Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΑ;



Στην ουσία δεν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο, διότι πρόκειται για έναν φανταστικό κόσμο που κάποιος σχεδίασε αποκλειστικά για εμάς, να μας έχει παγιδευμένους και να μας προκαλλεί αρνητικά συναισθήματα, διότι στην αληθινή μας φύση ότι θελήσουμε το πραγματοποιούμε αμέσως, άρα και δεν έχουμε ανάγκες! ..στην ζωή όμως εδώ στην Γη, έχουμε ανάγκες, και μάλιστα άπειρες, διότι άπειρες και οι αληθινές μας δυνατότητες, οπότε είναι λογικό να έχουμε επιθυμίες, αφού πάντα ότι θέλουμε στην αληθινή μας υπόσταση πραγματοποιείται.

Κατάφεραν να μας ελέγξουν την απεριόριστη δύναμη μας, χάρην της έγκλεισης μας σε ένα νοητό εικονικό πρόγραμμα που παγιδευτήκαμε μέσα σε αυτό, και βλέπουμε έναν κατώτερο εαυτό, ο οποίος έχει ανάγκες μέσα από τις παραισθήσεις που μας προκαλλούν συνεχώς ώστε να βρισκόμαστε σε λήθη και καταστολή.



Είμαστε απεριόριστη δύναμη η κάθε ψυχή, και το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να απεγκλωβιστούμε, είναι να απορρίψουμε την ιδέα αυτού του κόσμου και τον έρωτα μας για αυτόν.
Πρόκειται για μία ψευδαίσθηση και τίποτα άλλο, και μόλις απορρίψουμε αυτή την εικονική πραγματικότητα μας, τότε δεν θα μας νοιάζει να φτάσουμε στα άκρα!! και όχι να κλεινόμαστε στο καβούκι του καναπέ μας μέσα από τον φόβο μην χάσουμε τις εικονικές απολαύσεις της εδώ ζωής...στην ουσία αυτό μας κρατά φυλακισμένους, ο έρωτας μας για αυτή την εικονική πραγματικότητα του πόνου και της θλίψης.

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα