Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

photo_MT_Keshe_sm

Το είπε και το έκανε ο Ιρανός πυρηνικός φυσικός Mehran Tavakoli Keshe (Public figure page)
Το Keshe Foundation άρχισε πωλεί τις μονάδες ισχύος, μέσα στα πλαίσια συνεργασίας με πολλούς διανομείς, όπως πχ της καναδικής ιστοσελίδαςmaggrav.com. Οι μονάδες ισχύος είναι αποθηκευμένες σε διάφορα σημεία και από χθες, 25 Οκτωβρίου 2015, είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες μορφές:

1) Magrav-Power Universal σύστημα.
Είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτήσει ένα σπίτι και επιπλέον να παράγει ενέργεια για το δίκτυο. Διαστάσεις: 30 x 90 εκ.
Keshe Foundation Power Supply - Magrav Plasma Power Production Units - Home and Car Versions - October 2015

Η τιμή αναμένεται να είναι λιγότερη από $10 ανά νοικοκυριό στα τέλη του 2016. Αυτή η πηγή ενέργειας μπορεί να τροφοδοτήσει τα πάντα: Απεριόριστη χρήση για την ανάπτυξη των τροφίμων, της ενέργειας, στα ταξίδια, στην ιατρική, στα διάφορα υλικά κλπ.
Keshe Foundation Power Supply - Magrav Plasma Power Production Unit - Home Version - a - October 2015
Η μονάδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτή σε όλους. Κάθε σπίτι μπορεί να παράγει ενέργεια και να παύσει να εξαρτάται από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας.
2) Σύστημα Τροφοδοσίας Αυτοκινήτου Magrav-Power
Είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτεί ένα αυτοκίνητο. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να κινείται ΑΙΩΝΙΑ!
Διαστάσεις: 6 X 18 εκ.
Keshe Foundation Power Supply - Magrav Plasma Power Production Unit - Car Version - a - October 2015
Το Ίδρυμα Keshe είναι ένας από τους μεγαλύτερους ερευνητικούς οργανισμούς και συνεργάζεται με επιστήμονες από όλο τον πλανήτη, στόχος του οποίου είναι να υλοποιήσει την παγκόσμια ειρήνη με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την ανθρωπότητα. Η καταστατική του έδρα βρίσκεται στη διεύθυνση: Jubileumplein 3, NL-6161 SR Geleen, Ολλανδία. 
MMK keshe maggrav workings
Ωστόσο, μεγάλο μέρος της έρευνας και της ανάπτυξης του Ιδρύματος, στηρίζεται από την Ιταλία. Η ιταλική κυβέρνηση, καθώς και κορυφαίοι επιστήμονες και στρατιωτικοί, έχουν επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία, παρά τα αιτήματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να κλείσει.

Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα