Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ισχυρό ελιξίριο μαγνησίου ενάντια στο άγχος!

να
Θέλουμε να μοιραστούμε με εσάς ένα ισχυρό ελιξίριο μαγνησίου ενάντια στο άγχοςπου θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας, θα αλκαλικοποιήσει το σώμα σας, θα βοηθήσει στην απώλεια βάρους σας και θα αυξήσει την ενέργειά σας.
Εδώ είναι τα βασικά συστατικά που θα χρειαστείτε:
1. Μαγνήσιο
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα επτά βασικά μέταλλα (απαιτείται ποσότητα περισσότερη από ή ίση με 100 mg / ημέρα), και είναι το δεύτερο πιο άφθονο στοιχείο στα ανθρώπινα κύτταρα. Βοηθά στη ρύθμιση πάνω από 325 ενζύμων και βοηθάει σε πολλές σωματικές λειτουργίες. Τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία του μαγνησίου περιλαμβάνουν μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, αποτοξίνωση, παραγωγή ενέργειας, και δημιουργία υγιών οστών και δοντιών.

 2. Λεμόνι
Το λεμόνι είναι αντι-καρκινογόνο, καταπολεμάει τους μύκητες, είναι αντιβακτηριακό και αποβάλλει τις τοξίνες από το αίμα σας. Αυτός είναι και ο λόγος που το να πίνεται νερό με λεμόνι το πρωί είναι μία από τις καλύτερες πρακτικές για την υγεία.
Το λεμόνι προσφέρει επίσης εύκολες στην προετοιμασία τους θεραπείες για μια σειρά από ασθένειες όπως το κοινό κρυολόγημα, τα ρίγη, τους πονοκεφάλους, το βήχα, τη γρίπη, για να αναφέρουμε μόνο μερικές από τις πιο γνωστές θεραπείες.
Είναι ίσως το μόνο φρούτο που θα βρείτε στα μπαρ σε όλο τον κόσμο - και υπάρχει ένας λόγος - οι ιδιότητες του για την αποκατάσταση της υγείας και τη διατήρηση της ήταν γνωστές εδώ και χιλιετίες.
3. Στέβια 
Υπήρξαμε πολύ επικριτικοί για τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. 
Γι 'αυτό, πάντα προτιμούμε να χρησιμοποιούμε την οργανική στέβια καρύδας. Είναι ένα φυσικό, πρακτικό και υγιές γλυκαντικό. Δεν περιέχει θερμίδες ή υδατάνθρακες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τσάι, τον καφέ, τα smoothies, τα ροφήματα πρωτεΐνης ή σε οποιαδήποτε συνταγή. Αλλά πάντα να διαβάζετε την ετικέτα.

Ισχυρό ελιξίριο μαγνησίου ενάντια στο άγχος

Συστατικά
  • 1 κουταλιά σούπας μαγνήσιο
  • 1 ποτήρι νερό
  • ½ λεμόνι
  • 1 ή 2 σταγόνες  στέβια
  • 1 κύβος πάγου 
Οδηγίες
  1. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας μαγνήσιο και ρίξτε την σε ένα ποτήρι νερό.
  2. Ανακατέψτε καλά.
  3. Βάλτε ½ λεμόνι μέσα στο μείγμα. Μπορείτε επίσης να βάλετε κίτρο, αν θέλετε.
  4. Προσθέστε 1 ή 2 σταγόνες οργανικής στέβια, ανάλογα με το γούστο σας.
  5. Ρίξτε 1 κύβο πάγου στο μείγμα.
  6. Απολαύστε το ελιξίριό σας!
Αν θέλετε να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας και να βελτιώσετε τα αποθέματα του μαγνησίου σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό ποτό που θα συμπληρώσει τις ενεργειακές ανάγκες σας! 

Παραπομπές: Newsmax,Medical News TodayiHerb (Stevia), iHerb (Magnesium)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα