Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αρχαία Ιαπωνική Συνταγή: Για να επιβραδύνετε την εμφάνιση των ρυτίδων και να δείχνετε 10 χρόνια νεότερες!

Αναμφίβολα, οι Ιαπωνέζες είναι πολύ όμορφες γυναίκες. Το μυστικό της ομορφιάς τους είναι ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες και απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά του - το ρύζι.
Όταν πρόκειται για  αναζωογόνηση του δέρματος, το ρύζι κάνει πραγματικά θαύματα. Δυστυχώς, εκτός των Ιαπώνων, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτά τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα γεγονότα!


Είναι άφθονο σε λινολεϊκό οξύ και σκουαλένιο, τα οποία είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο επιβραδύνει σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων.
Το ρύζι σε γενικές γραμμές είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και γάμμα ορυζανόλη, γνωστή για την ικανότητά της να προστατεύει την καρδιά και να μειώνει την χοληστερόλη. Επιπλέον, το ρύζι περιέχει επίσης σκουαλένιο, που προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων του ήλιου.
Αυτό το άρθρο σας προτείνει να προετοιμάσετε μια απλή μάσκα σύμφωνα με μια παλιά ιαπωνική συνταγή, η οποία θα ''μαλακώσει'' τις ρυτίδες σας και θα σας δώσει μια τέλεια επιδερμίδα! 
Αυτή η μάσκα θα κάνει το δέρμα σας υγιές και ενυδατωμένο.
 Δοκιμάστε αυτή την καταπληκτική μάσκα και  δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματά της!

Συνταγή ιαπωνικής μάσκας από ρύζι
Συστατικά:
  • 3 κουταλιές της σούπας ρύζι,
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας γάλα

Μέθοδος παρασκευής
Βράζουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε, αλλά κρατάμε το νερό το οποίο έχουμε βράσει. Το νερόρυζο έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ενυδατώνει το δέρμα και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά στην αφαίρεση ρυτίδων και μειώνει τη φλεγμονή.
Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας ζεστό γάλα με το ρύζι και προσθέστε μια κουταλιά μέλι.
Χρήση
Καθαρίστε το δέρμα σας, απλώστε τη μάσκα και αφήστε την να στεγνώσει μόνη της στο πρόσωπο σας. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με το νερό στο οποίο έχετε μαγειρέψει το ρύζι. 
Θα πρέπει να επαναλαμβάνετε αυτή τη θεραπεία, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Πηγές
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα