Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μέλι για τη θεραπεία παθήσεων των ματιών!

μέλι για-θεραπεία-μάτι-ασθένειες


Τα βάλσαμα με βάση το μέλι εφαρμόζονται ευρέως όταν πρόκειται για αντιμετώπιση μιας πάθησης των ματιών. Το μέλι καταπραΰνει γρήγορα την φλεγμονή του κερατοειδούς, η οποία είναι η συχνότερη ασθένεια των ματιών.
Στις πρώτες 10 ημέρες από την εφαρμογή μπορείτε να συνδυάσετε το μέλι με βιταμινούχες σταγόνες. Τις ακόλουθες 10 ημέρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο βιταμινούχες  σταγόνες. Για να το εφαρμόσετε, θα πρέπει να βάλετε 1-2 σταγόνες κάτω από τα βλέφαρα. Στην αρχή μπορεί να νιώσετε ένα ελαφρό μυρμήγκιασμα του ματιού, αλλά θα περάσει γρήγορα.
Το μέλι από ευκάλυπτο έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό επειδή ο ευκάλυπτος περιέχει πολλά αιθέρια έλαια που έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες.

- Το μέλι διαλύεται σε βιταμινούχες σταγόνες  (η αναλογία του μελιού θα πρέπει να είναι 30%) ή μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με τη μορφή μιας επικάλυψης, συνιστάται για τη θεραπεία της φλεγμονής και της εξέλκωσης του κερατοειδούς.
- Επιπεφυκότας - χρησιμοποιήστε αποσταγμένο ή βρασμένο νερό για να γίνει ένα διάλυμα μελιού αναλογίας 20% ή 30%. Εφαρμόστε 3 σταγόνες στο μάτι, δύο φορές την ημέρα.
- Καταρράκτης - Στο προηγουμένως βρασμένο και κρύο τώρα νερό, αναμειγνύεται το μέλι, σε αναλογία 1 μέρος μελιού και 3 μέρη νερού. Εφαρμόστε 1-2 σταγόνες και στα δύο μάτια 3-4 φορές την ημέρα.
Για καλύτερη όραση, συνιστάται ένας συνδυασμός φρούτων όπως μούρα, χυμός λεμονιού, καρότα, καρύδια και σαλάτα καρότων, κινέζικο λεμόνι και μέλι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα