Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Με τη χρήση αυτού του μεσαιωνικού ελιξήριου θα ζήσετε μέχρι τα 100 και θα έχετε τέλεια υγεία!

Αυτό το ελιξίριο που είναι γνωστό ως «Νερό Carmelite", πήρε το όνομά του από τις αδελφές Carmelite που εφηύραν την αρχική συνταγή.
Έχετε ακούσει για το νερό Carmelite; Είναι ένα από τα πιο διάσημα μεσαιωνικά ελιξήρια το οποίο είναι εμπλουτισμένο με μια σειρά από ευεργετικές, σχεδόν θαυματουργές ιδιότητες.
Με τη χρήση αυτής Μεσαιωνική Elixir θα ζήσετε να είναι 100 και θα έχετε τέλεια υγείαΠροφανώς υπάρχουν καταγραφές οι οποίες αναφέρουν ανθρώπους που έχουν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής λόγω της τακτικής κατανάλωσης αυτού του ελιξιρίου. Πιστευόταν ότι ζέσταινε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και δρόσιζε την καρδιά και την ψυχή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία της κατάθλιψης, της ταχυκαρδίας, της ημικρανίας, για την ανακούφιση από τους πόνους της περιόδου, της έντασης, της ανησυχίας, του φόβου και του άγχους, της κακής μνήμης, της κόπωσης, της λιποθυμίας και της υπνικής άπνοιας, και δεδομένου ότι έχει ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό άρωμα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί επίσης ως άρωμα.
Αυτό το ελιξίριο ονομαζόταν «Eau de Melisse des Carmes Boyer» και το όνομά του προέρχεται από τις αδελφές Carmelite  από ένα μοναστήρι στο Παρίσι, όπου πήρε το όνομά του στα τέλη του 1611 και κύριο συστατικό του είναι το βάλσαμο λεμονιών (Melissa officinalis).
Η συνταγή κρατήθηκε με μυστικότητα, αλλά έγινε γνωστό ότι εκτός από μελισσόχορτο περιλαμβάνει επίσης λεμόνι, αγγελική, κόλιανδρο, μοσχοκάρυδο, κανέλα, θυμάρι, δεντρολίβανο, λεβάντα, φασκόμηλο, χαμομήλι, γλυκάνισο, γαρύφαλλο, σανταλόξυλο ... 
Ο λόγος χρησιμοποίησης των συστατικών δεν μπορεί να πιστοποιηθεί και υπήρξε μια απλοποιημένη έκδοση αυτής της συνταγής που θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια.

Συστατικά και προετοιμασία:
- 1 λίτρο  αλκοόλ 30%
- 165 γραμμάρια αποξηραμένα φύλλα μελισσόχορτου
- 40 γραμμάρια οργανικής φλούδας λεμονιού
- 5 γραμμάρια ρίζα αγγελικής
 Αφήστε όλα αυτά τα συστατικά σε ένα κρύο και σκοτεινό μέρος και στη συνέχεια προσθέστε:

- 65 g κόλιανδρο
- 12,5 γραμμάρια μοσχοκάρυδο
- 12,5 g κανέλα
- 1,5 g γαρίφαλο
Αφήστε το έτσι για μια εβδομάδα, κατόπιν στραγγίξτε μέσω ενός λεπτού φίλτρου σε ένα μαύρο μπουκάλι.
Πίνετε ένα έως δύο κουταλάκια του γλυκού αυτού του ελιξιρίου κάθε πρωί διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα