Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ...Πως παρεμβαίνει η μοίρα στους ανθρώπους;


Eίναι σίγουρο ότι ο κόσμος γύρω μας, το σκηνικό του πλανήτη δεν αλλάζει, αλλά αλλάζει ο άνθρωπος, ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας μέσα από τα συναισθήματα μας..

Η μοίρα, αυτό ακριβώς κάνει στους ανθρώπους, δημιουργεί συμπτώσεις, δηλαδή διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας, "χτυπώντας" μας, πάντα εκεί που πονάμε, δηλαδή στις ανάγκες της ζωής μας μέσα από τα πάθη και τις επιθυμίες μας, που αναγκαστικά έχουμε ως άνθρωποι της Γης, τα οποία επιφέρουν τα ανάλογα συναισθήματα, και κάθε συναίσθημα είναι αυτό που μας οδηγεί στον τρόπο που θα ενεργούμε και θα βλέπουμε την ζωή.

Ως συμπέρασμα, η μοίρα, δεν είναι κάτι καλό, αλλά μας δηλώνει ότι "κάποιος" ελέγχει την πραγματικότητα γύρω μας! και όχι εμείς!

Εμείς ζούμε σε έναν εικονικό κόσμο, αποκλειστικά σε λήθη, βλέποντας έναν εικονικό κόσμο που μας παρουσιάζει ο εγκέφαλος μας ως πραγματικότητα πάνω στην Γη.

Ο,τι βλέπει ο εγκέφαλος μας, είναι αυτό που μας στέλνει με εικόνα και πληροφορία ο "χειριστής" αυτού του εικονικού κόσμου,  και ο προσωπικός μας δεσμοφύλακας, ο οποίος δεν πρόκειται ποτέ να μας αφήσει να αφυπνιστούμε, και απελευθερωθούμε.


Μας χτυπά πάντα στις ανάγκες που έχουμε, δηλαδή εκεί που πονάμε, και αν καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τις επιθυμίες και τα πάθη για τις ανάγκες, τότε μας χτυπά ολοκληρωτικά ώστε να παραδοθούμε τελείως απογοητευμένοι από την ζωή..και αυτός είναι ο σκοπός τους!

Για να σπάσουμε τα δεσμά συτού του ψεύτικου εικονικού κόσμου, πρέπει να απορρίψουμε κάθε ανάγκη μας από αυτή την ζωή, κάτι που είναι δύσκολο, αλλά και ο μόνος δρόμος για να ελευθερωθούμε.
Είμαστε φυλακισμένες ψυχές στον πλανήτη Γαία..αν δεν το καταλάβατε ακόμη.





Αν είσαστε καλοί παρατηρητές της ζωής, θα ανακαλύψετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "τυχαίο" γεγονός, είναι η "σύμπτωση" που προκαλλεί στο χωροχρονικό συνεχές ο δεσμοφύλακας μας.

Όλα τα "τυχαία" γεγονότα στην ζωή μας, είτε θετικά είτε αρνητικά, είναι αποκλειστικά οι παρεμβάσεις της επονομαζόμενης "μοίρας" που βρίσκεται έξω από τον χώρο, και μπορεί να προκαλλεί γεγονότα και καταστάσεις στην ζωή μας, και δεν είναι "άγγελοι" και βλακείες, αλλά πρόκειται για ένα νοήμων νοητό εικονικό πρόγραμμα που το ζούμε μέσα στο μυαλό μας, ενώ τα αληθινά μας σώματα βρίσκονται κάπου "αλλού" παγιδευμένα.

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα