Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !!


Το σύμπαν δόθηκε από τον θεό στον άνθρωπο!!

Eίναι αδιανόητο αυτόν τον μικρόκοσμο τον οποίο δώσαμε τόσο μεγάλη σημασία να τον ονομάζουμε ζωή, και να θεωρούμε τον θάνατο ως το πιο φυσιολογικό πράγμα και πραγματικότητα μας, όπως είναι αδιανόητο να πιστεύουμε στην θνητότητα μας, και να μην πιστεύουμε αυτό που νιώθουμε βαθιά μέσα μας, αυτή την τεράστια μη αποδοχή της ψυχής μας ότι δεν είμαστε θνητοί, μα ότι  είμαστε αθάνατοι και άτρωτοι, και όλοι μας θεϊκές οντότητες, διότι η ουσία μας εμπεριέχει μέσα της το φως, και ότι είναι φως είναι για πάντα αθάνατο δίχως ανάγκες και για πάντα η ζωή!!



Αν λοιπόν αποδεχόμαστε τον θάνατο και τις αρνητικές ενέργειες στην ζωή μας, είναι γιατί αποδεχτήκαμε την θνητότητα μας και πιστέψαμε σε αυτήν!


Ο Άνθρωπος, η ουσία του, είναι φως! και το φως δεν προσκυνά ούτε φοβάται το σκοτάδι αποδεχόμενος την μοίρα που του σχεδιάζει ο μίζερος αυτός κόσμος, και το σκοτεινό  πνεύμα που τον διοικεί! διότι αν κατανοούσαμε έστω και στο ελάχιστο ποιοι πραγματικά είμαστε εμείς οι άνθρωποι, τότε στο πέρασμα μας όλα μα όλα θα ήταν ΦΩΣ!! αλλά προτιμήσαμε να γίνουμε ένα με το σκοτάδι, δυστυχώς οι περισσότεροι αν όχι όλοι από εμάς.

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα