Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Απλά μια δόση από αυτό το μείγμα, πριν πέσετε για ύπνο, μπορεί να κάνει θαύματα!

Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε το βράδυ; Ανησυχείτε για την υγεία σας; Αν υποφέρετε από πονοκεφάλους, αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ανοσοποιητικό σας σύστημα ή απλά θέλετε να ζήσετε με ένα πιο υγιεινό τρόπο, εδώ είναι ένα συστατικό που θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε.

Αλάτι και ζάχαρη!

Ένα μικρό μείγμα αλατιού και ζάχαρης, τοποθετημένο κάτω από τη γλώσσα σας, μπορεί να κάνει θαύματα. Το μείγμα θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τους πονοκεφάλους και την αϋπνία  και θα συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Η κατανάλωση θα αυξήσει επίσης το επίπεδο της σεροτονίνης στον οργανισμό, διασφαλίζοντας καλύτερη διαχείρισή του στρες.

Απλά μια πρέζα από αυτό το μίγμα κάτω από τη γλώσσα σας πριν από τον ύπνο μπορεί να κάνει θαύματα
 
Να είστε σίγουροι ότι δεν θα λάβετε τεράστια ποσότητα, δεδομένου ότι μπορεί να έχει παρενέργειες.

Είναι εύκολο να το κάνετε!

Εδώ είναι ό, τι χρειάζεστε για το σκοπό αυτό:
  • πέντε κουταλάκια του καφέ ζάχαρη
  • ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Και τελειώσατε!
Απλά εξασφαλίστε ότι η αναλογία μεταξύ του άλατος και της ζάχαρης είναι 1: 5. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την ανάμειξη των συστατικών σε ένα γυάλινο βάζο πρώτα.

Πότε θα το λαμβάνετε;

Λαμβάνετέ το κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Εφαρμόστε το μείγμα κάτω από τη γλώσσα σας και αφήστε το να διαλυθεί αργά. Το νάτριο στο αλάτι θα σας δώσει την ενέργεια και θα σας βοηθήσει  να αναπνεύσετε καλύτερα, θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε εύκολα. Με χαμηλότερο επίπεδό στρες, θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή σας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα