Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Θεραπευτικές τροφές που μπορούν να σώσουν τη ζωή σας !!

5-τροφίμων-φαρμάκων-ότι-θα μπορούσε-πολύ-ενδεχομένως-save-σας-ζωή
Το σώμα χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για να κρατήσει το πεπτικό σύστημα υγιές και το ανοσοποιητικό σύστημα ισχυρό. Αυτό το άρθρο παρουσιάζει 5 θεραπευτικές τροφές που μπορούν να βοηθήσουν την υγεία σας και την πρόληψη των ασθενειών:

  1. Βιολογικό μέλι

Το μέλι έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί μια μόνιμη πηγή ενέργειας. Έχει βρεθεί ότι βοηθάει προβλήματα όπως βακτηριακές λοιμώξεις, θεραπεύει τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης,  θεραπεύει τον πονόλαιμο, μπορεί ακόμη και να βοηθήσει ένα ''άνω-κάτω'' στομάχι.
Μερικές φορές το μέλι μπορεί να βοηθήσει στο έκζεμα, στα κοψίματα και πολλά άλλα προβλήματα του δέρματος καθώς και στα δερματικά λκη.
  1. Σκόρδο

Αυτό το βότανο είναι ιδανικό για να έχετε συνέχεια καλή υγεία. Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει το σκόρδο για την πρόληψη ιών, μαγιάς, τη θεραπεία βακτηριακών λοιμώξεων, μπορεί να βοηθήσει την υγιή ροή του αίματος, μπορεί να βοηθήσει με δηλητήρια στο σύστημα, αποτοξινώνει τα βαρέα μέταλλα και μπορεί επίσης να μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα.

  1.  Σπόροι Chia

Παρουσιάζονται ως μία από τις σούπερ τροφές με την περισσότερη ενέργεια. Περιέχουν 23% πρωτεΐνη ανά σπόρο. Έτσι είστε ενήμεροι για το πώς να βελτιώσετε την υγεία σας. Είναι γεμάτοι με αντιοξειδωτικά, ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, βιταμίνες και διαιτητικές ίνες. Όλα αυτά είναι αναγκαία για την υγεία του σώματος.

  1. Μήλα

Όλοι γνωρίζουμε το ρητό "ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα». Είναι αλήθεια. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τα μήλα είναι ότι μειώνουν τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου. Όσο περισσότερο τρώτε, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να μην αρρωστήσετε από αυτήν την θανατηφόρα ασθένεια.

  1. Αμύγδαλα

Η καλύτερη πηγή ασβεστίου, μαγνησίου και φυτικών ινών είναι τα αμύγδαλα. Και άλλοι σπόροι ή ξηροί καρποί μπορούν να κάνουν την ίδια  δουλειά, αλλά τα αμύγδαλα είναι τα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά για την υγεία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα