Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

UFO ακτινοβολούν φως στη γη και η NASA διακόπτει τη μετάδοση!


Δείτε αυτό το απίστευτο βίντεο της NASA που δείχνει UFOς να ακτινοβολούν φως  στη Γη λίγο πριν κοπεί η μετάδοση του φαινομένου. Η NASA συνηθίζει να το κάνει. Υπήρξε ένα ακόμη βίντεο με εμφανίσεις UFO που φυσικά καταγράφηκαν από χιλιάδες χρήστες οι οποίοι είχαν συντονισθεί με τις ζωντανές κάμερες της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, λίγο πριν διακοπεί η ζωντανή μετάδοση από τη NASA.


Κατά τους τελευταίους δύο μήνες, ο αριθμός των εμφανίσεων UFO κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχουν τετραπλασιαστεί και η NASA δεν μπορεί να εξηγήσει τις περισσότερες από αυτές, σύμφωνα με τους UFOλόγους. Σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες χρήστες που παρατηρούν προσεκτικά την ζωντανή μετάδοση της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με την ελπίδα να εντοπίσουν μια από τις απίστευτες θεάσεις και να τις μοιραστούν με τον κόσμο.



Bright Lights seen from ISS



Σχολιάζοντας αυτό το βίντεο, ο Σκωτσέζος κυνηγός UFO Η. Waring τόνισε: «Πόσο ακόμα θα κρατήσει η NASA αυτή την παρωδία;" Το μυστηριώδες βίντεο φαίνεται να δείχνει κάποιο είδος αντικειμένου πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και ήταν η πρώτη τέτοιου είδους εμπειρία για τον χρήστη του YouTube Streetcap1. Ο κ Waring προσθέτει: «Αυτό μοιάζει με ένα σκάφος στο διάστημα και είναι εν μέρει βυθισμένο από τον ήλιο σε μια ορισμένη γωνία και έτσι γίνεται ορατό ένα μικρό μέρος των UFO..


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα