Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα ερωτικά σου; Δείξε μου το χέρι σου!





"Ήταν της μοίρας το γραμμένο", που λένε!
Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα ερωτικά σου; Δείξε μου το χέρι σου!
 ξέρεις ότι η μοίρα σου βρίσκεται κυριολεκτικά στο χέρι σου; Το ξέρεις πως το τι θα γίνει στα ερωτικά σου, στα επαγγελματικά σου, στην υγεία σου και στη ζωή σου γενικότερα είναι "γραμμένο" στο χέρι σου;
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως ο κάθε άνθρωπος έχει μια συγκεκριμένη μοίρα, η οποία υπάρχει από την γέννηση του. Βέβαια μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα με τις αποφάσεις του, αλλά αν κάτι είναι γραμμένο τότε δεν μπορεί να το αποφύγει.  
Είναι δύσκολο να πιστέψεις αυτή τη θεωρία, ωστόσο όμως έχει κάποια βάση ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω από προσωπική εμπειρία. Διότι όλα αυτά μου ήταν άγνωστα και αδιάφορα μέχρι που κάποια φίλη μου διάβασε το χέρι. Και το διάβασε και σε άλλους κοινούς μας φίλους και τους βρήκε πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν, πράγματα που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον (και έγιναν)...και αναρωτήθηκα μήπως όντως το ίδιο μας το χέρι τελικά μπορεί να γίνει και ο οδηγός ζωής μας. 
Γι΄αυτό αν θέλεις να μάθεις τι θα γίνει στα ερωτικά σου, πότε θα παντρευτείς, πόσες σχέσεις θα κάνεις, πόσα παιδιά θα αποκτήσεις τότε δες το παρακάτω video και δώσε προσοχή στις γραμμές, έτσι ώστε να τις αποκωδικοποιήσεις και να ανακαλύψεις τι μπορεί να σου αποκαλύψουν. 

Ας αρχίσουμε όμως από τα βασικά ~>


α) Η αριστερή παλάμη σου αποκαλύπτει πράγματα από το παρελθόν σου ενώ η δεξιά για το μέλλον σου. 
β) Αν είσαι δεξιόχειρας  η αριστερή παλάμη δείχνει τα χαρακτηριστικά με τα οποία γεννήθηκες και τις δυνατότητές σου ενώ η δεξιά τις αλλαγές που μπορείς να προκαλέσεις με τις πράξεις σου.
γ) Αν είσαι αριστερόχειρας τότε ισχύει το αντίθετο.


Και πιο αναλυτικά δες αυτό το video:


Και πιο αναλυτικά δες αυτό το video:

followme

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα