Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΝΕ ΚΟΜΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

Μάθε πώς να δένεις τα κορδόνια σου, ώστε να μειώσεις τον κίνδυνο των ανεπιθύμητων ερεθισμών.

Οι φουσκάλες και οι κάλοι στα πόδια μπορεί να σε βγάλουν εκτός προπόνησης για λίγο καιρό. Ο Matthew Werd, τριαθλητής και γιατρός που ειδικεύεται στις παθήσεις των ποδιών, σου εξηγεί πώς να δένεις τα κορδόνια σου, ώστε να μειώσεις τον κίνδυνο των ανεπιθύμητων ερεθισμών. 

1/ Μαυρισμένο ΝύχιΑπόφυγε τον ερεθισμό στο μεγάλο δάχτυλο, ανασηκώνοντας το μπροστινό μέρος του παπουτσιού, το οποίο καλύπτει τα δάχτυλα. Πέρνα το κορδόνι από τις κάτω τρύπες του παπουτσιού κι άσε διπλάσιο μήκος κορδονιού απ’ έξω, όχι μέσα. Πάρε το μικρότερο κομμάτι και πέρνα το κατευθείαν στην πρώτη (την ψηλότερη) τρύπα του παπουτσιού στην αντίθετη πλευρά. Στη συνέχεια, πέρνα το μακρύ κομμάτι σε κάθε τρύπα από κάτω μέχρι πάνω.
2/ Στριμωγμένα ΔάχτυλαΚάνε χώρο στο παπούτσι, ώστε να μπορούν να κινηθούν τα πόδια σου πιο άνετα. Καθώς περνάς τα κορδόνια, αγνόησε τις τελευταίες τρύπες στο κάτω μέρος του παπουτσιού (αυτές που βρίσκονται πιο κοντά στα δάχτυλα του ποδιού) κι άρχισε να δένεις τα κορδόνια σου από τις δεύτερες τρύπες. Στη συνέχεια, πέρνα το κορδόνι ανεβαίνοντας έως τον αστράγαλο με τον ίδιο τρόπο και σφίξε το μέχρι το παπούτσι να εφαρμόζει καλά στο πόδι σου.
3/ Θεράπευσε τις ΦουσκάλεςΠέρνα το κορδόνι απ’ όλες τις τρύπες, εκτός από τις πάνω πάνω. Μετά, πέρνα το ένα άκρο του κορδονιού από την πάνω τρύπα της ίδιας πλευράς του παπουτσιού, αφήνοντας αρκετό κορδόνι για να κάνεις μια μικρή θηλιά. Κάνε το ίδιο στην άλλη πλευρά. Πέρνα την κάθε άκρη του κορδονιού μέσα από τη θηλιά της αντίθετης πλευράς. Τράβα τις άκρες για να σφίξουν τα κορδόνια και μετά δέσε τα παπούτσια κανονικά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα