Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Πάνω από πόσες ελιές στο μπράτσο χρειάζεται να ανησυχείτε για καρκίνο;

elia bratso
Ο αριθμός των ελιών αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους δείκτες για τον κίνδυνο καρκίνου. Στατιστικά, εκτιμάται ότι ο κίνδυνος αυξάνεται κατά 2% έως 4% για κάθε πρόσθετη ελιά στο δέρμα, όμως η μέτρηση του συνολικού αριθμούς τους είναι μια χρονοβόρα ιατρική διαδικασία.
Βρετανοί επιστήμονες, με δημοσίευσή τους στο περιοδικό British Journal of Dermatology, υποστηρίζουν ότι αν ένας άνθρωπος έχει στο μπράτσο του πάνω από
11 ελιές αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης επιθετικού καρκίνου του δέρματος.
Ειδικότερα, οι ερευνητές του King's College του Λονδίνου, σύμφωνα με το BBC, βρήκαν ότι άτομα με πάνω από επτά ελιές στο δεξί χέρι έχουν εννιαπλάσια πιθανότητα να έχουν πάνω από 50 ελιές σε όλο το σώμα τους. Ενώ άτομα με πάνω από 11 ελιές στο δεξί μπράτσο τους (ιδίως στην περιοχή πάνω από τον δεξί αγκώνα τους), πιθανότατα έχουν πάνω απο 100 ελιές σε όλο το σώμα τους, πράγμα που αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης μελανώματος.
'Αλλες περιοχές του σώματος που είναι αντιπροσωπευτικές για το σύνολο των ελιών - αν και σε μικρότερο βαθμό από ό,τι το μπράτσο- είναι τα πόδια και η πλάτη (κυρίως στους άνδρες). Το μελάνωμα μπορεί πάντως να εμφανισθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, γι' αυτό επιβάλλεται εγρήγορση εκ μέρους των ίδιων των ανθρώπων, όταν βλέπουν ακανόνιστου σχήματος ελιές.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα