Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δε φταίω εγώ που είσαι μαλάκας


Σʼ αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι.
Αυτό βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου. Μην αφήνεις καταστάσεις, γιατί νομίζεις πως θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα σε περιμένει.

Λάθος φιλαράκι! Μέγα λάθος. Έτσι την πάτησες και μʼ έχασες. Και γενικώς έχασες.

Πίστευες πως θα είμαι εκεί, να περιμένω σʼ αναμμένα κάρβουνα.

Να βράζει το αίμα μου μέχρι να σε δω.

Πως μʼ ένα σου σφύριγμα θα έτρεχα.

Γυναίκα είμαι, φίλε μου, όχι σκύλος! Άνθρωπος μʼ αισθήματα που τα πάτησες λες κι ήταν σταφύλια. Με λάθος εντύπωση κοιμήθηκες, γιατί
κρασί δε γίνομαι.
Προτιμώ να το πίνω και θα γεμίσω, μάλιστα, κι ένα ποτηράκι αφιερωμένο στην υγειά σου. Έτσι γιατί μπορώ και δεν είμαι μίζερη.

Οι γυναίκες τα θέλουν όλα. Χώρεσέ το καλά στο κεφάλι σου προτού αποφασίσεις να μη δώσεις σημασία σε μία απʼ αυτές.
Προτού αποφασίσεις να το παίξεις «μούγκα στη στρούγκα» και παραστήσεις τον άνετο, εραστή δυτικών προαστίων. Δεν είσαι ο Γεωργούλης, δικέ μου, sorry!

Αν πάλι αδυνατείς να το συνειδητοποιήσεις, κάτσε μόνος σου κι ασχολήσου με χειρονακτική και μη κυκλοφορείς ελεύθερος χαλώντας την πιάτσα. Ο χρόνος είναι χρήμα και σίγουρα δεν έχουμε ανάγκη από έναν ακόμη μαλάκα να τον σπαταλήσει.

Είμαι οπτικοακουστικός τύπος, πώς να το κάνουμε. Τη θέση μου την είχα ξεκαθαρίσει. Εύκολος χαρακτήρας δεν είμαι και θέλω την απόλυτη προσοχή σου. Για την ακρίβεια την απαιτώ.

Οι πράξεις μιλούν περισσότερο απʼ τα λόγια αλλά αφού λες πως είσαι κυνηγός θα έπρεπε να ξέρεις να τα χρησιμοποιείς κι εκείνα που και που.
'Η θʼ άντεχες να τα δώσεις όλα ή θα έφευγες. Αυτές ήταν οι επιλογές σου κι εσύ διάλεξες να παραστήσεις τον σκληρό και να μείνεις.

Φτάνεις κάποια στιγμή στο σημείο που βαριέσαι τα παιχνίδια. Κουράζεσαι με τους γρίφους και τις γάτες που τρώνε την γλώσσα και βγάζεις σπυριά, όταν ακούς τη λέξη κρυφτό. Ειδικά, όταν πρέπει να παίξεις τον ρόλο του κορόιδου που τα «φυλάει» και περιμένεις μέσα στα σκοτάδια για το πότε θα πάρει ο άλλος πρωτοβουλία νʼ εμφανιστεί στο τηλέφωνο.
Δεν πάει έτσι! Ειδικά όταν παριστάνεις τον δεινό κολυμβητή, ενώ δεν είσαι τίποτα άλλο από ένα πιτσιρίκι που πλατσουρίζει στα ρηχά με τα μπρατσάκια.

Δύο επιλογές σου δίνονται πάντα: Ή φέρεσαι ξηγημένα κι αντρίκια και μπλέκεις με γυναίκα, ή βγάζεις τα κουβαδάκια και παίζεις με κοριτσάκια.

Έχασες πολλά περισσότερα απʼ όσα νόμιζες. Πράγματα καλά που δεν τόλμησες ποτέ σου να φανταστείς.

Ξέρεις, είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να σου δώσει ό,τι έχει και δεν έχει.
Κάποιον που σε φροντίζει σαν μικρό παιδί και που σʼ αγαπά σαν να είναι η τελευταία μέρα που υπάρχετε στη γη μαζί.

Λάθος ποντάρισμα έκανες και κακώς θεώρησες τη ρέντα σου δεδομένη. Η τύχη, λένε, ευνοεί τους τολμηρούς. Στα δικά τους πόδια κάθεται κι αράζει κι αυτό με τη θέλησή της. Βαριέται τʼ αδιάφορα κι όταν νιώθει πως δεν την εκτιμούν σε φτύνει μέσα στη μούρη και φεύγει μακριά.

Δεν μʼ έδιωξες. Έφυγα. Απλά το έκανες πολύ πιο εύκολο με τον τρόπο σου. Θα μπορούσα να σʼ ευχαριστήσω γιʼ αυτό ή ακόμα να σου δώσω και τιμητική περικεφαλαία για τον «ηλίθιο της χρονιάς». Κανένας ερωτευμένος δε φεύγει. Χρειάζεται πολύ ταλέντο και χαίρομαι που είσαι σε κάτι καλός, εκτός απʼ το να είσαι γλάστρα.

Κάπου εκεί έξω είναι ο έρωτας της ζωής μου και με περιμένει. Σʼ ευχαριστώ που του άδειασες τη θέση.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα