Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ-ΕΝΩΣΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ

Μετά λοιπόν το φιλί…..το επόμενο βήμα είναι τα χαδάκια….τα οποία θα καταλήξουν στην σεξουαλική επαφή…η οποία είναι επίσης κι αυτή πολύ υγιεινή και για τους δύο.
Το φιλί είναι το ξεκίνημα και ο προ-οιωνός της σεξουαλικής επαφής που έρχεται…., της οποίας φυσικά τα οφέλη είναι εξίσου πολύ σημαντικά.
Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες με το φιλί αξιοποιούν κατάλληλα τη σεξουαλική τους επαφή….όμως μέσα από μια διαφορετική σκοπιά:
-οι μεν άντρες φιλάνε περισσότερο…πριν τη σεξουαλική τους επαφή.
-ενώ οι γυναίκες ακριβώς μετά.
Οι γυναίκες συνήθως αξιοποιούν την ένταση και τη συχνότητα του φιλιού τους για να αξιολογήσουν την καταλληλότητα του άντρα που έχουν απέναντι τους για βραχυπρόθεσμες σχέσεις καθώς και ως κριτή μετάβασης σε μακροχρόνια σχέση. Αντίθετα, οι άντρες το αξιοποιούν κατά βάση σε βραχύχρονες σχέσεις για να αυξήσουν τις πιθανότητες να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.
Όπως και το φιλί…..έτσι και η σεξουαλική επαφή έχει χρήσιμα οφέλη για όλους….δεν λένε μερικοί…..ότι η αγαμία βαράει στο κεφάλι….κάτι ξέρει αυτός ο λαός…ο έρμος…θυμοσοφίες…..!
Λοιπόν…ας δούμε ποια είναι τα οφέλη:
Κατά αρχάς…. βελτιώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα….που σημαίνει ότι όταν έχουμε συχνές σεξουαλικές επαφές…δηλαδή περίπου (2 με 3 φορές τη βδομάδα) τότε έχουμε σημαντικά αυξημένα επίπεδα ανοσοσφαιρίνης Α (IgA). Το IgA αποτελεί τη πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού μας, αφού καταπολεμά τους μικροοργανισμούς στο σημείο που εισβάλλουν, μειώνοντας ή ακόμα και εξαλείφοντας την ανάγκη ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Έτσι εξηγείται λοιπόν….ο λόγος για τον οποίο όσοι έχουν πυκνές-συχνές σεξουαλικές επαφές δεν αρρωσταίνουν τόσο εύκολα…αλλά είπαμε….να μην το παρακάνουμε…κιόλας…!
Έχουμε…μια υγιή καρδιά…..και οι μελέτες έδειξαν…ότι οι άντρες που κάνουν έρωτα συχνά….ας πούμε (τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα) έχουν 45% λιγότερες πιθανότητες να πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις…από ότι δεν κάνουν έρωτα συχνά…όπως…π.χ. μια φορά το μήνα ή και λιγότερο. Η σεξουαλική μας δραστηριότητα όχι μόνο παρέχει τα ίδια οφέλη με τις ασκήσεις για την καρδιά, αλλά διατηρεί ταυτόχρονα ισορροπημένα τα επίπεδα της τεστοστερόνης και των οιστρογόνων, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία μας.
Παρατηρείται….χαμηλή πίεση του αίματος…..και κυρίως κατά την διείσδυση, του πέους…όπου αυτό συνδέεται με μειωμένα επίπεδα άγχους και χαμηλή πίεση του αίματος.
Η σεξουαλική επαφή….αποτελεί ένα είδος γυμναστικής…γιατί ακριβώς αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς μας, καίει θερμίδες και τονώνει τους μυς του σώματός μας, ακριβώς όπως κάνει και η γυμναστική. Οι μελέτες έδειξαν ότι κατά τη σεξουαλική επαφή…..οι άντρες καίνε 4 θερμίδες το λεπτό…ενώ οι γυναίκες 3 θερμίδες το λεπτό, καθιστώντας την σεξουαλική επαφή…ως μία «απαραίτητη» μορφή άσκησης….διότι έτσι μας βοηθά στη διατήρηση της ευελιξίας μας και της ισορροπίας μας. Οπότε ….κάνε παιχνίδι…παίξε μπάλα…παίξε τα μπαλάκια…! Τι κάθεσαι….;
Επίσης….μας ανακουφίζει από τους πόνους…..που οφείλονται σε μειωμένη έκκριση ορμονών καθώς συμβάλει και την μείωση ή εξάλειψη από πόνους μέσης και ποδιών, πόνους περιόδου, αρθρίτιδες και πονοκεφάλους….και συμβάλει στη μερική ή ολική ανακούφιση από τον πονοκέφαλο σε ασθενείς με ημικρανίες και αθροιστική κεφαλαλγία.
Άρα είτε ξεκινάτε με ένα φιλί και καταλήγετε σε σεξουαλική επαφή…την γυμναστική σας θα την κάνετε έτσι κι αλλιώς…να βάζετε όμως μέσα και δύσκολες στάσεις για να αυξάνει ο βαθμός δυσκολίας ….πρώτα με αγκαλίτσες…μετά με φιλάκια…που όλα αυτά αποτελούν μορφές εκδήλωσης…αγάπης και στοργής…βάλε και λίγη προδέρμ δεν βλάπτι….που έχουν φυσικά αρχέγονες βιολογικές ρίζες….οι οποίες επιδρούν στο σώμα μας με ωφέλιμο τρόπο….ακόμα και στη μεταμοντέρνα εποχή που ζούμε.
Γι’ αυτό μην χάνεις καιρό…..και αρπάξτε το/την σύντροφό σου, δώσε και σώσε ένα φιλί και αγκαλιάστε τον/την και μετά χαμουρέψου….αλλά όμως πολύ προσοχή στο ταίρι που έρχεσαι σε επαφή…εάν ενθυμείστε….είχα γράψει παλαιότερα ένα άρθρο σχετικά με αυτό το θέμα που έσπασε…τα όρια της αναγνωσιμότητας…από ότι έμαθα….με τίτλο: «Έρως-Η συγχώνευση τη ερωτικής Αύρας».
.
Ε.Ι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα