Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Μυστηριώδη Στατιστικά προβλέπουν κατάρρευση με το Shemitah




Το τέλος του κύκλου Shemitah πλησιάζει γρήγορα, και πολλοί ανησυχούν για μια επικείμενη κατάρρευση, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε ήδη δει μια άνευ προηγουμένου πτώσης του χρηματιστηρίου.

Και η ιστορία δεν είναι με το μέρος μας. Οι  τελευταίοι πέντε κύκλοι Shemitah κατέληξαν σε συγκρούσεις - και αυτή θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερη.

Δυστυχώς, οι αριθμοί δεν ψεύδονται, και τώρα ένας σεβαστός στατιστικός 
 αποδεικνύει την εγκυρότητα των μαθηματικών πίσω από τη θεωρία της κατάρρευσης λόγω Shemitah. 

Η WND αναφέρει:

Ο Thomas Pound είναι ένας εκπαιδευτικός μαθηματικός, που εφαρμόζει μαγική στατιστική για τις αγορές.

Μόνο οκτώ ημερών διαπραγματεύσεις απομένουν μέχρι την επίφοβη Ελούλ 29, η οποία είναι η τελευταία ημέρα του έτους Shemitah, γνωστή ως ικανή να «σκουπίσει έξω την ημέρα» στο Εβραϊκό ημερολόγιο.



[...]

«Από τα στατιστικά, φαίνεται ότι τα ημερολογιακά έτη όταν συμπληρώνουν τον κύκλο τους, είναι χειρότερα από ό, τι τα άλλα έξι χρόνια, και ότι η διαφορά είναι σημαντική με βάση τα στοιχεία που έχω," είπε ο Thomas Pound στην  Breaking News του Ισραήλ.
"Τον Σεπτέμβριο, μπορούμε να περιμένουμε κάτι πραγματικά κακό."

[...]

Ο Cahn επεσήμανε ότι τα έτη 1973, 1980, 1987, 2001 και 2008 ήταν όλα Shemitah χρόνια, όπου και επήλθε κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών.

Η  μεγαλύτερη  συντριβή που συνέβη σε μία ημέρα στην χρηματιστηριακή αγορά ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου του 2008, όταν ο Dow υποχώρησε 777,7 πόντους και έχασε $ 1.200 δισεκατομμύρια σε αξία. Αυτή η μέρα έτυχε να είναι Ελούλ 29, η τελευταία ημέρα του εβραϊκού έτους, μία ημέρα πριν από την Rosh Hashana, σηματοδοτώντας το τέλος του κύκλου Shemitah.

Ο στατιστικός  Thomas Pound δεν είναι η μόνη εξέχουσα φυσιογνωμία που κάνει πρόβλεψη για κατάρρευση.

Οι οικονομικοί σχολιαστές Gerald Celente και ο Michael Snyder έχουν επίσης προειδοποιήσει για μια επερχόμενη κατάρρευση, επισημαίνοντας τις ολέθριες προβλέψεις πολλών οικονομικών γκουρού.

Ένας από αυτούς είναι ο Jeff Berwick, εκδότης του δολαρίου Vigilante, ο οποίος έχει προειδοποιήσει με σαφήνεια ότι υπάρχει η  δυναμική για μια τρομερή κατάρρευση  τον Σεπτέμβριο. 


Ανέφερε μάλιστα στο USA Watchdog :


«Ο Σεπτέμβριος θα είναι εξαιρετικά ασταθής και επικίνδυνος, και μπορεί να μην είναι μόνο ο Σεπτέμβριος."

[...]

Κάθε φορά που η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ λέει ότι θα εκτυπώσει πολλά χρήματα, το χρηματιστήριο ανεβαίνει. Νομίζω ότι, αυτή τη φορά, πολύ περισσότεροι άνθρωποι έχουν επίγνωση ότι αυτό το σύστημα κρέμεται από μια κλωστή. Αν η μόνη απάντηση που έχουμε για να το προλάβουμε, είναι να συνεχίσουμε να τυπώνουμε τα χρήματα για την κυβέρνηση και να συνεχίσουμε στο χρέος, δεν είναι καλός οιωνός. . . ».

Ό, τι κι αν γίνει πάντως, να είστε προετοιμασμένοι. Θα μπορούσε να πάρουν μια άσχημη πορεία. 


kavalarissa


shtfplan


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα