Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Δείτε πως τα βλαστοκύτταρα αυξάνουν τα ανδρικά προσόντα

Δείτε πως τα βλαστοκύτταρα αυξάνουν τα ανδρικά προσόντα

Αύξηση των ανδρικών προσόντων τρία με τέσσερα εκατοστά επιτυγχάνουν τα βλαστοκύτταρα.
«Η νέα μέθοδος αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και δίνει μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος των ανδρικών προσόντων η οποία διαρκεί για πολλά χρόνια» αναφέρει ο ουρολόγος -ανδρολόγος κ Κώστας Ρόκκας.  Και εξηγεί:
« Τα βλαστοκύτταρα λαμβάνονται από τον άνδρα με ασφαλή τρόπο, επεξεργάζονται και τοποθετούνται στο πέος κατά την διάρκεια της επέμβασης».

Υπολογίζεται ότι δεκάδες χιλιάδες άνδρες, ηλικίας  κυρίως από 25 μέχρι και 45 χρόνων, σε ολόκληρο τον κόσμο κάθε χρόνο υποβάλλονται σε φαλλοπλαστική.
Η επέμβαση στα χέρια ενός ειδικευμένου χειρουργού, είναι ασφαλής, με ταχεία ανάρρωση, γι’ αυτό και δεν περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις ανατομικής υστέρησης, αλλά και σε περιπτώσεις εν γένει αισθητικής βελτίωσης της εικόνας του πέους ,που θα τονίσει την «αυτοπεποίθηση του άνδρα.
«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος προβλήματος στύσης, όταν η επέμβαση γίνεται σωστά  από εξειδικευμένο γιατρό, αφού με την τεχνική που εφαρμόζεται μένει ανέπαφος ο στυτικός μηχανισμός» αναφέρει ο κ Ρόκκας.
Πως γίνεται
Η αυξητική του πέους συνήθως περιλαμβάνει δύο φάσεις στην ίδια επέμβαση: πρώτα γίνεται η αύξηση του μήκους και κατόπιν η αύξηση της διαμέτρου. Διαρκεί περίπου μια ώρα, γίνεται με γενική η επισκληρίδιο νάρκωση, δεν απαιτεί νοσηλείααλλά ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση. Ένα μήνα μετά ο άνδρας μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή.
Στο στάδιο της αύξησης του μήκους, συνήθως γίνεται διατομή των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος, κερδίζοντας έτσι 3-4 εκατοστά σε στύση.
Για το στάδιο της αύξησης της διαμέτρου του πέους η συνήθης πρακτική είναι η χρήση λίπους του ίδιου του ασθενή, που λαμβάνεται συνήθως από περιοχές όπως ο γλουτός ή ο μηρός και εγχέεται  υποδορίως στο πέος μέσω μιας λεπτής βελόνας-κάνουλας.
«Η διαδικασία είναι απλή και ταχεία και γίνεται χωρίς τη χρήση πρόσθετων χημικών ή ενζύμων. Κατόπιν το τελικό προϊόν εγχέεται στο πέος δίνοντας μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του. Η νεα μέθοδος λύνει το πρόβλημα που υπήρχε στο παρελθόν, όταν  ένα μεγάλο ποσοστό του λίπους απορροφιόταν από τον οργανισμό μετά από μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα, η πάχυνση να μη διαρκεί μακροχρόνια».

Όπως τονίζουν οι ανδρολόγοι το επεξεργασμένο λίπος της νέας τεχνικής, προέρχεται 100% από τον ασθενή, πράγμα που εξασφαλίζει άριστη βιοσυμβατότητα. Επιπλέον, η πλούσια περιεκτικότητά του σε βλαστοκύτταρα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς αναδόμησης και αναγέννησης του περιβάλλοντος ιστού, με αποτέλεσμα τη φυσική και μακροχρόνια αύξηση του πάχους της περιοχής.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα