Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Πώς να αποκτήσεις όλα όσα θέλεις σήμερα!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς να αποκτήσεις όλα όσα θέλεις σήμερα!
…ή αλλιώς “Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάθεσαι και να περιμένεις τα όνειρά σου να γίνουν από μόνα τους πραγματικότητα”. Δεν θα υπάρξει ποτέ η σωστή στιγμή για να κάνεις κάτι. Η σωστή στιγμή είναι πάντα το “τώρα”. 
Τα πράγματα ποτέ δεν είναι απλά για κανέναν. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που πετυχαίνουν όλα όσα θέλουν με ευκολία αλλά η επιτυχία τους δεν κρατάει πολύ. Γυναίκες που βλέπεις να έχουν καταφέρει πράγματα δεν τα κατάφεραν χωρίς κόπο και μόχθο. Κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τη ζωή που θέλει. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να εργαστεί για να φτάσει στον στόχο του.
Δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αν δεν αλλάξεις πρώτα τη σκέψη σου. Αν το μυαλό και η σκέψη σου είναι κολλημένα δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγεις από την τωρινή σου ζωή. Ξεκίνα σκεπτόμενη τι θέλεις να πετύχεις (μην φοβάσαι να βάζεις μεγάλους στόχους) και ποιες είναι οι συμπεριφορές που ακολουθείς και σε κρατούν πίσω. Πρέπει να αλλάξεις το “μέσα” σου για να αλλάξει το έξω σου καθώς και ολόκληρη η ζωή σου.

Παρατήρησε τη ζωή σου και δες μήπως ακολουθείς κάποια συμπεριφορά που δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις. Αν, για παράδειγμα, θέλεις να αποκτήσεις κάποια σχέση αλλά το μόνο που κάνεις είναι να κάθεσαι συνεχώς στο σπίτι σου με τους γονείς σου, τότε λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να βρεις σχέση. Ο τρόπος που ζεις κάνει το σύμπαν να νομίζει πως αυτός είναι ο τρόπος που θέλεις να ζεις. Πρέπει να βγεις έξω, να γνωρίσεις κόσμο και να καταλήξεις στο άλλο σου μισό. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα πράγματα (επαγγελματικά, φιλικά κλπ). Κάνε το πρώτο βήμα για να έρθουν και τα επόμενα. Κανείς δεν πήγε μπροστά χωρίς να τολμήσει, να πονέσει, να πέσει και να ξανασηκωθεί. Μην φοβάσαι να πέσεις, μην φοβάσαι να πιάσεις πάτο. Μόλις τον αγγίξεις θα αρχίσει και πάλι η ανάβαση… και πραγματικά αξίζει τον κόπο. 


to-kounavi


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα