Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Δεν θα κοιμηθείτε ξανά με ανοικτή την τηλεόραση αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο!



Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι ευκολότερο να κοιμηθείτε με την τηλεόραση ανοικτή, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό διαταράσσει τη σωστή διαδικασία του ύπνου σας και επηρεάζει τη γενική υγεία σας. Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι πρέπει να κοιμόμαστε σε σκοτεινά δωμάτια.
Όταν ο ήλιος ανεβαίνει ψηλά, οι υποδοχείς του φωτός στον αμφιβληστροειδή στέλνουν ένα μήνυμα ότι είναι καιρός να ξυπνήσουμε και εμποδίζουν τη δημιουργία μελατονίνης, της ορμόνης του ύπνου. Όταν η νύχτα πέφτει, η κατάσταση είναι διαφορετική.
 Τότε, η μελατονίνη απελευθερώνεται και το σώμα λαμβάνει ένα σήμα ότι είναι καιρός να κοιμηθούμε. Ωστόσο, αν είστε εκτεθειμένοι σε μια ισχυρή πηγή φωτός, όπως η τηλεόραση, για παράδειγμα, θα είστε ανήσυχοι, επειδή το φως διαταράσσει τις βασικές λειτουργίες του σώματος και την είσοδο στη φάση του ύπνου.
Ως αποτέλεσμα αυτού, θα αισθάνεστε υπνηλία και θα είστε σε κακή διάθεση, όταν ξυπνήσετε. Έτσι, σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε αυτή τη συνήθεια. Εάν αυτό είναι δύσκολο για σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να ρυθμίσετε το χρονοδιακόπτη λειτουργίας της τηλεόρασης και θα έχετε σημαντικά χαμηλότερες τις αρνητικές συνέπειες ενός ανήσυχου ύπνου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα