Ένα βίντεο- μυστήριο  με τίτλο «Οι 1101 έρχονται» κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο

Στο βίντεο εμφανίζονται διάφορα πρόσωπα με τα μικρά τους ονόματα, μεταξύ αυτών ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης αλλά και ο γνωστός ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης. 
«Έρχονται για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία, στη δημοκρατία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο. 


Άγνωστοι παραμένουν οι “ποιητές” και οι στόχοι τους, καθώς και ο δημιουργός του εν λόγω βίντεο. Προφανώς πρόκειται για την συγκρότηση κάποιας κίνησης καθώς έχει δημιουργηθεί και ομώνυμο site, www.1101.gr, στο οποίο προβάλλεται το συγκεκριμένο βίντεο.
Το βίντεο με δυνατή «επική» μουσική υπόκρουση, σε γκρι μεταλλικό χρώμα και με καταιγισμό εικόνων σε στυλ χολυγουντιανής υπερπαραγωγής, κάτι ανάμεσα σε ταινία εξωγήινων ή ιστορικής ταινίας Βίβλου ή τύπου “300”.
Το “σκοτεινό” βίντεο μέσα σε μαύρα σύννεφα κλείνει με τους τίτλους «Έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα»,  «Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι 1101 έρχονται».
1η του 11 μήνα κάνουν πρεμιέρα. Θέλει ο μασόνος να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει! Πιθανώς να είναι και Soros Productions!
Πάντως εμένα ο τίτλος μου θύμισε περισσότερο τα 101 σκυλιά της Δαλματίας!
tumblr_lzaul10qOo1rnhuhmo1_500

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ