Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Η Νέα Εποχή είναι η εποχή της γυναίκας



Μας λένε ότι η Νέα Εποχή είναι η εποχή της γυναίκας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι στη Νέα Εποχή η γυναίκα πρέπει να αφυπνιστεί και να ελευθερωθεί από τη σκλαβιά που της επέβαλε ο άνδρας.
Η γυναίκα στον εικοστό αιώνα νομίζει ότι είναι ελεύθερη. Οι άνθρωποι την ξεγελούν, της λένε ότι είναι ελεύθερη· αλλά επειδή ο άνδρας ελέγχει τη ζωή της ψυχολογικά, υποσυνείδητα, υπνωτιστικά και την χρησιμοποιεί για τα δικά του συμφέροντα, η γυναίκα δεν είναι αληθινά ελεύθερη.
Ελευθερία της γυναίκας δεν σημαίνει να πάρει τη θέση του άνδρα. Αυτή είναι μια πολύ λαθεμένη ιδέα την οποία διαδίδουν ορισμένοι άνθρωποι. Μερικές γυναίκες λένε, “Οι άνδρες απέτυχαν, ας αναλάβουμε εμείς και ας τους κρατήσουμε κάτω από τα πόδια μας”.
Μας λένε ότι την παλιά καταβυθισμένη ήπειρο της Λεμουρία την έλεγχαν ολοκληρωτικά οι άνδρες και τελικώς καταστράφηκε. Την Ατλαντίδα την έλεγχαν ολοκληρωτικά οι γυναίκες και αυτή επίσης καταστράφηκε. Η Άρια φυλή ελέγχεται από τους άνδρες και πρόκειται να καταστραφεί, αν οι γυναίκες δεν φέρουν την ισορροπία.
Όταν κυριαρχούν οι άνδρες έχουμε στη ζωή μόνο τις προβαλλόμενες ενέργειες. Η δεκτική ενέργεια δεν είναι ενεργός και επικρατεί καταστροφή. Σε τελική ανάλυση δεν υπάρχει δόμηση ή δημιουργικότητα. Όταν κυριαρχούν οι γυναίκες όλα είναι δεκτική ενέργεια, χωρίς προβαλλόμενη ενέργεια. Η δημιουργικότητα έρχεται σε ύπαρξη μέσω της ορθής εναρμόνισης αυτών των δυο πόλων. Αν οι πόλοι δεν διατηρηθούν, δεν υπάρχει ύπαρξη. Αλλά όταν οι πολικότητες εναρμονίζονται μεταξύ τους, έχουμε σταθερότητα και δημιουργικότητα, πρόοδο και ευημερία. Στη Νέα Εποχή οι άνδρες και οι γυναίκες θα είναι εναρμονισμένοι σαν τη μουσική και τον χορό. Διαφορετικά δεν θα υπάρχει ούτε μουσική ούτε χορός.
Οι αρχαίοι πολιτισμοί ευημερούσαν πολύ, όπως και εμείς ευημερούμε. Αλλά επειδή η πολικότητα δεν ήταν ισορροπημένη, δημιουργήθηκαν διαταραχές στον χώρο. Η γη προσπάθησε να προσαρμοστεί στην ανισορροπία, προκαλώντας καταβυθίσεις εδαφών, καταστροφές, σεισμούς και αφανισμό του πολιτισμού και της κουλτούρας.
Οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πόλοι ενέργειας. Η έλξη και η απώθηση είναι πολικότητα. Η γη μας στέκεται στη θέση της μέσα στο διάστημα επειδή με κάποιον τρόπο απωθεί ορισμένα αντικείμενα ή ενέργειες και ελκύει άλλα. Αυτή η πολικότητα κρατάει τη γη αιωρούμενη στο διάστημα Αυτό είναι αποτέλεσμα της εναρμόνισης των πολικοτήτων.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα