Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Είναι 113 ετών και αποκαλύπτει τη Συνταγή του για μακροζωία!!

Ο Bernardo LaPallo είναι 113 ετών και θέλει να αποκαλύψει σε όλους τους ανθρώπους τα είδη των τροφών που συνέβαλαν στην ευημερία του και την καταπληκτική μακροζωία του. 
Γεννημένος στο μακρινό 1901, ο Bernando εξακολουθεί να είναι γεμάτος ζωή και ο ίδιος πιστεύει ότι η καλή υγεία και η μεγάλη διάρκεια ζωής του είναι αποτέλεσμα της ειδικής διατροφής που ακολούθησε. 
Αυτός ο άνθρωπος από την Αριζόνα λέει ότι απόφυγε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και ότι η διατροφή του βασίστηκε κυρίως σε βιολογικά φρούτα και λαχανικά.40664f266b6865412b897e607c4c02a5f4-w = 459-h = 258
Άσκησε τον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής σύμφωνα με τις οδηγίες και τις συμβουλές του πατέρα του, ο οποίος ήταν γιατρός, καθώς και ένα πολύ πειθαρχημένο άτομο.


 "Να τρως σωστά και να ξεκουράζεσαι," 
"Μου είπε να μην τρώω το συνηθισμένο κόκκινο κρέας,"
 "Είπε ότι το αρνί είναι εντάξει, αλλά μείνε μακριά από το κόκκινο κρέας. Χοτ ντογκς, τηγανιτές πατάτες και όλα αυτά τα πράγματα να μην τα τρως. 
" Ο LaPallo ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν αρρώστησε ούτε μια μέρα στη ζωή του. Περπατά κάθε πρωί και τρώει κυρίως φρούτα και λαχανικά ».

Εδώ είναι τα είδη των πιο διαδεδομένων τροφών στη διατροφή του: 

Σκόρδο Το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για αιώνες, κυρίως χάρη στις αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. 

Μέλι Το μέλι είναι το καλύτερο φυσικό γλυκαντικό που αφθονεί από επουλωτικά συστατικά. Αν θέλετε να γλυκάνετε το γεύμα σας, ο Bernando συνιστά τη χρήση μελιού. 

Κανέλα Αυτό το αρωματικό συστατικό περιέχει επίσης ευεργετικές ιδιότητες.Μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα και χρησιμεύει ως προληπτικό κατά του διαβήτη. 

Σοκολάτα Αυτό το νόστιμο συστατικό είναι άξιο να λέγεται «τροφή των θεών», η πραγματική έννοια της επιστημονικής ονομασίας (Theobroma) του κακαόδενδρου. Αν νομίζετε ότι η σοκολάτα προορίζεται μόνο για παιδιά, κάνετε λάθος. Ο Bernando ισχυρίζεται ότι η σοκολάτα είναι ένα βασικό συστατικό της μεγάλης διάρκειας ζωής. 

Ελαιόλαδο Αυτό το έλαιο έχει θετική επίδραση στη γενική υγεία του ατόμου και ως εκ τούτου ο καθένας θα πρέπει να το καταναλώνει συχνά. "Χρησιμοποιήστε το ελαιόλαδο στο δέρμα σας,", "Τρίψτε τα πόδια σας τρίψτε τα χέρια σας, ποτέ δεν θα σκουριάσετε.» 

Παραπομπή: Casper, S. ((2011, Aug 17). 110-year-old Valley man says 5 foods helped him live long life. Retrieved July 6, 2015, from abc15 Arizona http://www.abc15.com/news/region-southeast-valley/mesa/valley-man-turns-110-years-old-and-said-5-foods-helped-him-live-long-life         

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα