Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη: Εποχή νέων σχέσεων – Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Κάθε φορά που συναντιέται η Αφροδίτη με τον Άρη σε ένα σημείο του ζωδιακού, σηματοδοτείται μια περίοδος νέων σχέσεων και συνεργασιών. Η ζωή φέρνει καινούργιους ανθρώπους γύρω μας, όμως δεν λείπουν ταυτόχρονα και οι εντάσεις – το κλίμα είναι αρκετά hot σε όλα τα επίπεδα.
1 Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη - Εποχή νέων σχέσεων - Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!
Αυτή τη φορά η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη γίνεται στην Παρθένο και κορυφώνεται στις 3 Νοεμβρίου, όμως ήδη απ’ τον Οκτώβριο λειτουργεί. Καθώς η Παρθένος είναι το ζώδιο της εργασίας και της υγείας, ξεκινούν αυτή τη περίοδο νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ έρχονται νέοι έρωτες απ’ το χώρο δουλειάς ή και από χώρους που αφορούν την υγεία και το fitness!
Η Παρθένος είναι ζώδιο τετράγωνο, ρεαλιστικό και αρκετά συμφεροντολογικό. Έτσι, τα κριτήρια με τα οποία τώρα ξεκινούν οι καινούργιες σχέσεις, δεν βασίζονται στον παρορμητισμό (όπως τον περασμένο Φεβρουάριο που η σύνοδος αυτή έγινε στον Κριό) ή στην εμφάνιση και την σπουδαιότητα του άλλου (όπως κοντά στην 1η Σεπτεμβρίου που έγινε στον Λέοντα) αλλά σε πρακτικά και ωφελιμιστικά κριτήρια. Μπορούμε πχ να συνυπάρξουμε με τον άλλον σε επίπεδο καθημερινότητας, διατροφής, συνηθειών, οικονομικών;

2 Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη - Εποχή νέων σχέσεων - Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!
Εκτός από ζώδιο υπολογιστικό όμως, στην ανώτερη μορφή της η Παρθένος είναι και το ζώδιο της αγνότητας. Οπότε τα κριτήρια για τις νέες σχέσεις και συνεργασίες τώρα είναι κατά πόσο ο άλλος είναι αγνός, καθαρός, τακτικός, υγιής, τυπικός, παραδοσιακός κι εργατικός. Τα κριτήρια είναι πιο ταπεινά και όχι γκλαμουράτα ή φασαριόζικα. Το πάθος μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αν και η σωματική έλξη σαν κριτήριο δεν λείπει.
Βέβαια η Παρθένος ως γνωστόν είναι και ζώδιο κριτικής. Οπότε μπορεί να ψειρίζουμε πολύ κάποιους ανθρώπους και να τους κρίνουμε από λεπτομέρειες, είτε θετικά ή αρνητικά. Κάποιες φορές όντως μια λεπτομέρεια μπορεί να δείξει πολλά για έναν άνθρωπο, είτε είναι καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος. Και η Παρθένος έχει τη διάκριση αυτή να ξεχωρίζει.
3 Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη - Εποχή νέων σχέσεων - Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!
Ωστόσο αυξάνει πολύ ο εγωισμός στις σχέσεις και στις συνεργασίες την περίοδο αυτή, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε πολύ την κριτική που θίγει αλλά και το να θέλουμε τα πράγματα στις σχέσεις όπως τα θέλουμε εμείς και να μην κοιτάμε και την πλευρά του άλλου. Δεν είναι συναισθηματικό ζώδιο η Παρθένος και η κριτική της συχνά πληγώνει.
Η Αφροδίτη δε στο ζώδιό αυτό βρίσκεται σε άσχημη θέση, σε πτώση, και μπορεί να γίνει αρκετά δυσάρεστη κοινωνικά με όσα λέει και αναφέρει. Μπορεί να γίνει ακόμα και αρκετά αδιάκριτη, κάτι που θέλει προσοχή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου που θα μπει στο ζώδιό της, τον Ζυγό, οπότε και η διακριτικότητα και η ευγένεια θα επιστρέψουν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα