Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

H Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι φασιστική

Benjamin Fulford:
19 Οκτωβρίου, 2015
Τα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων ετών δείχνουν αμείλικτα προς τον σχηματισμό κάποιου είδους παγκόσμιας κυβέρνησης. Αυτό έγινε ακόμα πιο σαφές, καθώς οι περισσότεροι ηγέτες του κόσμου συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών την 28η Σεπτεμβρίου για την 70η επέτειο ίδρυσης του ΟΗΕ και εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, φαίνεται πως όλοι είναι στην ίδια γραμμή. Υπάρχει τώρα συναίνεση μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ο μόνος τρόπος για καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα, και να εμποδιστούν τα εταιρικά συνδικάτα που δολοφονούν, λεηλατούν και οδηγούν αυτόν τον πλανήτη στην καταστροφή. Η μάχη είναι τώρα για το τι είδους κυβέρνηση θα είναι αυτή.
Οι Σιωναζί εξακολουθούν να πιέζουν για μια ολοκληρωτική, φασιστική νέα παγκόσμια τάξη που θα ελέγχεται από τις ίδιες παλιές γραμμές αίματος. Η White Dragon Society και οι σύμμαχοί της επιμένουν ότι θα πρέπει να είναι περισσότερο σαν ένα καλοπροαίρετο συμβούλιο ‘πρεσβυτέρων του χωριού’. Οι illuminati, το Πεντάγωνο και η Ιταλική Στοά P2 (Βατικανό), από την πλευρά τους, προσφέρουν μια τρίτη εναλλακτική λύση, την οποία αποκαλούν το μέλλον Star Trek. Αυτό το όραμα είναι για έναν κόσμο που θα έχει επικεφαλής έναν μεγάλο αξιοκρατικό οργανισμό και που θα λειτουργεί περίπου όπως το Πεντάγωνο, το Βατικανό ή η Κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση.
Όσοι τάσσονται ενάντια σε μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι είτε αφελείς είτε δουλεύουν για τους εταιρικούς χειριστές που επιθυμούν να έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να λεηλατούν τον πλανήτη, χωρίς εμπόδια, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η προστασία της φύσης ή το κράτος δικαίου.
Το κύριο πεδίο μάχης για το μέλλον του πλανήτη Γη παραμένει η μάχη για τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Το μέρος του χρηματοοικονομικού συστήματος που έχει τη μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το μέρος που πληρώνει για τους άνδρες με όπλα που είναι πραγματικά έτοιμοι να πολεμήσουν για την άποψή τους που έχουν για το μέλλον. Υπό αυτή την έννοια η μάχη για τον έλεγχο του μέλλοντος του πλανήτη επικεντρώνεται τώρα στο συνεχιζόμενο αγώνα για το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής, στον πόλεμο κατά των παρανόμων εσόδων από την διακίνηση ναρκωτικών και στην μάχη για τον έλεγχο του Federal Reserve Board.
Σε όλα αυτά τα μέτωπα, πολλά έχουν συμβεί. Υπήρξε πολλή αναταραχή που δημιουργήθηκε από το ενημερωτικό δελτίο της περασμένης εβδομάδας σχετικά με το ότι η Federal Reserve Board είχε εθνικοποιηθεί. Ο ισχυρισμός αυτός δεν ήταν μόνο με βάση (αμφισβητήθηκε από μερικούς) ότι το Federal Reserve Board είχε αλλάξει την αρχική σελίδα της σε .gov από .org πράγμα που έδειχνε ότι ήταν πλέον μέρος της κυβέρνησης. Η έκθεση βασίστηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν από τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός είναι ότι στους χάρτινους τηλεφωνικούς καταλόγους, που δεν μπορούν να αλλαχτούν (όπως μπορούν οι ηλεκτρονικοί στο διαδίκτυο), η Fed δεν αναφέρεται ως κυβερνητικό όργανο. Στο μέλλον οι χάρτινοι τηλεφωνικοί κατάλογοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον, θα διορθωθούν.
Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι αφού η Fed είναι πλέον κάτω από τον έλεγχο της κυβέρνησης θα αρχίσει σύντομα την έκδοση κεφαλαίων προς την κυβέρνηση με επιτόκιο 0% για να χρηματοδοτήσει ένα μαζικό πρόγραμμα ανοικοδόμησης των υπέργηρων υποδομών των ΗΠΑ. Άλλα εθνικοποιημένα κεφάλαια του Fed θα διατεθούν για τις υποτροφίες των πανεπιστημίων, την επιστημονική έρευνα, την προστασία της φύσης, τις εγχώριες επιχειρήσεις του στρατού των ΗΠΑ και πολλά άλλα. Αυτό μπορεί να γίνει πλέον με μηδενικό χρέος και μηδενική φορολογία. Θα υπάρξει επίσης χρήμα με αντίκρισμα που θα διατεθεί για την ανοικοδόμηση της βιομηχανίας των ΗΠΑ.
Η μάχη στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχει τελειώσει, επειδή τα μέλη του συνδικάτου του εγκλήματος Μπους/Κλίντον εξακολουθούν να ενεργούν σαν να είναι υπεράνω του νόμου. Αυτό έγινε φανερό με τον εκφοβισμό που έκαναν την περασμένη εβδομάδα στον Δημοκρατικό υποψήφιο Donald Trump ο οποίος άφησε υπόνοιες ότι ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ ήταν υπεύθυνος για την 911. Έχουμε ένα μήνυμα προς τον Donald Trump: Να προχωρήσετε και να κατηγορήσετε τον Μπους, τον Νετανιάχου και τους συναδέλφους τους Σιωναζί για την 911 χωρίς τον φόβο της δολοφονίας. Όταν βγείτε και το πείτε, να αναφέρετε και το γεγονός πως απειληθήκατε από αυτούς. Μετά από αυτό, εφόσον εξακολουθούν να προσπαθούν να σας σκοτώσουν, θα κυνηγηθούν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά, γι αυτό μπορείτε να είστε σίγουρος.
Σε κάθε περίπτωση, μια μαζική εκστρατεία για να κοπούν όλες οι υπόλοιπες πηγές χρηματοδότησης των Σιωναζί συνεχίζεται. Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν έχουν ως στόχο να κλείσουν την επιχείρησή τους με την ηρωίνη. Οι Νοτιαμερικανοί άρχοντες των ναρκωτικών δεν διαθέτουν πλέον κεφάλαια στους Σιωναζί, σύμφωνα με πηγές του Βατικανού. Η ορατή απόδειξη γι 'αυτό φάνηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν ο κορυφαίος Σιωναζί παράγων του Bush στην Ονδούρα, ο Jaime Rosenthal, κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για το ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά.
Η κυβέρνηση της Ονδούρας έχει επίσης κατασχέσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Η Κουβανική και η Κολομβιανή κυβέρνηση εντατικοποιούν την συνεργασία τους στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία των Σιωναζί. Πηγές των άσπρων καπέλων του Πενταγώνου και της CIA λένε, ότι τόσο η Citibank όσο και η Bank of America «θα βουλιάξουν» λόγω του ξεπλύματος χρημάτων του Bush και της CIA.
Μόλις το θέμα του παράνομου ξεπλύματος του χρήματος των ναρκωτικών έχει κλείσει, τα ναρκωτικά θα νομιμοποιηθούν, θα ρυθμίζονται και θα φορολογούνται. Ο ψευδής και καταδικασμένος "πόλεμος κατά των ναρκωτικών" θα τελειώσει.
Στον Καναδά επίσης, οι εκλογές σήμερα αναμένεται ρίξουν οριστικά από την κυβέρνηση τον διεφθαρμένο πράκτορα των Σιωναζί Μπους, Stephen Harper. Λόγω της φύσης της Καναδικής κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας, ο Harper μπόρεσε να παραμείνει στην εξουσία για μια δεκαετία, χωρίς ποτέ να πάρει περισσότερο από το 40%. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι το 61% των Καναδών θεωρούν πως ο Harper θα πρέπει να υποστεί ποινική έρευνα.
Είναι ένα καλό στοίχημα αν αυτό θα συμβεί, καθώς ο Καναδάς, τελικά, (υποθέτουμε) θα αποτινάζει την ντροπή του να κυβερνιέται από το εν λόγω απεχθές τέρας.
Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, τα έσοδα από το κλεμμένο πετρέλαιο, που είναι η άλλη κύρια πηγή χρηματοδότησης των Σιωναζί, συνεχίζουν να ελαττώνονται. Οι βάσεις ναρκωτικών, όπλων και σκλάβων του Bush, της CIA και του ISIS στη Συρία και το Ιράκ, συνεχίζουν να καταστρέφονται αλλά ακόμη και οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τους κατάσχονται. Αυτό είναι το εν εξελίξει έργο του συνασπισμού του Πενταγώνου, των Ιρανών, των Ρώσων, της Συρίας της Υεμένης, κλπ. Ο Πάπας Φραγκίσκος έπεισε τους Κουβανούς να στείλουν στρατεύματα στη Συρία για να προστατεύσουν τους ομόδοξους τους Χριστιανούς από τις διώξεις.
Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, μαζί με τους Κούρδους συμμάχους τους, συνεχίζουν να κόβουν το πετρέλαιο προς στην Τουρκία του προετοιμαζόμενου για σουλτάνος Ρετζέπ Ερντογάν. Πηγές του Πενταγώνου λένε πως μπορεί να υπάρξει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν σύντομα, σαν αποπληρωμή για όλη την δυστυχία που έχει προκαλέσει στο λαό της Συρίας.
Το Σατανικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει επίσης να αποσυναρμολογείται. Αφού απορρίφθηκε από τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν και το Πεντάγωνο η προσπάθειά τους να προσλάβουν νέους σωματοφύλακες, οι Σαουδάραβες απέστειλαν τον επικεφαλής των ναυτικών τους δυνάμεων στην Κίνα. Η Κινέζοι "του έδωσαν ένα λεκτικό μαστίγωμα", σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Μετά από αυτό, οι Κινέζοι έστειλαν μια μεγάλης ισχύος στρατιωτική αντιπροσωπεία στο Ιράν για να μάθουν πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην τρέχουσα εκστρατεία, για να καθαριστεί η Μέση Ανατολή από τους Σατανικούς Σιωναζί όπως οι Σαουδάραβες. Η κάθαρση συνεχίζεται: Την περασμένη εβδομάδα, ένας πύραυλος κατέστρεψε 17 Σαουδαραβικά αεροσκάφη F-15 , 9 ελικόπτερα Apache, φόνευσε 66 υψηλόβαθμα στελέχη και τραυμάτισε άλλους 300.
Εδώ είναι μερικές καλές συμβουλές για τη βασιλική οικογένεια Σαούντ: Να επενδύσουν σε καμήλες, διότι αυτές είναι το μόνο που θα τους μείνει, αν δεν παραδοθούν.
Με τη συνέχιση αυτής της εκστρατείας, ο υποστράτηγος Joseph Dunford, Πρόεδρος του Joint Chiefs of Staff (και καθολικός), με την ‘ήσυχη’ παρότρυνση της Ρωσίας και του Βατικανού, επισκέφτηκε τον εγκληματία πολέμου Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου και τον ενημέρωσε ότι ‘οι Αμερικανοί φορολογούμενοι είναι έξω φρενών λόγω του ότι το Ισραήλ δημιούργησε την 911 και δεν θέλουν να του δοθεί άλλη βοήθεια, όπλα, ή να γίνουν άλλοι πόλεμοι για χάρη του Ισραήλ’, δήλωσαν πηγές του Πενταγώνου. Επίσης, του ειπώθηκε ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί πλέον να προστατεύει το Ισραήλ και πως το Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψει τα Υψίπεδα του Γκολάν.
Και αυτά δεν είναι όλα. Αν η Ισραηλινή κυβέρνηση δεν ξεκινήσει τη σύλληψη των απατεώνων Ζηλωτών που τρέχουν σε κατάσταση αμόκ ανάμεσά τους, το ίδιο το Ισραήλ θα πάψει να προστατεύεται και από την παγκόσμια κοινότητα. Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσουν θα ήταν συλληφθούν οι εγκληματίες που δολοφόνησαν έναν παλαιστίνιο και στη συνέχεια του έβαλαν στο χέρι ένα μαχαίρι για να κάνουν τη δολοφονία να φαίνεται σαν αυτοάμυνα.
Όσο καθοδηγείται από έναν μαζικό δολοφόνο, σαν τον Βενιαμίν Νετανιάχου, ο Ισραηλινός λαός ποτέ δεν θα γνωρίσει την ειρήνη και την ασφάλεια. Το γεγονός είναι, ότι έχουν χάσει την ‘βαρέως τύπου’ προστασία, μιας και οι ΗΠΑ δεν θέλουν πλέον αυτόν τον ρόλο και η Ρωσία δεν πρόκειται να παρέμβει χωρίς να γίνουν πολύ θεμελιώδεις αλλαγές σε αυτό έθνος απατεώνων.
Η οικογένεια Rothschild, που είναι οι αρχικοί ιδρυτές του υπόγειου έργου της αποστολής εγκεφαλοπλυμένων Ευρωπαίων στη Μέση Ανατολή, έχουν ήδη πηδήξει από πλοίο και είναι απασχολημένοι με το να κάνουν χάρες στους Κινέζους.
Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping επισκέπτεται τώρα την Αγγλία, όπου του έγινε υποδοχή με 103 τιμητικούς κανονιοβολισμούς και θα φιλοξενηθεί από τη Βασίλισσα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Οι Βρετανοί έσπευσαν να συνειδητοποιήσουν ότι χαιρετίζοντας το γουάν και τους Κινέζους βιομηχάνους στην πόλη του οικονομικού κέντρου του Λονδίνου ήταν ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί το μέλλον της εν λόγω πόλης ως ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο.
Με το Βατικανό, τους Κινέζους, την Βρετανική Αυτοκρατορία και το Πεντάγωνο ενωμένους σε αντιπαλότητα με τον συνεχιζόμενο έλεγχο του διεθνώς εμπορεύσιμου δολαρίου των ΗΠΑ από τους Σιωναζί, αυτό που απομένει τώρα είναι να καθοριστεί με τι θα αντικατασταθεί.
Το έξυπνο χρήμα στοιχηματίζει ότι τα δολάρια που διαπραγματεύονται έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να συνδέονται με ένα καλάθι νομισμάτων και εμπορευμάτων, που θα περιλαμβάνει και το Κινεζικό γουάν. Αυτό που ακόμη πρέπει προσδιοριστεί είναι το ποιος θα έχει το δικαίωμα να εκδίδει και να ελέγχει αυτό το παγκόσμιο νόμισμα. Η πιθανότερη απάντηση είναι ότι θα είναι μια επιτροπή ‘πρεσβυτέρων’ που θα επιβλέπουν τα παγκόσμια κοινωνικά προβλήματα όπως η φτώχεια, η καταστροφή του περιβάλλοντος και ο πόλεμος. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί τώρα είναι: ‘Ποιος θα αποφασίσει για το μέλλον της ανθρωπότητας;’
Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2015-10-20
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα