Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Γιατί φοβάσαι να ονειρεύεσαι;

Κάνε τα αόρατα όνειρά σου ορατές εικόνες!
 Γιατί φοβάσαι να ονειρεύεσαι;
Τι είναι το όνειρο; Μία γενική έννοια ή κάτι βαθύτερο; Είναι ίσως η απόδειξη ότι ψυχή και σώμα είναι και “πράττουν” ξεχωριστά. Είναι η υποδήλωση του τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, τι σου λείπει, τι σε ευχαριστεί, τι θέλεις να εκπληρωθεί. Είναι η φαντασία που θέλεις να γίνει πραγματικότητα! Γιατί ό,τι έχεις καταφέρει ως τώρα στη ζωή σου προήλθε από μία εσωτερική διεργασία των θέλω σου, από μία φανταστική υπόθεση. Μήπως ότι σκεφτόμαστε γίνεται; Μήπως ό,τι καταφέρνει κανείς στη ζωή του, το έχει από πριν οραματιστεί; Κάνεις όνειρα πια, ή φοβάσαι; Σταμάτα να είσαι τόσο ρεαλίστρια και καμιά φορά και ηττοπαθής γιατί σου καταστρέφει τα θέλω σου και τα όνειρά σου. Η ζωή δεν είναι “έτσι” αλλά όπως θέλεις εσύ να τη φτιάξεις. Υπάρχει κάτι πιο δικό σου από τα όνειρα; Μην εγκαταλείπεις την ευκαιρία που έχεις να τα υλοποιήσεις.
Είναι όλα στο μυαλό σου. Εσύ και μόνο εσύ ελέγχεις ακόμα και αυτό. Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να σε επηρεάζει και να σε προσγειώνει.

Η δίοδος για πετύχεις τους στόχους σου είναι να τα ονειρευτείς. Κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν: Τι έχει πραγματοποιηθεί ως τώρα στη ζωή σου από αυτά που έχεις ονειρευτεί; Θα παρατηρήσεις πως τα περισσότερα από αυτά που έχεις σκεφτεί έχουν γίνει. Φαντάσου πόσο δυνατό είναι το μυαλό σου και τι δυνατότητες έχει. Σκέψου το πιο απλό όταν έχεις ένα όραμα, όνειρο το έχεις συνέχεια μπροστά σου και δεν το ξεχνάς ποτέ μέχρι να γίνει. Αναθεώρησε τις κλισέ, ρεαλιστικές απόψεις που σου έχουν εμφυτευτεί λόγω της εποχής που ζούμε και άρχισε να ονειρεύεσαι ξανά!
Και μην ξεχνάς ότι το να εκπληρώνεις τα όνειρα της νεότητάς σου είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Αυτό δεν μπορεί να το υποκαταστήσει καμιά επιτυχία στον κόσμο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα