Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΥΡΑΣ
Προέρχονται από πλανήτες του άστρου α' του αστερισμού της Σαύρας, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των αστερισμών του Περσέα, της Κασσιόπειας και του Πηγάσου και περιλαμβάνει 23 αμυδρά άστρα.

Ανήκουν στην ουράνια αποστασία και είναι από τους πιο φανατικούς και μισάνθρωπους αποστάτες. Στο απώτατο παρελθόν οι Σαυροειδείς επεσκέφθηκαν την Γη σαν τεράστιες σαύρες έρποντας στην επιφάνεια της, επειδή η βαρύτητα ήταν μεγαλύτερη εκείνης των πλανητών τους και μόνον όταν υπήρχε ανάγκη βάδιζαν όρθιοι. Ήταν όντα αποκρουστικά που προκαλούσαν τρόμο και εφιάλτες.

Οι κόρες των ματιών τους ήσαν κάθετες για να μπορούν να καλύπτουν τη διάσταση του ύψους, επειδή σέρνονταν στο έδαφος. Η γλώσσα τους ήταν διχαλωτή και το στόμα τους τεράστιο, το δέρμα τους ήταν παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο κάτω μέρος των φιδιών.

Είχαν τη δυνατότητα να αλλάζουν μορφή με τη σκέψη και να παίρνουν αυτή των ανθρώπων, αλλά κάτω από τις βαρυτικές, ηλεκτρομαγνητικές και συνθήκες φωτισμού της Γης, χωρίς εξωτερική αιτία, μετέπιπταν και πάλι σε τερατώδη ερπετά. Μόνο το ιερατείο τους είχε τη δυνατότητα να παραμένει σε ανθρώπινη μορφή περισσότερο χρόνο.

Επειδή η ερπετοειδής μορφή τους δεν προσφερόταν για τις γήινες συνθήκες, δημιούργησαν υβρίδια, τα οποία είναι τμήμα του πληθυσμού των ΗΠΑ, της Μ. Βρεττανίας και του Καναδά.


- "Οι Σαυροειδείς συντονίζουν τα γήινα σαυροειδή υβρίδια τους που κατέχουν υψηλές θέσεις διοίκησης, ώστε να είναι πειθήνια όργανα τους και να εκτελούν πιστά τις εντολές τους. (Η άριστη συνεργασία των ηγετών της Μ. Βρεττανίας, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλίας, Ν. Ζηλανδίας και Ισραήλ, είναι αποτέλεσμα της φυλετικής συγγένειας και εξάρτησης που υπάρχει με τους σαυροειδείς υπηκόους τους). Η συμπεριφορά τους προς τους ανθρώπους είναι εχθρική, γιατί βάσει του γενετικού τους προγραμματισμού, τους βλέπουν σαν κατώτερο είδος και είδος προς εξαφάνιση"..

[Στην φωτογραφία, ο γνωστός άνθρωπος - σαύρα του βάλτου Scape - Ore, στο Lee County της Νότιας Καρολίνας]


ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ

Κατάγονται από τους πλανήτες β και γ του άστρου α' του αστερισμού του Όφεως, που είναι γνωστό και σαν άστρο του Barnard και απέχει από την Γη 5,9 έτη φωτός.
- "Σκοπός τους είναι να τροποποιήσουν τον κώδικα γενετικής, να τυφλώσουν τις τηλεπαθητικές ικανότητες, τις ικανότητες διόρασης και διακοής των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας τα ιερατεία. Τα ιερατεία όλων των θρησκειών, προσπαθούν να μεταβάλουν τους ανθρώπους σε απόλυτα υλιστικά όντα, ώστε να χάσουν οριστικά την ικανότητα επικοινωνίας με τους ουρανούς και με όντα άλλων διαστάσεων.
Από τον πλανήτη β του Όφεως ήλθε στην Γαία πριν 3.200 χρόνια ο Γιαχβέ, υπαρχηγός του Κρόνου, προετοιμάζοντας την κατάληψη του πλανήτη σας. Βρίσκεται συνεχώς στην Γαία καταλαμβάνοντας διαδοχικά τα σώματα των εκάστοτε αρχηγών του Ισραήλ, οι οποίοι παρουσιάζουν τόσο απάνθρωπο πρόσωπο με την σκληρότητα και την βίαιη συμπεριφορά τους, όπως συμβαίνει στις μέρες σας και που είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες στην περιοχή της Μ. Ανατολής"..
Οι Οφιοειδείς, με προμετωπίδα τον Σιωνισμό, ελέγχουν τις βαριές βιομηχανίες, τα πετρέλαια, τις τραπεζικά συστήματα και τα μέσα ενημέρωσης, υποθάλπτουν δε τον πολιτισμό της βίας.
Έχουν εισχωρήσει σε οργανισμούς, λέσχες και ιδρύματα και ελέγχουν και συντηρούν τα θρησκευτικά συστήματα και κατευθύνουν τους θρησκευτικούς και πολιτικούς ηγέτες.
Σχεδιάζουν όλες τις μηχανορραφίες και πρωτοστατούν στις δωροδοκίες, την εξαγορά και την υποταγή των διοικούντων και κάθε είδους υπευθύνων, ελέγχοντας έτσι την οικονομία και την διοίκηση του κόσμου.
Στην Νέα Τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν, οι ιερείς του Γιαχβέ (Ραββίνοι), οι αποκαλούμενοι "Ιππότες των Ναών", θα εμφανίζονται σαν προστάτες των Λαών. Στην πραγματικότητα, αυτοί θα είναι η κεντρική εξουσία που θα υπαγορεύει τις εντολές και τις θελήσεις της στις Κυβερνήσεις, που θα είναι οι εντολοδόχοι της..
[Προσέξετε το έμβλημα της γνωστής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας: Ένας εστεμμένος όφις - δράκος, καταπίνει ένα ανθρώπινο ον!]



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα