Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Πολύ λιπαρά μαλλιά – Φυσικές θεραπείες

πολύ λιπαρά μαλλιά

Τα πολύ λιπαρά μαλλιά δυσκολεύουν πολύ την καθημερινότητα όλων των γυναικών που έχουν τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών. Δυστυχώς στην περίπτωση των πολύ λιπαρών μαλλιών έρευνες έχουν δείξει ότι τα προϊόντα styling αλλά και τα προϊόντα περιποίησης για τον συγκεκριμένε τύπο μαλλιών δεν βοηθούν στην μείωση ή ακόμα και στην επίλυση του προβλήματος αντιθέτως κάνουν ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα. Εάν και εσύ έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά σίγουρα καταλαβαίνεις απόλυτα όλα αυτά που σου λέμε. Το να κάνεις τα πολύ λιπαρά μαλλιά σου να δείχνουν λαμπερά, ανάλαφρα, με όγκο αλλά και καθαρά είναι σχεδόν ακατόρθωτο ιδιαίτερα εάν έχει περάσει μια μέρα από το τελευταίο λούσιμο των μαλλιών σου. Τα λιπαρά μαλλιά, πόσο μαλλιών τα πολύ λιπαρά, έχουν την τάση να λαδώνουν λίγες ώρες μετά το λούσιμο ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι το επόμενο πρωί από το λούσιμο έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αδιέξοδο αναφορικά με το πώς θα σουλουπώσεις και θα διαχειριστείς σωστά την λιπαρότητα των μαλλιών σου. Εάν αυτή η εικόνα σου είναι γνώριμη και έχεις βαρεθεί κάθε μέρα να κάνεις αγώνα για να λύσεις το πρόβλημα με τα πολύ λιπαρά μαλλιά σου εμείς σου έχουμε όχι μια αλλά πολλές λύσεις και μάλιστα φυσικές λύσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις επιτέλους την λιπαρότητα των μαλλιών σου σωστά και να πάψεις επιτέλους να ταλαιπωρείσαι.

Το πρόβλημα με τα πολύ λιπαρά μαλλιά
Τα πολύ λιπαρά μαλλιά είναι εκείνα τα μαλλιά που τις περισσότερες φορές ακόμα και λίγες ώρες μετά το λούσιμο μοιάζουν άλουστα, βαριά, πεσμένα, θαμπά και άτονα. Το πρόβλημα με τα πολύ λιπαρά μαλλιά λοιπόν είναι τόσο πρακτικό γιατί μας δυσκολεύει στο να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας με διάφορους τρόπους όσο και ψυχολογικό μιας και δεν μπορούμε να χαρούμε το μεγαλύτερο γυναικείο χαρακτηριστικό που είναι η γοητεία που εκπέμπουν τα μαλλιά μας.  Δυστυχώς όταν έχουμε να κάνουμε με πολύ λιπαρά μαλλιά τότε το πρόβλημα γίνεται πιο πολύπλοκο, πιο δύσκολο στο να το διαχειριστούμε και με λίγα λόγια είναι σαν ένα απλό πρόβλημα να διπλασιάζεται και να αποκτά μεγαλύτερη δυσκολία επίλυσης.
Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα μαλλιά χαλάνε όλη την ψυχολογία, την διάθεση αλλά και την εικόνα των γυναικών που τα έχουν. Επειδή όμως για κάθε πρόβλημα υπάρχει και η λύση του έτσι και με το πρόβλημα των πολύ λιπαρών μαλλιών υπάρχουν λύσεις τις οποίες εάν εφαρμόσεις θα δεις θεαματικά αποτελέσματα στα μαλλιά σου.
Φυσικές θεραπείες για λιπαρά μαλλιά
Η φύση μας προσφέρει απλόχερα όλα τις θεραπείες και τις λύσεις για πολλά προβλήματα. Έτσι λοιπόν και την περίπτωση των μαλλιών η φύση έχει τα κατάλληλα «φάρμακα» αρκεί να τα ανακαλύψουμε. Η λιπαρότητα μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί με τα σωστά φυσικά προϊόντα αρκεί εμείς να είμαστε σχολαστικές και πειθαρχημένες με την εφαρμογή τους. Με λίγα λόγια μην περιμένεις με μια εφαρμογή να δεις θαύματα στα πολύ λιπαρά μαλλιά σου όμως πίστεψέ μας εφαρμόζοντας σχολαστικά τις θεραπείες που θα σου προτείνουμε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα δεις αλλαγές.
Εφαρμόζοντας φυσικές θεραπείες για πολύ λιπαρά μαλλιά επιτυγχάνουμε σταδιακή μείωση της λιπαρότητας ενώ μακροχρόνια τα μαλλιά σου θα αρχίσουν να αποβάλουν τελείως την λιπαρότητα τους σε σημείο που να μπορείς πια να κάνεις τα χτενίσματα που θέλεις και το σημαντικότερο να διαρκούν για πολύ περισσότερο διάστημα.
Φυσική θεραπεία για πού λιπαρά μαλλιά με δενδρολίβανο
Το δενδρολίβανο είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις θαυματουργές του ιδιότητες στα πολύ λιπαρά μαλλιά γι’ αυτό άλλωστε και οι γυναίκες στα παλιά χρόνια έτριβαν τα φύλλα από τα δεντρολίβανο στα μαλλιά τους. Στην σύγχρονη εποχή έρευνες έχουν δείξει ότι το αφέψημα από δεντρολίβανο μειώνει την παραγωγή σμήγματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για την λιπαρότητα, στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.  Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι για ένα μήνα μετά από κάθε λούσιμο να ξεπλένεις τα μαλλιά σου με αφέψημα από δεντρολίβανο και έπειτα να κάνεις ελαφρύ μασάζ αφήνοντας τα μαλλιά σου να στεγνώσουν. Μετά το πέρας του ενός μήνα συνέχισε την θεραπεία αυτή μια φορά την εβδομάδα ως συντήρηση.
Φυσική θεραπεία για πολύ λιπαρά μαλλιά με μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι ένα προϊόν πολύ αποτελεσματικό στο πρόβλημα με τα πολύ λιπαρά μαλλιά το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως θεραπεία για ρύθμιση της λιπαρότητας και μακροχρόνια λύση του προβλήματος αλλά και ως λύση για άμεσο αποτέλεσμα.
Πιο συγκεκριμένα μπορείς να φτιάξεις την δική σου θεραπεία μαλλιών με μαγειρική σόδα απλά αναμειγνύοντας σε ένα λίτρο νερό 2 κουταλιές μαγειρική σόδα, ανακινείς καλά το μπουκάλι, ξεβγάζεις με αυτό τα μαλλιά σου και το αφήνεις για μισή ώρα. Στη συνέχεια ξεβγάζεις πολύ καλά με χλιαρό νερό τα μαλλιά σου. Εφάρμοσε αυτή την θεραπεία μια με δυο φορές την εβδομάδα. Εναλλακτικά εάν το πρόβλημα με τα πολύ λιπαρά σου μαλλιά είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να βγεις έξω με τα μαλλιά αυτά πολύ απλά ψέκασε λίγη μαγειρική σόδα με νερό στις ρίζες των μαλλιών σου, γύρισε ανάποδα τα μαλλιά σου και τρίψε τις ρίζες.
Φυσική θεραπεία για πολύ λιπαρά μαλλιά με πράσινο τσάι
Άλλη μια αποτελεσματική θεραπεία για πολύ λιπαρά μαλλιά είναι αυτή με το πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε τανίνες οι οποίες βοηθούν αποτελεσματικά στην τόνωση των τριχών των μαλλιών κάτι που σημαίνει ότι με αυτό τον τρόπο ρυθμίζεται φυσικά η περίσσια λιπαρότητα των μαλλιών. Μια φορά την εβδομάδα για ένα μήνα πλύνε τα μαλλιά σου με πράσινο τσάι, αφέψημα, και άφησε το για όσο πιο πολύ μπορείς, ιδανικά κοιμήσου με αυτό και ξέβγαλέ το πρωί. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα θα δεις διάφορά στα μαλλιά σου.
Φυσική θεραπεία για πολύ λιπαρά μαλλιά με χαμομήλι και λεμόνι
Για το τέλος αφήσαμε την καλύτερη ίσως φυσική θεραπεία για πολύ λιπαρά μαλλιά. Το χαμομήλι σε συνδυασμό με το λεμόνι κάνουν πραγματικά θαύματα στην ρύθμιση της λιπαρότητας αρκεί να μην παραλείπεις την εφαρμογή της θεραπείας. Δυο φορές την εβδομάδα αρχικά και για διάστημα ενός μήνα θα πρέπει να εφαρμόζεις την θεραπεία που θα σου δώσουμε. Μετά τον ένα μήνα θα πρέπει να κάνεις την θεραπεία μια φορά στις 15 μέρες. Φτιάξε ένα αφέψημα από άνθη χαμομηλιού και όχι φακελάκι και στύψε μέσα ένα λεμόνι. Άρχισε να βρέχεις τις ρίζες των μαλλιών σου και κάνε μασάζ για 5 λεπτά. Άφησε την θεραπεία για περίπου 30 λεπτά και έπειτα ξέβγαλε με κρύο ή χλιαρό νερό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα