Κάποιες δεκαετίες πριν, το να παραδεχτεί κανείς την ομοφυλοφιλία του ήταν κάτι περισσότερο από στίγμα, πόσο μάλλον αν ήταν διάσημος ή δημόσιο πρόσωπο. Σήμερα όμως που αρκετά ταμπού έχουν καταρριφθεί, είναι πολλά τα γνωστά πρόσωπα που έχουν ανακοινώσει δημοσίως τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, κι αυτό δεν τους έχει εμποδίσει καθόλου να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και πάμπλουτοι.
michael-george-507b2e09486a6
Νο 10 George Michael– (160 εκατομμύρια δολάρια)
O Κυπριακής καταγωγής Georgios Kyriacos Panayiotou (25 Ιουνίου 1963), πασίγνωστος σαν George Michael, ξεκίνησε με τους «Wham!» τη δεκαετία του ’80, όπου τα τραγούδια τους έγιναν τα απόλυτα hit των eighties. Μετά από 6 χρόνια οι «Wham!» διαλύθηκαν και ο George Michael ακολούθησε μια επιτυχημένη σόλο καριέρα. Στην αρχή ήταν ιδιαίτερα διστακτικός να αποκαλύψει ότι είναι gay αλλά τελικά το ομολόγησε δημοσίως το 1990 αιφνιδιάζοντας ακόμα και τους συγγενείς του. Έκτοτε έχει ξεσαλώσει…..

ELTON_JOHN_WALLPAPER
Νο 9 Elton John– (370 εκατομμύρια δολάρια)
Ο Reginald Kenneth Dwight(25 Μαρτίου 1947), γνωστός σαν Elton John ξεκίνησε την καριέρα του από το 1960, και έχει κυκλοφορήσει ένα τεράστιο κατάλογο επιτυχιών – περισσότερες από 60 εκ των οποίων έχουν μπει στο Top 40 των charts, κάνοντας τον πιο πετυχημένο σόλο καλλιτέχνη όλων των εποχών. Επίσης, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που διήρκεσε πάνω από 30 χρόνια, είχε τουλάχιστον ένα τραγούδι στο Billboard Hot 100 Chart. Ο πολύ … ενδιαφέρον τρόπος των σκηνικών του εμφανίσεων είχε εγείρει ήδη από την αρχή της καριέρας του ερωτηματικά σχετικά με τη σεξουαλικότητά του. Ανακοίνωσε ότι είναι gay στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ο EltonJohn και ο σύντροφός του, Ντέιβιντ Φέρνις είναι σήμερα ένα από τα πλέον διάσημα – κι αγαπημένα – παντρεμένα gay ζευγάρια, που έχουν αποκτήσει, μάλιστα, δυο παιδιά.
tim gill
No 8 Tim Gill – (400 εκατομμύρια δολάρια)
Ο Tim Gill (18 Οκτωβρίου 1953) προέρχεται από ένα μικρό χωριό της Ιντιάνα αλλά σύντομα μετακινήθηκε στο Κολοράντο για να πάει Κολέγιο. Μετά τις σπουδές του βρέθηκε στη Hewlett Packard αλλά ήθελε απεγνωσμένα να ξεκινήσει μια επιχείρηση μόνος του. Με δάνειο μόλις 2.000 δολάρια δημιούργησε την Quark Inc, μια επιχείρηση που παρήγαγε σχεδιαγράμματα σε χαρτί για υπολογιστές. Η επιχείρηση γιγαντώθηκε και πολύ σύντομα ο Gill «κόστιζε» 1 εκατομμύριο δολάρια. Το 2000 αποφάσισε να περιορίσει την επαγγελματική του δράση και πούλησε τη μισή επιχείρησή του για να αφιερωθεί στον αγώνα του υπέρ της κοινής ωφελείας, και να δημιουργήσει το δικό του Ίδρυμα υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Από το 2009 είναι παντρεμένος με τον Scott Miller.
130521141911-tim-cook-hero-tax-code-614xa_M
Νο 7 Tim Cook – (400 εκατομμύρια δολάρια)
O Timothy Donald «Tim» Cook (1 Νοεμβρίου 1960), το σημερινό «αφεντικό» της Apple, απεκάλυψε ότι είναι gay, μόλις πέρυσι και μάλιστα στο περιοδικό Businessweek που το διαβάζει όλη η επιχειρηματική Αμερική. Όχι ότι κρυβόταν, ίσα-ίσα ζούσε πολύ ανοιχτή ζωή, αλλά λέμε πότε το παραδέχτηκε δημόσια. Και είπε ότι αποφάσισε να το κάνει μόνο και μόνο για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να ξεφύγουν από την καταπίεση και να αισθανθούν περήφανοι γι’ αυτό που είναι.
chris-hughes
Νο 6 Chris Hughes – (700 εκατομμύρια δολάρια)
Ο Chris Hughes ( (1983-11-26)26 Νοεμβρίου 1983) ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του social networking, και συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που δημιούργησαν το Facebook. Επί χρόνια ήταν ο εκπρόσωπος του Facebook, ενώ υπήρξε επίσης εκδότης του The New Republic. Η εξαιρετική γνώση του Διαδικτύου εκ μέρους του υπήρξε ίσως το πολυτιμότερο εργαλείο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Υπήρξε ο οργανωτής της online προεκλογικής εκστρατείας του Barack Obama. Ο ίδιος δεν έκανε ποτέ καμιά βαρύγδουπη ανακοίνωση του ότι είναι gay, κάτι που, λίγο πολύ, στους κύκλους που κινούνταν ήταν γνωστό. Παντρεύτηκε τον Sean Eldridge το 2012 και αγόρασε ένα 2 εκατομμυρίων εξοχικό στη Νέα Υόρκη όπου έθεσε υποψηφιότητα και για το Κογκρέσο.
Jann Werner
Νο 5 Jann Werner– (700 εκατομμύρια δολάρια)
Ο Jann Simon Wenner (7 Ιανουαρίου 1946) είναι από τους πιο δημοφιλείς εκδότες όλων των εποχών γιατί είναι ο συνιδρυτής του περιοδικού Rolling Stone που η επιρροή της έκδοσης παγκοσμίως του εξασφάλισε μια θέση στο Rock and Roll Hall of Fame. Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, ο Βένερ προχώρησε επίσης στις εκδόσεις των Men“s Journal και Us Weekly. Ήταν επί 30 χρόνια παντρεμένος με την Τζέιν Σίντελχάιμ και χώρισαν αφ” ότου αποκάλυψε ότι ήταν gay. Μετά απ” αυτό, συνδέθηκε με τον Μάτ Νάι με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 20 χρόνια. Ο Νάι είναι σχεδιαστής μόδας και οι δυο τους στο διάστημα που είναι μαζί έχουν υιοθετήσει 3 παιδιά.
Michael-Kors
Νο 4 Michael Kors– (780 εκατομμύρια δολάρια)
O Michael Kors (born August (9 Αυγούστου 1959), με πραγματικό όνομα Karl Anderson,είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην βιομηχανία της μόδας. Σαν γιος μοντέλου, ο Κορς μεγάλωσε μέσα στον κόσμο της μόδας και έτσι του μπήκε το μικρόβιο. Ξεκίνησε τη δική του σειρά τη δεκαετία του 1970 ενώ ζούσε στο υπόγειο του πατρικού του. Μετά λάνσαρε μια sportswear σειρά που πουλήθηκε σε μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες των ΗΠΑ, και έγινε χαμός. Ο Κορς έχει πολλούς ισχυρούς φίλους και υποστηρικτές, μεταξύ των οποίων και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama. Δήλωσε ανοιχτά τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις και μετά από ένα μακρύ αρραβώνα παντρεύτηκε τον Λανς ΛεΠερ τον Αύγουστο του 2011.
Jon Stryker
Νο 3 Jon Stryker – (1,2 δισεκατομμύρια δολάρια)
Ο Jon Lloyd Stryker (1958) είναι αρχιτέκτονας και φιλάνθρωπος. Ο πατέρας του ίδρυσε την Stryker Corporation πριν από 70 χρόνια, μια επιχείρηση που πέρασε στα χέρια του γιου του, Λη. Όταν ο Λη στα τέλη της δεκαετίας του ’70 βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα ο γιος του, Jon, ήταν φοιτητής στο Kalamazoo College, ανέλαβε ωστόσο την οικογενειακή επιχείρηση που είχε έδρα το Μίσιγκαν. Η επιχείρηση είναι μια από τις πλέον πετυχημένες παγκοσμίως, γεγονός που έχει καταστήσει τον Jon ζάμπλουτο μαζί με τα άλλα δυο ετεροθαλή αδέρφια του. Το ότι είναι gay, το έχει δηλώσει ανοιχτά και έχει διαθέσει χρόνο και χρήμα στην υποστήριξη των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, ενώ υπήρξε ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων στην Πολιτεία της Μιννεσότα.
Peter thiel
Νο 2 Peter Thiel – 3 δισεκατομμύρια δολάρια
Peter Andreas Thiel (born October 11, 1967). Γιος ενός χημικού μηχανικού από τη Φρανκφούρτη, ο Πίτερ Αντρέας Τίελ έχει επενδύσει σε κολοσσούς κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το LinkedIn και το Friendster από την εποχή κιόλας που ήταν «start-ups», όπως επίσης και στο πρόγραμμα «20 Under 20» για τους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρία. Δεινός σκακιστής, δοκίμασε για λίγο τη δικηγορία, εργάστηκε ως χρηματιστής και τελικά ίδρυσε την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal. Το 2003, ένα χρόνο μετά τη δημόσια εγγραφή της, την πούλησε στο eBay έναντι 1,5 δισ. δολαρίων και προχώρησε σε νέους στόχους. Το 2014 ήταν 4ος στη λίστα με τους «Μίδες της τεχνολογίας» του Forbes, με περιουσία που ξεπερνούσε τα 2,2 δισ. δολάρια. Και, όπως λέει, ονειρεύεται πάντα έναν κόσμο τεχνολογικής ουτοπίας, όπου όλοι θα έχουν ρομποτικά αυτοκίνητα και θα ζουν τουλάχιστον 150 χρόνια. Οι ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις είναι γνωστές. Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των gay έχει υποστηρίξει σθεναρά τη νομιμοποίηση των γάμων μεταξύ gay σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ.
David Geffen
Νο 1 David Geffen – (5,5 δισεκατομμύρια δολάρια
Ο David Lawrence Geffen (21 Φεβρουαρίου 1943) μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Τέξας για να πάει Κολέγιο αλλά κατέληξε να παρατήσει τις σπουδές και να κάνει καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Στην αρχή έκανε τις πιο τρελές δουλειές που θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ κανείς στο χώρο και στη συνέχεια έγινε ατζέντης χρησιμοποιώντας τα χρήματα που έβγαζε για να δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία. Ο λόγος για την Asylum Records και αργότερα την Geffen Records. Από τα χέρια του πέρασαν μεγαθήρια της μουσικής όπως ο John Lennon, η Cher, ο Elton John κ.α. Η αποκάλυψη ότι είναι gay αυτόματα τον έκανε τον πλουσιότερο gay άνθρωπο στον κόσμο. Χρησιμοποίησε την επιρροή και τα χρήματά του για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των gay όλου του κόσμου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ