέλφια από τη φυλή των αλεπούδων!!!! Τα αγόρια, που ονομαζόταν Keme ( Κέμε ) και Matchitehew  ( Ματσιτεχέου όπου όμως κανονικά προφέρεται << Match-it-AYOO >> – << Ματς – ιτ – Αγιου >>, είχαν μόλις πιάσει ένα ελάφι με τα τόξα και τα βέλη τους!!!! Ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>,  περπάτησε μέχρι τα αγόρια και παρουσίασε τον εαυτό του ως  χαμένο, πεινασμένο, και περιπλανώμενο από μια διαφορετική φυλή!!!! Ο Κέμε προσέφερε στον ξένο λίγο κρέας από το ελάφι που μόλις είχαν πιάσει!!!!

TOTEM                                                                   Από τα σπανιότερα Τοτέμ Ινδιάνων της Αμερικής και το μοναδικό σε όλη την Αμερική όπου απεικονίζει έναν Λυκάωνα!!!!


Kee-shes-wa
                                                            “Kee-shes-wa – Κεει – σχις – γα, ένας Αρχηγός Αλεπού” από την  Ιστορία των Ινδιάνικων φυλών της Βόρειας Αμερικής 1836-1844
Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> εμφανίστηκε στο ίδιο μέρος του δάσους και πάλι είδε τα ίδια αγόρια και πάλι να κυνηγούν!!!! Ο << Ματς – ιτ – Αγιου >> εξήγησε ότι από τότε που έπιασε το προηγούμενο ελάφι μια εβδομάδα νωρίτερα  δεν είχε τη δυνατότητα να πιάσει τίποτα και ήταν πολύ πεινασμένος!!!! Ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>  , δεν ξέχασε γενναιοδωρία των αγοριών, τους είπε ότι μπορούσε να γίνει ένας Λυκάνθρωπος – Λυκάωνας  έτσι ώστε να μπορούν να πιάσουν ένα ελάφι πιο εύκολα!!!! Στην αρχή τα αγόρια δεν τον πίστεψαν, αλλά όταν << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>  μεταμορφώθηκε σε Λυκάωνα μπροστά στα μάτια τους, συμφώνησαν με ενθουσιασμό!!!! Μετά το κυνήγι τα δύο αγόρια παρακάλαγαν τον Λυκάωνα να μπορέσει να τους δώσει τις ιδιότητες μεταμορφωτικής ενέργειας ώστε να μπορούν και αυτοί να αλλάζουν σε Λυκάωνες και να κυνηγάνε εύκολα όπως αυτός!!!! Αν και στην αρχή ο Λυκάωνας δεν ήθελε επειδή είδε ότι ήταν καλοί άνθρωποι το έκανε ( το πώς ένας Λυκάωνας μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπος σε Λυκάωνα θα το πω σε άλλο άρθρο )!!!! Η μόνη προϋπόθεση του << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >>  για να τους αλλάξει  ήταν ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις μορφές τους ως Λυκάωνες για να βλάψουν άνθρωπο πάρα μόνο για να κυνηγήσουν!!!!  Μήνες πέρασαν και τα αγόρια που είχαν γίνει Λυκάωνες είχαν πιάσει πάρα πολλά ελάφια για όλο το χωριο!!!! Μια μέρα, ο << Ματς – ιτ – Αγιου >> βρέθηκε να έχει μια διαμάχη με ένα άλλο αγόρι στο χωριό, και πάνω στο θυμό του, ο << Ματς – ιτ – Αγιου μεταμορφώθηκε σε λύκο και σκότωσε το αγόρι!!!! Οι άνθρωποι του χωριού πανικοβλήθηκαν με αυτό που είδαν, ο σαμάνος της φυλής τους είπε:
<< Ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> σας ευλόγησε να έχετε το ιερό ζώο μέσα σας αλλά εσείς δεν το δεχθήκατε με τις τιμές που σας άξιζε. Τώρα θα πρέπει να μενετέ στο δάσος για πάντα μακριά από τους ανθρώπους. Μόνο ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> είναι αυτός που θα κρίνει αν πρέπει να ζήσετε ή όχι. >>
Αμέσως τα δύο αγόρια χάθηκαν για πάντα στο δάσος από τότε κανείς δεν τους ξανά είδε ποτέ!!!! Η φυλή των αλεπούδων λέει ότι ο << Γεει – Ζα – Καχ – Τσεκ >> τιμώρησε τα δύο αγόρια με θάνατο διότι απαγορεύεται με νόμους στους Λυκάωνες να σκοτώσουν άνθρωπο στα καλά καθούμενα πάρα μόνο αν πρόκειται να σώσουν άλλο άνθρωπο…όπως από πολέμους κτλ. κτλ. !!!!
Ταινίες με Λυκάνθρωπους αν και όχι όπως θα έπρεπε να τους δείχνουν αιμοχαρείς και βίαιους, τις ανακοινώνω για τους αναγνώστες που τις ζήτησαν :
http://www.imdb.com/list/ls008473743/
Το 1986 στην Ρόδο στο χωριό Κάλαθος εξελίχτηκε μια ιστορία που ίσως να είναι φανταστική αλλά ίσως και να κρύβει πολλά αληθοφανή στοιχεία!!!! Λέω αληθοφανή διότι όπως θα διαβάσετε και εσείς η ιστορία είναι τέτοια όπου αποκλείεται αυτοί οι άνθρωποι να είχαν τέτοιου είδους φαντασία ειδικά για τους Λυκάωνες ( Λυκάνθρωπους )!!!!
Ήταν Οκτώβριος του 1986 αν δεν κάνω λάθος γύρω στις 8 του μηνός από όσο μου είχαν πει, η ώρα ήταν 12:00 το βράδυ!!!! Στην περιοχη υπάρχει ένα στρατόπεδο δεν αναφέρω ποιο…. Και απέναντι από την είσοδο του και λίγο προς τα δεξιά ύπαρχε ένα σαν μικρό μπακάλικο, ίσως να υπάρχει ακόμα!!!! Για όσους γνωρίζουν την περιοχή ή μένουν κοντά στην Λίνδο ή τον Αρχάγγελο σιγουρά τον είχαν συναντήσει και ξέρουν το όνομα του!!!! Το όνομα του δεν θα το αναφέρω ίσως να ζει ο άνθρωπος αυτός ακόμα μα αν ζει να είναι σε πολύ μεγάλη ηλικία…. Θα αναφέρω μόνο την ιστορία που μου είχε διηγηθεί…!!!!
ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ
Που λες φίλε μου εκείνο το βράδυ δεν με έπαιρνε με τίποτα ο ύπνος και καθόμουνα στην βεράντα του μαγαζιού σε μια καρέκλα με σβηστά τα φώτα. Δεν έκανε και τόσο κρύο όπως άλλες χρονιές….είχε την ψυχρά του αλλά ήταν υποφερτή. Κατά τις 12:00 το βράδυ καθώς είπα να μπω μέσα ένας παράξενος ήχος ακούστηκε στον αέρα. Δεν φυσούσε είχε άπνοια εκείνο το βράδυ. Έκανα άμεσός προς την μεριά του ήχου το κεφάλι μου και είδα μια μαύρη σιλουέτα χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι ήταν να πέφτει μέσα στο στρατόπεδο…!!!! Πραγματικά εκείνη την ώρα παρόλο ότι φοβήθηκα είπα στον εαυτό μου ότι ίσως μου φάνηκε αυτό που είδα….μα έκανα λάθος. Την ώρα που ξενοιάστηκα και γύρισα να μπω στο μαγαζί μου για να πάω στο σπιτικό μου ξανά άκουσα τον ίδιο ήχο αλλά μόνο που δεν ήταν ένας ήχος αλλά πολλοί έκανα το κεφάλι απότομα προς τα πάνω και είδα άλλες τέσσερεις με πέντε σιλουέτες μαύρες να μπαίνουν στο στρατόπεδο από τον αέρα….! Η μια όμως από αυτές τις σιλουέτες έπεσε μέσα στην μέση του δρόμου. Δεν ακούστηκε κανένας περίεργος θόρυβος καθώς ακούμπησε την άσφαλτο! Καθότανε στα δάχτυλα του ποδιού του καθισμένος σαν να καθόταν σε κάποιο αόρατο σκαμνάκι, τα χέρια του και τα δύο ακουμπούσαν τον δρόμο ….το κεφάλι του το είχε σηκώσει προς τα επάνω και μύριζε μεθοδικά….! Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς ήταν, ούτε και μου πήγε ποτέ το μυαλό το τι μπορεί να ήταν, δεν πίστευα σε κάτι τέτοιο μα τώρα όμως μετά από αυτό μπορώ να πιστέψω σε ότι θες φίλε μου…..ακόμα και αν μου πεις ότι ένας βράχος σου μίλησε εγώ θα το πιστέψω!
Είχα παγώσει από τον φόβο, το φως της κολόνας δεν με άφηνε να δω καθαρά το τι ήταν, στην αρχή το πέρασα για κάποιο είδος πιθήκου ή γορίλα μα ήταν πολύ μεγάλο για να ήταν κάτι τέτοιο. Έκανα να καταπιώ από τον φόβο μου και τότε αυτό το ον γύρισε απότομα σε κλάσμα του δευτερολέπτου προς το μέρος μου! Έκανε ένα μικρό άλμα και στάθηκε από το μπαλκόνι του μαγαζιού μου γύρω στα 3 μέτρα ….τότε αντίκρισα το τι ήταν! Ήταν ένας τεράστιος λύκος με ανθρώπινα χαρακτηριστικά! Εμμέσως ένιωσα ένα οξύ πόνο στο στήθος και γονάτισα κάτω στο δάπεδο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ο φόβος και η ηλικία μου μου δημιούργησαν έμφραγμα! Εκεί ξαπλωμένος μέσα στον πόνο του στήθους και της ζαλάδας μου….ίσως να φαντάστηκα αυτά που έγιναν αλλά για μένα είναι πέρα για πέρα αληθινά! Αμέσως αυτός ο άνθρωπος λύκος άρχισε να βγάζει ένα είδος διακεκομμένων στριγκλιών και σε δευτερόλεπτα άλλαξε σε κανονικό άνθρωπο. Τα νύχια του τα τεράστια τα δόντια του το τρίχωμα του το απορρόφησε όλο το σώμα του, είχε μείνει γυμνός. Με ένα σάλτο βρέθηκε στο μπαλκόνι μου κρατώντας με από τον σβέρκο μου με το ένα χέρι του. Θυμάμαι που μου είπε;
<< Μην ανησυχείς άνθρωπε θα σε πάμε στο νοσοκομείο δεν πρόκειται να σε πειράξουμε … >>.
Από το στρατόπεδο απέναντι πετάχτηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι λύκοι και με μιας ήταν κοντά σε αυτόν που με κρατούσε, άλλαξαν και αυτοί με μιας και έγιναν άνθρωποι…. Άρχισαν να μιλάνε μια πολύ παράξενη και δύσκολη γλώσσα. Ο ένας που ήταν γύρω στα 60 ως άνθρωπος ήταν αυστηρός μαζί του….η γλώσσα τους ηχούσε με πολλά << ΚΡΧ και ΚΡΛ >> ο άνθρωπος λύκος που ήταν γύρω στα 60 με πλησίασε και άρχισε να με μυρίζει τα ρουθούνια του έκαναν ακριβώς σαν των σκυλιών το θυμάμαι πολύ καλά ….. τότε αμέσως κάτι είπε στην γλώσσα τους άλλαξαν όλοι και πάλι σε ανθρώπους λύκους εκτός από αυτόν… ο πόνος μου γινότανε όλο και ποιο έντονος στο στήθος μου. Τότε αυτός που δεν είχε αλλάξει μου είπε:
<< Άνθρωπε μη φοβάσε κρατήσου έχεις πάθει έμφραγμα τα αδέλφια μου θα σε πάνε στο νοσοκομείο σαν την αστραπή >>.
Με πήρε ο πρώτος άνθρωπος λύκος στα χεριά του σαν πούπουλο και μαζί με τους άλλους άρχισαν να κάνουν τεράστια άλματα ενώ με κρατούσε στα χέρια του…πίστευα ότι πετούσα παρόλο τον πόνο…κάποιες στιγμές σταματούσαν τα τεράστια άλματα και έτρεχαν σαν τον κεραυνό…σε πολύ λίγο χρόνο είμασταν στο γενικό νοσοκομείο της Ρόδου…θυμάμαι όταν φτάσαμε στην πρωτεύουσα πηδάγανε από ταράτσα σε ταράτσα όπου και με αφήσανε στην ταράτσα του νοσοκομείου…. Οι δύο φύγανε αμέσως ο πρώτος άνθρωπος λύκος περίμενε εκεί μέχρι να με έρθουν οι γιατροί να με πάρουν …μου είπε:
<< Συγνώμη δεν ήθελα να σε τρομάξω μέχρι να πάθεις κακό ….δεν το είχα σκοπό…είμαστε Λυκάωνες μας ξέρετε ως λυκάνθρωπους. Δεν είμαστε όμως όπως λένε τα βιβλία και οι ταινίες……>> .
Εκείνη την ώρα πήδηξε απότομα μακριά…είχαν φτάσει οι γιατροί και οι τραυματιοφορείς. Άκουσα το γιατρό να λέει:
<< …. Έλα Χριστέ και Παναγιά τελικά είχε δίκιο ο αστυνομικός που ήρθε και μας είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στην ταράτσα που χρίζει ιατρικής παρακολούθησης….από που ήρθε ; >>
Με χειρούργησαν την επόμενη μέρα και σήμερα είμαι μια χαρά. Τα ερωτηματικά πολλά από την οικογένεια μου αλλά και από τους γιατρούς το πώς έφτασα εκεί. Το θεωρούν τρελό όπου και είναι. Ο καθένας είπε τα δικά του μα νόημα δεν βγάλανε…και γω!;! Είσαι ο δεύτερος που το λέω…το είπα πρώτα στην γυναίκα μου όπου δεν με πίστεψε με τίποτα και μου είπε ότι κάποιος χριστιανός σε μετέφερε από το δρόμο στο νοσοκομείο και ότι από τις παραισθήσεις μου έβλεπα Λυκάωνες…! Της είπα και στην ταράτσα πως ανέβηκα…μου είπε ότι σε άφησε εκεί και ζαλισμένος ανέβηκες μόνος σου μέχρι εκεί…. Είσαι ο δεύτερος που το λέω…δεν με νοιάζει τι θα πιστέψεις ή το τι θα πεις! Εγώ το έζησα όλο αυτό και ξέρω ότι υπάρχουν….! Έψαξα από μόνος μου να τους βρω…έψαξα σε βιβλία και το μόνο που βρήκα είναι στην Ελληνική μυθολογία για τον βασιλιά Λυκάων της Αρκαδίας… θα ήθελα να τους ξανά συναντήσω να τους ευχαριστήσω που με κράτησαν στην ζωή με το να με πάνε στο νοσοκομείο…δεν φταίνε αυτή για τον φόβο που ένιωσα….
Μεμονωμένη ιστορία ενός ανθρώπου όπου δεν πίστευε σε τέτοια όντα, όχι μόνο σε αυτά αλλά και σε οτιδήποτε άλλο μη κατανοητό στον άνθρωπο όπως οι ποιο πολλοί άνθρωποι βέβαια!!!! Μετά βέβαια από αυτήν την εμπειρία του μου έμεινε αυτό που είπε…. << …αν μου πει κάποιος ότι ένας βράχος του μίλησε θα το πιστέψω ..>>!!!! Εδώ μπαίνει όμως ένα ερωτηματικό, πράγματι έγιναν τα γεγονότα όπως τα είπε ο Μαγαζάτορας ή τα φαντάστηκε!;! Για μένα τα είδε και τα έζησε από τα λόγια που ξεστόμισε έστω και λιτά για το πώς άλλαζαν από Λυκάωνες σε ανθρώπους, η ταχύτητα τους και τα άλματα τους και η πολύ περίπλοκη και δύσκολη γλώσσα που μιλάνε….!!!! Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτός ο άνθρωπος είχε έρθει σε επαφή με Λυκάωνες….!!!!
Δεν περιμένω να πιστέψουν όλοι στην ύπαρξη των Λυκάωνων είναι ένα θέμα πολύ καινούριο και απίστευτο!!!! Οι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι είναι τα μοναδικά όντα όχι μόνο στον πλανήτη γη αλλά και σε ολόκληρο το γνωστό και άγνωστο σύμπαν!!!! Όμως για να πιστέψει ο άνθρωπος χρειάζεται αποδείξεις και εγώ αυτό κάνω εδώ και καιρό τις δίνω σιγά σιγά …. Όπως αυτήν εδώ την περίπτωση που έγινε στην Αγγλία μόλις πρόσφατα:
<<< Μία όχι και τόσο συνηθισμένη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγες μέρες το πανεπιστήμιο του Χέρφορντσαηρ στη Βρετανία με την οποία ανήγγειλε ότι επρόκειτο να διοργανώσει το << μοναδικό συνέδριο λυκανθρώπων στη χώρα >>.
<< Έπειτα από το συνέδριό μας για τους βρικόλακες, στρέφουμε τώρα την προσοχή μας σε πλάσματα που δεν είναι ακριβώς ‘απέθαντα’ αλλά ζουν στο περιθώριο του υπερφυσικού κόσμου, όπως οι λυκάνθρωποι >> ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, που δεν ήταν προϊόν της φαντασίας κάποιου υπαλλήλου του τμήματος δημοσίων σχέσεων, αλλά πέρα για πέρα αληθινή.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το συνέδριο θα εστιάζει σε λυκανθρώπους και άλλα υπερφυσικά πλάσματα που αλλάζουν μορφή και πρόκειται να διαρκέσει τρεις ημέρες, Σε αυτό αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 100 ακαδημαϊκοί ενώ οι ομιλητές θα ξεπερνούν τους πενήντα.
Ως πρώτη μέρα του συνεδρίου έχει οριστεί η 3η Σεπτεμβρίου, πέντε μέρες μετά την πανσέληνο του Σαββάτου. Και, πριν σκεφτούν κάποιοι ότι επελέγη αυτή η μέρα προκειμένου να έχουν το απαραίτητο χρόνο οι << υπερφυσικοί ομιλητές  >> να συνέλθουν από τη μεταμόρφωσή τους, το πανεπιστήμιο έσπευσε να δηλώσει ότι << φυσικά >> δεν πιστεύει σε βρικόλακες και ότι όλοι οι ομιλητές θα είναι 100% άνθρωποι αλλά οι λυκάνθρωποι είναι ένα άλλο τελείως ξεχωριστό θέμα. >>>
Τι να τους πω καλή αρχή ή να τους πω για το δεύτερο συνέδριο που έχει οριστεί για τον Ιανουάριο να δώσουν τα αποτελέσματα στον κόσμο για να δει ότι υπάρχουν οι Λυκάωνες!;! Αν δεν τα δώσουν πάει αλλού η δουλειά……!!!!
Δεν θα συνεχίσω άλλο θα τα ξανά πούμε για τους Λυκάωνες σε άλλο άρθρο!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα