Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Πώς να σταματήσετε το ροχαλητό με αυτόν το θαυμάσιο χυμό!

Σε περίπτωση που έχετε βρογχίτιδα ή κρυολόγημα φτιάξτε ένα φυσικό φίλτρο για τον εαυτό σας, που θα ανακουφίσει τις αεροφόρους οδούς και θα ομαλοποιήσει τις βλεννογόνες μεμβράνες σας. Με τον τρόπο αυτό τόσο εσείς όσο και τα κοντινά σας πρόσωπα θα έχετε έναν ήσυχο ύπνο.
Πώς να σταματήσετε με αυτό το υπέροχο χυμόΕάν κάποια προβλήματα υγείας, όπως  ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα ή ήσσονος σημασίας κρυολογήματα εμποδίζουν την αναπνοή σας, και σας κάνουν να ροχαλίζετε εκνευρίζοντας τους δικούς σας ανθρώπους, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. 
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι ένα φυσικό φίλτρο που θα ανακουφίσει τις αεροφόρους οδούς και θα εξομαλύνει τις βλεννογόνες μεμβράνες σας. 
Ως εκ τούτου, και οι άνθρωποι γύρω σας θα απολαύσουν ένα πιο ήρεμο ύπνο το βράδυ.
Ο θαυμάσιος χυμός γίνεται ως εξής:
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε 2 μήλα, δύο καρότα και ένα κομμάτι τζίντζερ. Στη συνέχεια τα βάζουμε στον αποχυμωτή και προσθέτουμε ένα φλιτζάνι χυμό λεμονιού. Ο χυμός είναι έτοιμος για κατανάλωση.
Την πρώτη μέρα πιείτε το χυμό τρεις φορές - το πρωί, πριν από το γεύμα και πριν πάτε για ύπνο.
Στην συνέχεια, μπορείτε να το πίνετε μια φορά την ημέρα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα